Lumia 920 ekran kırılması ve sonraki surec...

Sponsorlu Bağlantılar

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 ekran kırılması ve sonraki surec...
3 hafta once lumia 920 aldım geçtiğimiz hafta telefon yaklasık 2 metre yukseklikten betona dustu ekranı parcalara ayrıldı hatta alt dokunmatik tusların altındaki board veya devre o bile gozuktu simdi bu msjı yazmamdaki sebep nokia yı kotulemek degil tam tersi ovmek telefon agır oldugu icin bu hasarı normal karsıyorum telefonu servise 5 gun once verdim istanbul da maltepe de teleservice bakıyor ben 600 700 tl bir masraf beklerken 280 tl tuttu ekran degisimi parayı verilen hesap no suna yatırdım bugun ve az once web sayfasına girip cihaz durumuna baktıgım da telefonun yapılmıs oldugu yazdı yarın obursu gun alacam simdi bu sekilde bir hizmet acıkcası beklemiyordum ve bu kadar uygun bir ucret beni şaşırttı bazı arkadaslar nokia almakta tereddut ediyor eger uzun sureli bir kullanım istiyorsanız NOKİA alın derim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
senin adına sevindim kardeşim aman dikkat et bundan sonra

SheFy

SheFy

Üye
Bu telefon icin kilif sart

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet ekran fiyatı serviste olmasına rağmen çok uygun. Ben bile bişey olsa serviste yaptırırım.

nanotex

nanotex

Üye
Abi pahalı bence :D Testlerde o kadar atıyorlardı birşey olmuyordu :/

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçmiş olsun. Telefonu uzun süreli kullanmadığın zamanlarda kılıf içinde kullan.

dedereis123

dedereis123

Üye
şimdi söyle bir durum var philips kırılmaz kulaklığı duymuşssunuzdur ancak arkadaşım onu sadece bir esneterek aldıkdan 1 gün sonra kırdı ve servise götürdüğümüzde kırılmaz yazısı esnek madde anlamında olduğu söylemişti mesela bu çok saçma maddeyle ne alaka her neyse geçmiş olsun 280 tl çok uçuk değil s3 400-600tl arasında duydum , adamlar hak vermek lazım 2 maz bir yukseklık değil düşüş şeklide önemli helikopter camı deniyor ama helikopterde boy ağırlık ve yapısına göre oranlı bir yükseklikden düşse cam onunda kırılır :D

blackss

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim dikkatli olmak gerekiyor kılıflar turkcelle gelmeye baslamıs servisten cıkınca alacam 1 tane bu arada ekran icin pahalı diyen arkadasım s 3 ekranı 600 tl note 2 ekranı da 800 tl ye degisiyor 280 lira bence bunların yanında komik rakam :)

dedereis123

dedereis123

Üye
Tesekkur ederim dikkatli olmak gerekiyor kılıflar turkcelle gelmeye baslamıs servisten cıkınca alacam 1 tane bu arada ekran icin pahalı diyen arkadasım s 3 ekranı 600 tl note 2 ekranı da 800 tl ye degisiyor 280 lira bence bunların yanında komik rakam :)

sirkeci ye gitmedim uzun zamandır ancak orda butun parçaların geldiğine eminim :D

gkcll

gkcll

Üye
aynen s3 tam 600 tl yok artık dedirtecek cinsten zaten kalitesiz firma
helal olsun nokia ya ne diyelim

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
adamlar tahtaya çivi bile çakıyordu, balyozla girişiyorlardı birşey olmuyordu.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşım geçmiş olsun yalnız bi arkadaş daha kırmıştı telefonun ekranını o 600 tlmi demişti ne hatta bu forumda tartışması bile olmuştu yanlış hatırlamıyorsam fiyatı öyleyse çok güzel

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşım geçmiş olsun yalnız bi arkadaş daha kırmıştı telefonun ekranını o 600 tlmi demişti ne hatta bu forumda tartışması bile olmuştu yanlış hatırlamıyorsam fiyatı öyleyse çok güzel

cinaski nickli arkadaştı galiba ve o da bu civarda bir rakama yaptırmıştı.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Dualarım senle ve telefonunla olacak usta bir daha olmaması için üzüldüm gerçektende

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
TFT ekran oldugu için bu fiyata yapılması gayet normal umarım aynı olay birdaha başına gelmez :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Gecmis Olsun .. Ve Yeniden Hayirli Olsunn .. :]

komando04

komando04

Üye
geçmiş olsun kardeşim ama daha dikkatli ol bundan sonra.sağlamlık konusuna da gelince Alikemal abinin bir sözü var elin yabancıları atar bişey olmaz bizimki Bi düşmeyle parçalanır o yüzden dikkatli olalım

pirenuri

pirenuri

Üye
Bak gerçekten sevindim senin adına forumda geçen konu açmıştın 500-600 diye tahmin ediyordun fiyatı ama 280 gelmiş iyi ya Nokia yı seviyorum

Üst Alt