Lumia 920 ekran kırılması ve sonraki surec...

Sponsorlu Bağlantılar

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
ya cocuk madem o kadar iyisin cami catlamis bir cihazin bedeli tft ve ya baska birseyle olculmediginide bil , anlamiyorsun ki dedigimi sen ufak capli islerinde basarilar senin hayatin kadar firmalarda bulundum

1.si cocuk değilim cam catlayabilir ama sonucta içteki lcd ile baglantılı ozaman adamın komple kasamı değişti tabiki hayır içindeki lcd de değişti ben diyorum ki ips tft yerine retina olsaydı yada hd süper amoled olsaydı bukadar ucuz olmazdı ordan birisi çıkmıs tft ekran diye yoktur diyo bilmem ne diyo bende ona otomatikmen ozaman lcd cam da yok dedim konuya lap diye dalma ayrıca attıgım yorum olumsuz değildi gayet normaldi tartısmayı yaratan o ben değilim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu kadar yeter arkadaşlar birbirinizi anlamiyorsunuz.

ecel54

ecel54

Üye
1.si cocuk değilim cam catlayabilir ama sonucta içteki lcd ile baglantılı ozaman adamın komple kasamı değişti tabiki hayır içindeki lcd de değişti ben diyorum ki ips tft yerine retina olsaydı yada hd süper amoled olsaydı bukadar ucuz olmazdı ordan birisi çıkmıs tft ekran diye yoktur diyo bilmem ne diyo bende ona otomatikmen ozaman lcd cam da yok dedim konuya lap diye dalma ayrıca attıgım yorum olumsuz değildi gayet normaldi tartısmayı yaratan o ben değilim

neyin tartışması bu sen tft olduğu içon ucuzdur yazdın bende tft değil lcd'dir yazdım. Yalan yanlış birşeymi yazdım. Tartışma bunun neresinde

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye

neyin tartışması bu sen tft olduğu içon ucuzdur yazdın bende tft değil lcd'dir yazdım. Yalan yanlış birşeymi yazdım. Tartışma bunun neresinde
bende sana cevaben lcd cam da yok ozaman :D yazdım ama baskasından alıntı yapmısım yanlışlıkla sonra özür diledim kusura bakma yazdım adamda ben öyle bişey demedim ders verir gibi alatıyoda anlatıyo özür diliyoruz en basında uzuyorda uzuyo ordan birisi atladı bi ton şey söylemeye en sonda bende sinirlenip nokia kazıgı yemiş ozaman yazdım beni ilgilendirme çünkü ister 500 e yaptırmıs ister 5 liraya yaptırmıs

dedereis123

dedereis123

Üye

ya yok sen anlamicaksin uzatmanin anlami yok , ona bakarsan samsungun camindan daha kaliteli bu yuzdende pahali olmasi lazim gorilla glassin neyse sen oyle diyorsan o olsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu tur akilli telefonlarin buyuk cogunlugunda cam-dokunmatik ve ekran settir. Yani ayri olarak teker teker degişmez. Telefonun cami kirilir veya catlar fakat telefon calişir ekran ve dokunmatikte bir sorun olmaz. Bu durumda sadece cami degiştir diyemezsiniz. Hepsi degişir. Fiyatin makul olmasinin lcd olmasiyla alakasi yok daha onceki mesajimda da soyledim. Sgs3'te de lcd ekran var ama 570 tl tutuyordu serviste ekran degişimi. Sgs2 serviste 430tl ye ekran degişiyor.

dedereis123

dedereis123

Üye
bu tur akilli telefonlarin buyuk cogunlugunda cam-dokunmatik ve ekran settir. Yani ayri olarak teker teker degişmez. Telefonun cami kirilir veya catlar fakat telefon calişir ekran ve dokunmatikte bir sorun olmaz. Bu durumda sadece cami degiştir diyemezsiniz. Hepsi degişir. Fiyatin makul olmasinin lcd olmasiyla alakasi yok daha onceki mesajimda da soyledim. Sgs3'te de lcd ekran var ama 570 tl tutuyordu serviste ekran degişimi. Sgs2 serviste 430tl ye ekran degişiyor.

iste arkadasa bunu anlatmak istiyorum bunun tft ile alakali fiyat olmadini umarm anlar

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
ya yok sen anlamicaksin uzatmanin anlami yok , ona bakarsan samsungun camindan daha kaliteli bu yuzdende pahali olmasi lazim gorilla glassin neyse sen oyle diyorsan o olsun

neyse kardes ben burda fazla rahatlıszlık verdim samsung un camının kalitesiz oldugunu biliyorum zaten demek sitediğim lumia 920 de retina yada hd super amoled olsa gorilla glass a bişey demiyorm daha pahalı olurdu neyse uzatmaya gerek yok herkesten özür dilerim ben kendi forumuma kacıyorum hayırlı forumlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
lcd tft amoled falan ben anlamam teknik bilgim yok sizin kadare ama nokia bu işi ucuza çözmüş onu anladım

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Bakın ali kemal usta nın dediği gibi benim telefonun sadece camı catlamadı ilk yazdıgım msjı sanırım dikkatli okumadınız ekran paramparca oldu hatta bir iki parca saga sola fırladı altındaki devreler gozuktu yani cam+dokunmatik pad+puremotionhd ekran hepsi beraber degisti bunun için 280 tl bence makul daha ucuzunu bulamazdım bulsaydım bile çin orjinali dediğimiz parcalar ile bu mumkun olabilirdi..s3 ekranı amoled ama lumia 920 ekranıda duz lcd ekran degil bunuda unutmamak gerekir...

dedereis123

dedereis123

Üye
Bakın ali kemal usta nın dediği gibi benim telefonun sadece camı catlamadı ilk yazdıgım msjı sanırım dikkatli okumadınız ekran paramparca oldu hatta bir iki parca saga sola fırladı altındaki devreler gozuktu yani cam+dokunmatik pad+puremotionhd ekran hepsi beraber degisti bunun için 280 tl bence makul daha ucuzunu bulamazdım bulsaydım bile çin orjinali dediğimiz parcalar ile bu mumkun olabilirdi..s3 ekranı amoled ama lumia 920 ekranıda duz lcd ekran degil bunuda unutmamak gerekir...

s3 600-400 tl arasında ki tamiri sadece kasa ve cam için geçerli sizce mantıklı mı sadece cam catlaması için değil işte l920 280tl hepsini yapması tft olduğu için olmadığını demek istiyorum :D

merlin19

merlin19

Üye
3 hafta once lumia 920 aldım geçtiğimiz hafta telefon yaklasık 2 metre yukseklikten betona dustu ekranı parcalara ayrıldı hatta alt dokunmatik tusların altındaki board veya devre o bile gozuktu simdi bu msjı yazmamdaki sebep nokia yı kotulemek degil tam tersi ovmek telefon agır oldugu icin bu hasarı normal karsıyorum telefonu servise 5 gun once verdim istanbul da maltepe de teleservice bakıyor ben 600 700 tl bir masraf beklerken 280 tl tuttu ekran degisimi parayı verilen hesap no suna yatırdım bugun ve az once web sayfasına girip cihaz durumuna baktıgım da telefonun yapılmıs oldugu yazdı yarın obursu gun alacam simdi bu sekilde bir hizmet acıkcası beklemiyordum ve bu kadar uygun bir ucret beni şaşırttı bazı arkadaslar nokia almakta tereddut ediyor eger uzun sureli bir kullanım istiyorsanız NOKİA alın derim..

Aynı Teleservice 3 ay evel aldığım N9 telefonun sensör sorunu ile verdiğim firma Sıfır diye verdikleri Cihaz Swap tabirli Onarım görmüş cihaz çıktı sıfır diye kakaladıkları cihaz 20 gün test edilip bana verildikten tam 7 gün sonra Kamerası Kızıl ötesi ve bilimum Termal kamera modunda görüntü almaya başladı tekrar yolladık kamerayı sakarya telekom yaptı verdi yetkisi olmadığı halde imiş teleservice bana soruyor bizim servis kaydımızda kamera tamiri görünmüyor kim yaptı diye neyse sıfır denilen telefon 5 kez servise gitti bende sıfır talep ettim tekrar olmaz denildi bende verdim mahkemeye makina baştan sona sorun servis dersen yüzsüz telefonda sıfır veriyoz yenisi ile değişiyoz dediler tamirli cihazı hemde bize sormadan verdiler bende verdim mahkemeye şimdi yana yana nokia + teleservice arıyor ama yok inadım inat Nokia a.ş ya adam olacak ya olacak sony tr yi adam ettim sıra bunlarda telefon yapılmış hergün arıyorlar gel al diye bir dilekce yazıp yolladım mahkeme sonuçlanana kadar telefonum teleservice mahiyetinde olup her türlü sorumluluğu onlara aittir diye yani demem o ki Nokia türkiye kadar rezil bir firma yok o 444 lü numara varya arayın derdinizi anlatın sıkıştımı topu servise atıyor resmi ulaşım kanalları yok neymiş destek hattı benim bildiğim yasalar gereği ithalatcı firmanın sanayi odasından resmi gazetede yayınlanan bilgiler adresler ve telefon numararının sitede açık açık olmasıdır arayında bir yetkili bulun hadi.. bak 1500 tl telefonu verdim mahkemeye şimdi mahkeme sonuçlanacak 1500 + mahkeme + avukat parası + faizi ile ana para = nokia a.ş ödeyecek kvk avukatı arkadaşım diyorki biz bunu söylüyoruz gelin müşteri ile anlaşalım bakın para iadesi 15000 verelim kurtulalım Nokia a.ş cevaı neymiş biliyonuzmu? hayır mahkeme sonuçlansın kaybetsekte para verilmeyecek son haddeye kadar bekleyin bunun anlamı 1500 tl için 5 bin tl gözden çıkaran hatta Müşteri zaten mahkeme ondan tarafı karar verdiğinde direk icra ile alma yetkisi var o haddeye kadar para iadesi yapmayın diyor ee kendi cebinden çıkmıyor Nokia global neden böyle batma durumunda hele düşünün? şimdi benim telefonun değeri 1500 kazandım faizi ile mahkeme masrafı ve avukat parası ile 5000 tl oldumu işte çakallık burada Nokia türkiye bunu Global nokiaya diyorki bak bu telefondan şu dava açıldı kaybettik zarar 8 bin tl hop 8 bini fatura ettikmi Nokia globale? ettik 5 tl verdikmi bizim olaya verdik kaç para kaldı? 3 bin tl Nokia türkiyenin cebine şak diye 3 bin tl girdi alın size Nokia'nın neden son yıllarda gerilediğinin basitce açıklaması adam 2 yıldır mahkeme kararı olduğu halde parasını alamamış dedimki ver icraya ne var ne yok topla :) anlıcanız Nokia'yı karalamıyorum bu olay üstüne dahi gidip Lumia 920 aldım ama Nokia türkiye rezil firma 2 yıl olmuş n9 çıkalı daha kılıf bulamıyorum kaçınız lumia 920 için kılıf buldunuz trde? yok niye ithalatcı firmanın ilgisizliğinden şimdi kaç kişi ebaydan amazondan bir kılıf için fazladan 10 15 dolar kargo parası öder?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia da aksayan durumlar var doğru

zebaniiii

zebaniiii

Üye
:megafon:bakırköy kvk benden ekran için 350 tl istiyor
hatta belki artabilirmiş
ve 2 yıllık garanti de yalan oluyormuş
sakın telefonu düşürmeyin

:off:cam çizilmiyor fakat tuz la buz oluyor...:vur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hazır orda iken yatır onları hastaneye. :off:

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba oncelikle gecmis olsun anladıgım kadarı ile kvk teleservice den yuksek fiyat alıyor teleservice anadolu yakasında maltepe de benim sana tavsiyem iletisim bilgilerini internet sitesinden al belirtilen adrese kargo ile yolla eğer uğrasamam diyorsan 70 tl fazla vereceksin ancak merak ettim teleservice 282 tl aldığı ekrana kvk nasıl 350 + isteyebiliyor ilginc nokia yı arayıp sormak gerek...

Türe

Türe

Üye
Cok iyi ya cidden fiyati

zebaniiii

zebaniiii

Üye
parça stoklarında yokmuş 10~15 gün içinde bilgi verecekler

KARDANÇOCUK

Üye
parça stoklarında yokmuş 10~15 gün içinde bilgi verecekler

arkadaşlar merhaba. forumun yeni üyesiyim,yeni almış olduğum lumia 920 telefonum yere düştü ve ekranı çatladı. antalyada yaşıyorum.telefonu migros telesesten almıştım. nerede ve kaça yapılır. forumda 280 yl ye değiştiğini okumuştum. yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt