beyaz lumia 920lerin kasası hatalımı yoksa ?

Sponsorlu Bağlantılar

uMTOku

Üye
Sağlam dandik sallantı önemli değil sorun olursa gider değişim yada para talep edersiniz benimkinden de ses geliyor ama bozulsun ben paramı alırım bir kaç ay sürer ama sorun değil
Sent from my Lumia 920 using Board Express

dedereis123

dedereis123

Üye
Sizin batarya sallaniyor benim altindaki ekran ile kasa arasinda bosluk var beyaz isik geliyor yeni fark ettim şöyle yandan bakınca sol taraf doğru bariz belli ekranın etrafınddakı sıyah çerçeveyi görüyorum , parlaklığı acın ışık siyahken bariz belli oluyor inşallah değişim yaparlar hem o kadar para ver bende pısman ol gerçekten kotu birsey

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Benim ki de beyaz şükür sıkıntısı yok. Öyle inceden çalışıp gidiyor kerata

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
En yaygın bulunan renk beyaz olduğu için beyazların sıkıntılı gibi algılanması çok doğal.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
her telefondan sallayinca ses geliyor gelmiyor diyenler salliyor titesim motoru o sorun yok cihazinizda

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
her telefondan sallayinca ses geliyor gelmiyor diyenler salliyor titesim motoru o sorun yok cihazinizda
servis sesin bataryadan geldiğini söyledi bencede öyle zaten ses gelen bölgede bataryadan başka bişey yok titreşim motoruyla alaksaı yok sesin

- - - Eklendi - - -

Sağlam dandik sallantı önemli değil sorun olursa gider değişim yada para talep edersiniz benimkinden de ses geliyor ama bozulsun ben paramı alırım bir kaç ay sürer ama sorun değil
Sent from my Lumia 920 using Board Express
telefon sağlam ona laf yokta öyle sağlam telefonda da bataryadan ses gelmesi hiç normal değil sarı ve kırmızıda denedim sorun yoktu n9 da falanda hiç ses seda yok mesela

PureFood

PureFood

Üye
Bir aydır beyaz kullanıyorum çok şükür böyle bi sorun çıkmadı, ilginç.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Bir aydır beyaz kullanıyorum çok şükür böyle bi sorun çıkmadı, ilginç.
keşke bende de çıkmasaydı ama aynı problemi yaşayanların telefonu hep beyaz bence sadece beyazda var sııkıntı

dedereis123

dedereis123

Üye
tek bende mi var bu ekranın altından ışık gelme sorunu ? resmen yapıskanlarını görüyorum ya

- - - Eklendi - - -

yok arkadaş servislerini arıyrum açan yok keşke almasaydım bu telefonu gitti 1.650

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
tek bende mi var bu ekranın altından ışık gelme sorunu ? resmen yapıskanlarını görüyorum ya

- - - Eklendi - - -

yok arkadaş servislerini arıyrum açan yok keşke almasaydım bu telefonu gitti 1.650
alırken hiç farketmemişmiydin ?

NUD

NUD

Üye
o bilgigim kadarı ile ois in merceginden geliyor hiç biriniz araştırmadınız mı ois i ?

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
o bilgigim kadarı ile ois in merceginden geliyor hiç biriniz araştırmadınız mı ois i ?
yok arkadaşım ois mois değil batarya sallanıyor telefonda kvk servisindekiler öyle dedi zaten oisin çıkardığı sesten farklı bi ses çıkıyo. ama kvk yetkilileri sağolsun 30 gün doldurmayan telefonumu söktükleri halde değişim talebimi onaylmadı neymiş anakarta müdahale yapılmamış pehh

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yok arkadaşım ois mois değil batarya sallanıyor telefonda kvk servisindekiler öyle dedi zaten oisin çıkardığı sesten farklı bi ses çıkıyo. ama kvk yetkilileri sağolsun 30 gün doldurmayan telefonumu söktükleri halde değişim talebimi onaylmadı neymiş anakarta müdahale yapılmamış pehh
Ali cihazın sökülmüş halini görsen aynı fikirde olmazdın. O bataryanın sallanması kesinlikle mümkün değil. :no:

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi

Ali cihazın sökülmüş halini görsen aynı fikirde olmazdın. O bataryanın sallanması kesinlikle mümkün değil. :no:
gördüm abi videoyu izledim sesin geldiği yerde sadece batarya var zaten o bölüme baskı yapınca ses gidiyordu ayrıca serviste sesin pilden kaynaklandığını söyledi arada küçük bi boşluk var ordan ses yapıyor demekki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gördüm abi videoyu izledim sesin geldiği yerde sadece batarya var zaten o bölüme baskı yapınca ses gidiyordu ayrıca serviste sesin pilden kaynaklandığını söyledi arada küçük bi boşluk var ordan ses yapıyor demekki
olabilir tabi, o vakit sözümü geri aldım :sır:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
ilk seri üretimde böyle sıkıntılar olabilir ikinci seri üretimde bu sıkıntılar olmAZ büyük ihtimal nokia bunu düzeltir onun için bence tel alırken biraz beklemek gerek

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ilk seri üretimde böyle sıkıntılar olabilir ikinci seri üretimde bu sıkıntılar olmAZ büyük ihtimal nokia bunu düzeltir onun için bence tel alırken biraz beklemek gerek
en zor şeyde beklemek 15 gün diğer renklerin gelmesini bekleyemedik değilki 2.seri :D

dedereis123

dedereis123

Üye
arkadaşlar telefonu fazla sallamayın bu beyaz lumiaya özel değil benim siyah vardı onuda çok salladım sonra ses gelmeye başladı ama öyle abartılacak kadar değil şimdi beyaz var ondada aynı olay mevcut ama hiçbir zararı yok.başka bir telide okadar sallasanız aynı sesi duyarsınız
bak bana her tur ses ışık geliyor ben.takmamaya çalıştıkça çıkıyor bırşeyler kasanın sağ üst gıcırtı geliyor ancak abartılı değil verirsem ilerde servise veririm , zaten değişim olcaksa sonrada olur tadını doyayim kızıma

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
konu hortlucak ama benim cihazda da ses geliyor servis bunun için kaç gün tutar ve içini açtırmaya değer mi?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ya arkadaslar bu olay renk fark etmez sizin 820 920bir çoğunda var telefonu iki yan dan tutup ileri geri sallayınca sanki içi dağılacak gibi oynuyor bundan memnun olmayanların yapması gereken nedir kvk ya göndersek değişim istesek sonuç ne olur olumsuz cevap alırsak tüketici hakem heyetine başvursak dava açsk sonuç ne olur tamam çok büyük rahatsızlığı yok ama her gecen gün daha fazla hissediyorum bu oynamayı

Üst Alt