lumia 920 alacaklara tavsiye...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 alacaklara tavsiye...
yeni lumia 920 alacak olanarkadaşar size benden bi tavsiye cihazı alacağınızda fatura kesilmeden önce telefonu bi sallayıp içinden ses gelip gelmediğini ve sol üst köşeyle ekranın birleştiği bölgeye baskı uygulayıp boşluk olup olmadığını inceleyerek alın ve daha sonra benim gibi sorun yaşamayın. telefonumu bu sebeplerden dolayı değişim talebi ile servise gönderdim fakat sesin pilden geldiğini ve temassızlığın giderildiğini söylediler anakart ta herangi bi işlem yapılmadığı için değişim talebim onaylanmadı ama telefonumdaki sorunlar giderildi ayrıcakvk genel müdürlüğü bana bu konuda çok ilgili davrandı cihazınız onarılıyor ama yinede ilk başta alırken tedbirli olmada fayda var ...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bilgilendirme için sağol. Alırsam dikkat edeceğim.

saynesim

saynesim

Üye
Ben şimdi baktım teli sallayınca geçekten tıp tıp diye sesler geliyor bunun bir zararı varmı telefonuma acaba şimdi servise verip telefonun orasını burasını açacaklar telefonu çizecekler orasını burasını bence servise vermeye gerek yok

enterneoll

enterneoll

Üye
:d: telefonu alırken sallamak gerçekten komik düşünsenize telefon seçiyorsun karpuz gibi vura vura sallıya sallıya :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enterneoll
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
keşke bende bu haberleri görmeden önce almış olmasaydım şimdi serviste olmazdı telefonum

- - - Eklendi - - -

Ben şimdi baktım teli sallayınca geçekten tıp tıp diye sesler geliyor bunun bir zararı varmı telefonuma acaba şimdi servise verip telefonun orasını burasını açacaklar telefonu çizecekler orasını burasını bence servise vermeye gerek yok
o çizik işinide sordum kavk genel müdürlüğünden aradıklarında ben telefonumu tamamen çiziksiz gönderdm servise geldiğinde çizik vs bişey olursa napacam dedm servise gnderdiğiniz bayiye söyleyin kargoyu teslim almadan önce incelesinler bi problem varsa tutanak tutrsunlar dedi inşallah verdiğim gibi geri gelir

komando04

komando04

Üye
sallanıyor hepsi ama

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
sallanıyor hepsi ama
hepsinden gelen ses ois yaylarının sesi ama kmisinde ayrıyeten batarya sallanıyor benmkinde olduğu gibi telefonumu servise vermeden önce aldığım yerde 2 tane lumia da denedim biri sarı biri kırmızıydı. kırmızı istiyodum bende ama alırken yoktu sonradan geldi keşke bekleseymişim...

n000k

n000k

Üye
keşke bende bu haberleri görmeden önce almış olmasaydım şimdi serviste olmazdı telefonum
ben bu haberleri gördükten sonra aldım.hiçte aklıma gelmedi sağına soluna bakıp sallamak.ve hiçbir problemim yok.bu birazda insan çeker olumsuzlukları kendine.ne kadar pimpirikli olursanız o kadar olumsuzluk çekersiniz.yani bu benim görüşüm :)
<- Lumia 920 aşkım ->

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
ben bu haberleri gördükten sonra aldım.hiçte aklıma gelmedi sağına soluna bakıp sallamak.ve hiçbir problemim yok.bu birazda insan çeker olumsuzlukları kendine.ne kadar pimpirikli olursanız o kadar olumsuzluk çekersiniz.yani bu benim görüşüm :)
<- Lumia 920 aşkım ->
teknoloji şans işi işte banada ilk defa böyle denk geldi hep şansıma güvenirdim ama bu seferlik böyle oldu :D

hakan.620

Üye
tavsiyen iyi tsk ama teli aldik :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kardeşim değişim yaptır bırakma peşini.

n000k

n000k

Üye
alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bugün bir arkadaş almış biraz baktım ve kesin alacağım. Aşık oldum ya.Eline alınca sağlamlık hissi veriyor ve tasarımı çok hoş.

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
bende çok beğenerek aldım özellikle timde denedikten sonra aşık oldum gel keşvet aşık ol diye boşa dememişler demekki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt