Norm_Gkhan
Üye
ya cocuk madem o kadar iyisin cami catlamis bir cihazin bedeli tft ve ya baska birseyle olculmediginide bil , anlamiyorsun ki dedigimi sen ufak capli islerinde basarilar senin hayatin kadar firmalarda bulundum
1.si cocuk değilim cam catlayabilir ama sonucta içteki lcd ile baglantılı ozaman adamın komple kasamı değişti tabiki hayır içindeki lcd de değişti ben diyorum ki ips tft yerine retina olsaydı yada hd süper amoled olsaydı bukadar ucuz olmazdı ordan birisi çıkmıs tft ekran diye yoktur diyo bilmem ne diyo bende ona otomatikmen ozaman lcd cam da yok dedim konuya lap diye dalma ayrıca attıgım yorum olumsuz değildi gayet normaldi tartısmayı yaratan o ben değilim
yazdım ama baskasından alıntı yapmısım yanlışlıkla sonra özür diledim kusura bakma yazdım adamda ben öyle bişey demedim ders verir gibi alatıyoda anlatıyo özür diliyoruz en basında uzuyorda uzuyo ordan birisi atladı bi ton şey söylemeye en sonda bende sinirlenip nokia kazıgı yemiş ozaman yazdım beni ilgilendirme çünkü ister 500 e yaptırmıs ister 5 liraya yaptırmıs
bakırköy kvk benden ekran için 350 tl istiyor
cam çizilmiyor fakat tuz la buz oluyor...