beyaz lumia 920lerin kasası hatalımı yoksa ?

Sponsorlu Bağlantılar

komando04

komando04

Üye
Titreşim olayı sizde de aynı mı çok ses çıkarıyor mu? Çıkarıyorsa değiştirmeyecek çünkü sizde de aynıysa gelen cihazda da aynı olacaktır ve bn boş yere onbeş gün telefonsuz kalacam

kardeşim çıkarıyor maalesef ben değiştirdim bunda da aynı

badmus

badmus

Üye
arkadaslar suan elimdeki n97 telefonu salladım ondanda tıkır tıkır ses geliyor endiseye gerek yok.hatta gelmezse problemdir belkide :P

s3 u salliyorum herhangi bir ses yok. sorunlu mu acaba :ehe

remzi33

remzi33

Üye
Titreşim ses çıkarıyorsa sizde de değiştirmicm

n000k

n000k

Üye
Valla ben salladim salladim ses yok bende suan icin.2 haftadir kullaniyorum.ilerde ne olur bilemiyorum..
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

remzi33

remzi33

Üye
Sallamayı sormuyorm titreşimde ses çıkıyor mu gıcırtı şeklinde onu soruyorum

- - - Eklendi - - -

Sallamayı sormuyorm titreşimde ses çıkıyor mu gıcırtı şeklinde onu soruyorum

korsan638

korsan638

Üye
bende lumia 800 var be iki aydan fazla oldu kullaniyorum ne ses geliyor sallayinca nede titreşimi sizin anlattiginiz gibi gicirti gibi ses cikariyor... Kutu gibi valla :D lumia 920 nin bu sorunlarini duyunca telefonuma aşik oldum... Sanirim 920 almaya da gerek yok. Telefon dedigin salladiginda ses cikarir mi hic arkadaş hangi cagda yasiyoruz ben olsam bir hafta icinde o cihazdan sogur hemen gider satarim.. Bu sorunlari yasayan arkadaslar adinada uzuldugumu belirtmek isterim sonucta o kadar para veriyorlar yazik :/

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
şimdi herkesin kafası karışık alan arkadaşların yorumlarına bakıyorum pek de iç açıcı değil almayı çok istiyordum ama böyle sorunlar olunca insan bi anda soğuyor ya biraz daha bekleyip 940 gibi üst modelin çıkmasını beklemek yada 14 aralıkta avea yada türkcellden sözleşmeli iphone 5 almak

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
telin arkasından tutup sallayınca ses yok yanlardn tutup sallayınca ses geliyor anlamadım ben bu işi :S

kartal-78

Üye
arkadaşlar bu teli neden sallayıp duruyorsunuz e7-00 kullanıyorum sallayınca ses geliyor gelen ses ve tıkırtılar mekanik aksamdan büyük ahtimal l920 de yanısıdır

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Telefon dediğin taş gibi olacak :) One x kullanan arkadaş varsa oda sallasın ses geliyorsa, sorun yok demektir :D

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
E7 de ses gelirse kızaktan gelir ama tek parça kasası olan bir telefondan ses gelmemesi lazımda galia titreşim motoru dönüyor sallayınca oda ses çıkarıyor önemli birşey değil galibada ynede insanın içinde kurt düşüyor:)

phantomddl

Üye
telin arkasından tutup sallayınca ses yok yanlardn tutup sallayınca ses geliyor anlamadım ben bu işi :S
Sallarken fotoğraf çekme tuşunu tutarak sallar mısın? Gelen ses o tuş olabilir.

remzi33

remzi33

Üye
Bn de o yüzden cihazı verecem hafta içi kargoya :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Çıkarıyor titreşim ben buradayım diyor

phantomddl

Üye
şimdi herkesin kafası karışık alan arkadaşların yorumlarına bakıyorum pek de iç açıcı değil almayı çok istiyordum ama böyle sorunlar olunca insan bi anda soğuyor ya biraz daha bekleyip 940 gibi üst modelin çıkmasını beklemek yada 14 aralıkta avea yada türkcellden sözleşmeli iphone 5 almak

iPhone 5'de alsan, Lumia 940 gibi bir modeli de beklesen bir şey değişmez bence. Forumlar da genelde sorunlar konuşulur, yani ben telefonumdan çok memnunum gibi bir konu açmam, soru sormak için açarım.

konuşulan sorunlar bende yok ve memnunum telefondan, sallayınca ses gelmiyor, şarj ya da ısınma sorunum yok, telefonum donmuyor, reset atmıyor, eminim benim gibi sorunsuz kullanan bir çok kişi vardır :)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
remzi33

remzi33

Üye
Sesin kamera tuşuyla alakası yk. Ses vibrasyon motorundan geliyor. Telefon değişse bile bunun arızası neymiş öğrenecm. Hatta gönderecekleri cihazı iyice kontrol etsinler diyecm ya Bi dünya para saydık arkadaş insanın zoruna gidiyor ya

yasirtaha

yasirtaha

Üye
iPhone 5'de alsan, Lumia 940 gibi bir modeli de beklesen bir şey değişmez bence. Forumlar da genelde sorunlar konuşulur, yani ben telefonumdan çok memnunum gibi bir konu açmam, soru sormak için açarım.

konuşulan sorunlar bende yok ve memnunum telefondan, sallayınca ses gelmiyor, şarj ya da ısınma sorunum yok, telefonum donmuyor, reset atmıyor, eminim benim gibi sorunsuz kullanan bir çok kişi vardır :)
biride benim sorunsuz kullanan

• Beğen
Tepkiler: phantomddl
komando04

komando04

Üye
bende şükür sorunsuz kullanıyorum

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
benimde kullanım açısından sorunumyokta ses canımı sıktı biraz sadece :D

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Ben o sesin kameranın hareketli parçasından kaynaklandığını duydum..

En ufak bir sallantıya duyuluyorsa, rahatsız edici olmalı..

Üst Alt