PriZm
Üye
sen yukarıda cm7 ile yaptığıma baksana
Haha bende calisiyor 1520 ghzde![]()

sen yukarıda cm7 ile yaptığıma baksana
Haha bende calisiyor 1520 ghzde![]()

anladıysam ne olayımSayin Legenders uyeleri size sorum olacak.ben abimle multiplayer oyun oynamak istiyoruzda silahli yada arabali nasil yapicaz varmidir bi linki
![]()

anladıysam ne olayım![]()

Satranç en iyisi bence![]()

) hacı 
Hem savaş hem araba (at) hacı
![]()

Size anlatana kadar buldm beyler shadowgun dead zone mi neydi onlari kuruyoruz telefnlara![]()
Simdiki sorum biz sadece iki kisi oynamak istiyoruz mumkunmudur![]()
Bluetoothla bağlanın bukadar 
Mümkün olmazmıBluetoothla bağlanın bukadar
![]()
Ol.Yukledim oyunu uyelik istiyo kayit olayimmi
Beyler shadowgun kasiyor oynanmayacak halde sizce bu normalmi ? Bide kernelden islemciyi 1400 e cikarsam donma cozulurmu ?
Beyler shadowgun kasiyor oynanmayacak halde sizce bu normalmi ? Bide kernelden islemciyi 1400 e cikarsam donma cozulurmu ?
Arkadaslar herked kafasina gore yaziypr neo v de 1 ghz kasma yok bende 1.4 kasma yok felan diye. Sizde hangi kalitede aciyor oyunu? Kardesimin s2 sinde yer parlamalari duvar parlamalari dumanlar isiklar adamin ustundeki zirh son derece yuksek efektli. Buna ragmen kasmiyor. Bizde bu efektler acik degilken tabi kasmaz.
Nawy sende bu efektleri ac bak istersen cm9 oldun oynanabilir hizda degil.
Sende High da açma o zaman
Multiplayer oyunlarda grafikmi önceliklidir yoksa hızmı?
Örnek olarak ben crysis i kısa profil bilgisi bölümündeki sistemime rağmen bütün ayarlar low da oynuyorum.300-350 fps alıyorum.Multiplayerda grafik öncelikli değil.
Kısacası grafik önemli değil benim için.
Ayrıca cm9 da bende kasma yoktu tekrar söylüyorum..
Tabikide hız önemli ama bi s2 ye bakıp bi bnm tele bakınca birakasim geliyo oyunu...

Nawy 1. Sayfada yazmissin devil kernel manager fln. Ben bunu neov ye yuklesem ordaki ayarlari yapsam bir sorun teskil eder mi?