yaw bakma dediklerine içini açmışlar bir kere benim önümüzdeki hafta belli olacak yemin ederim bu cihazda da sorun çıksın istanbul kvkya giderim. bunlar ınsanlıktan laftan anlmaz. 1650 tl vericeksin bıde boyle sorun yasayınca düzelttik diye verecekler. ekrandada sorun var dıyordun. onu ne yapmışlar? ben her turlu değişm yaptıracağım gelsin tekrar geri gönderirim peşinden bende giderimsennki ne oldu değişecekmi ? benimkide mekanik onarım olmadığı için değişmez heralde ya nokiaya mail attım yarın ararlar muhtemelen

daha nokiadan bi cevap gelmedi gelsinde bakacam artıkta ekrana sorun bulunamadı demişler bende arkasını arardım ama çok ters zamna denk geldi okulda finaller başlıyor finaller bitincede memlekete gidecem düzelip öyle gelirse alır kullanırım heraldeyaw bakma dediklerine içini açmışlar bir kere benim önümüzdeki hafta belli olacak yemin ederim bu cihazda da sorun çıksın istanbul kvkya giderim. bunlar ınsanlıktan laftan anlmaz. 1650 tl vericeksin bıde boyle sorun yasayınca düzelttik diye verecekler. ekrandada sorun var dıyordun. onu ne yapmışlar? ben her turlu değişm yaptıracağım gelsin tekrar geri gönderirim peşinden bende giderim![]()
820 nin arka kapak çıkıyor zaten ses gelse ble kapağı aç bi kağıt sıkıştır devamBende hem boşluk var hem sallantı 820ye de bakmadan aldım hiç bir şeyi yok ve değişirlerse haber verin bende göndereyim pek sorun olacağını sanmıyorum ama
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Donanım olarak mevcut fakat yazılım olarak şimdilik desteklenmiyor, Microsoft ileri ki zamanlarda bir yazılım güncellemesi ile bu özelliği aktif edebilir.wp lerde fm radyo yok deniliyor doğru mudur ?
Lumia920 için OTG kablosu satışları mevcut ama bu da şuanki yazılımın içinde yok.Otg gibi bir bağlantı var mi usb bellekleri bağlamak için?
Hdmı veya tv out çıkışı var mi ?
maalesefFm transmetter yani fm verici var mi ?
maalesefavi ve mkv deneme şansım olmadı ama diğerleri için sıkıntı yok.Video oynatıci hangi kodekleri yani türleri destekliyor mp4 wmv destekliyorda avi gibi mkv flv gibi çok kullanılan video uzantılarında durum nedir? Video oynatıcida liste şeklinde videolar oynatılıyor mu?
Dosya yönetici gibi bir uygulama var mi ?
maalesefdestekliyorBluetooth hangi özellikleri destekliyor çevirmeli bağlantı dosya transferi bağlantı falan ?
Telefonun ses düzeyi nasıl 5800 a kıyasla ? Artı içinde gelen orjinal uygulamalar değer verilebilecek
Çok fazla aratmıyor.uygulama var mi?
Aklıma bunlar geliyor ciddi olarak almayı düşündüğüm bir tel o yüzden alan birinin görüşleri önemli benim için ben 701 kullanıyorum o tele geçtiğimde eksiklik hissederse insan olmuyor arc s alarak yaşamıştım bunu tekrar geri dönüş yapmak zorunda kaldım cevabın için şimdiden teşekkür ederim telefonun hayırlı uğurlu olur inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Donanım olarak mevcut fakat yazılım olarak şimdilik desteklenmiyor, Microsoft ileri ki zamanlarda bir yazılım güncellemesi ile bu özelliği aktif edebilir.
Lumia920 için OTG kablosu satışları mevcut ama bu da şuanki yazılımın içinde yok.
maalesef
maalesef
avi ve mkv deneme şansım olmadı ama diğerleri için sıkıntı yok.
maalesef
destekliyor
Çok fazla aratmıyor.
![]()

Eyvallah kardeşim, Levent'i aramızda görmek güzel olur...gayet güzel açıklamışın abi![]()
Eyvallah kardeşim, Levent'i aramızda görmek güzel olur...
Donanım olarak mevcut fakat yazılım olarak şimdilik desteklenmiyor, Microsoft ileri ki zamanlarda bir yazılım güncellemesi ile bu özelliği aktif edebilir.
Lumia920 için OTG kablosu satışları mevcut ama bu da şuanki yazılımın içinde yok.
maalesef
maalesef
avi ve mkv deneme şansım olmadı ama diğerleri için sıkıntı yok.
maalesef
destekliyor
Çok fazla aratmıyor.
![]()
bence verBeyler sizce vereyim mi telefonu
Lumia 920
benmkinin değişip değişmeyeceği bi kesinleşsin ona göre haber verrm sana benmkndeki sesleri halletmişler sadece kasayı açıp anakarta müdahale olmadığı için mekanik onarım sayılmıyormuş galiba ama ses bataryadan geliyormuş bunuda söyleyeyim telefon değişmese bile düzelip öyle gelirBeyler sizce vereyim mi telefonu
Lumia 920
öncelikle bilgiler için teşekkürler. ben bh-214 kulaklıkta görüşme yaptım ve müzik dnledm herangi bir sorun olmadıEvet son zamanlarda aldığım bir kaç şikayetten bir tanesi bu nedenini bende anlamış değilim fakat hiç bir Lumia 920 kullanıcısı mağdur olmuyor böyle bir durumda..
2. bir şikayet Telefon çok nadir donma yapabiliyor bunun çözümü soft reset atmanız olacaktır.
3. ve son şikayet ise Bluetooth kulaklık ile konuşurken telefonun kitlenmesi.. Lumia 920 ile bir çok Bluetooth kulaklığın frekans değeri uyuşmuyor her bluetooth kulaklığı kullanmamanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler.