servis sesin bataryadan geldiğini söyledi bencede öyle zaten ses gelen bölgede bataryadan başka bişey yok titreşim motoruyla alaksaı yok sesinher telefondan sallayinca ses geliyor gelmiyor diyenler salliyor titesim motoru o sorun yok cihazinizda
telefon sağlam ona laf yokta öyle sağlam telefonda da bataryadan ses gelmesi hiç normal değil sarı ve kırmızıda denedim sorun yoktu n9 da falanda hiç ses seda yok meselaSağlam dandik sallantı önemli değil sorun olursa gider değişim yada para talep edersiniz benimkinden de ses geliyor ama bozulsun ben paramı alırım bir kaç ay sürer ama sorun değil
Sent from my Lumia 920 using Board Express
keşke bende de çıkmasaydı ama aynı problemi yaşayanların telefonu hep beyaz bence sadece beyazda var sııkıntıBir aydır beyaz kullanıyorum çok şükür böyle bi sorun çıkmadı, ilginç.
alırken hiç farketmemişmiydin ?tek bende mi var bu ekranın altından ışık gelme sorunu ? resmen yapıskanlarını görüyorum ya
- - - Eklendi - - -
yok arkadaş servislerini arıyrum açan yok keşke almasaydım bu telefonu gitti 1.650
yok arkadaşım ois mois değil batarya sallanıyor telefonda kvk servisindekiler öyle dedi zaten oisin çıkardığı sesten farklı bi ses çıkıyo. ama kvk yetkilileri sağolsun 30 gün doldurmayan telefonumu söktükleri halde değişim talebimi onaylmadı neymiş anakarta müdahale yapılmamış pehho bilgigim kadarı ile ois in merceginden geliyor hiç biriniz araştırmadınız mı ois i ?
Ali cihazın sökülmüş halini görsen aynı fikirde olmazdın. O bataryanın sallanması kesinlikle mümkün değil.yok arkadaşım ois mois değil batarya sallanıyor telefonda kvk servisindekiler öyle dedi zaten oisin çıkardığı sesten farklı bi ses çıkıyo. ama kvk yetkilileri sağolsun 30 gün doldurmayan telefonumu söktükleri halde değişim talebimi onaylmadı neymiş anakarta müdahale yapılmamış pehh

gördüm abi videoyu izledim sesin geldiği yerde sadece batarya var zaten o bölüme baskı yapınca ses gidiyordu ayrıca serviste sesin pilden kaynaklandığını söyledi arada küçük bi boşluk var ordan ses yapıyor demekki
Ali cihazın sökülmüş halini görsen aynı fikirde olmazdın. O bataryanın sallanması kesinlikle mümkün değil.![]()
olabilir tabi, o vakit sözümü geri aldımgördüm abi videoyu izledim sesin geldiği yerde sadece batarya var zaten o bölüme baskı yapınca ses gidiyordu ayrıca serviste sesin pilden kaynaklandığını söyledi arada küçük bi boşluk var ordan ses yapıyor demekki
.gif)
en zor şeyde beklemek 15 gün diğer renklerin gelmesini bekleyemedik değilki 2.seriilk seri üretimde böyle sıkıntılar olabilir ikinci seri üretimde bu sıkıntılar olmAZ büyük ihtimal nokia bunu düzeltir onun için bence tel alırken biraz beklemek gerek

bak bana her tur ses ışık geliyor ben.takmamaya çalıştıkça çıkıyor bırşeyler kasanın sağ üst gıcırtı geliyor ancak abartılı değil verirsem ilerde servise veririm , zaten değişim olcaksa sonrada olur tadını doyayim kızımaarkadaşlar telefonu fazla sallamayın bu beyaz lumiaya özel değil benim siyah vardı onuda çok salladım sonra ses gelmeye başladı ama öyle abartılacak kadar değil şimdi beyaz var ondada aynı olay mevcut ama hiçbir zararı yok.başka bir telide okadar sallasanız aynı sesi duyarsınız