Galaxy S e Cm10 Yüklemenin Tadı :D

Sponsorlu Bağlantılar

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye

alacağım :) ama 16 gb hafıza tereddüt etti beni.

Amerika'dan getirteceğim zaten 650-700 civarı tutuyor :D

- - - Eklendi - - -

:zzz: sor konu sahibine :D

aynn bende almayi düşünüyorum almanyadan getirtcem bende. ama aklıma takılan soru 16gb yetermi? saten 16gb hepsini kullanamıyoruz. bi kaç GB sistem kendisi kullanırsa geriye kalan hafıza beni tatmin etmez diye düşünüyorum. :(

PriZm

PriZm

Üye

aynn bende almayi düşünüyorum almanyadan getirtcem bende. ama aklıma takılan soru 16gb yetermi? saten 16gb hepsini kullanamıyoruz. bi kaç GB sistem kendisi kullanırsa geriye kalan hafıza beni tatmin etmez diye düşünüyorum. :(
bencede.ama ben ona bir yöntem bulurum gerekirse 2.5 gb lık iNand bölümünü hafıza kartı yaparım:ehe:ehe:ehe

cukuleaks

Üye

danger987

Üye
ztenin malı ayrica 2013 de 8 cekirdekli telefon cikarcaklarmis :-):-) adamlar inanmislar

navti

navti

Üye
Bende bu yola basvurdugumda boyle memnun olmustum

PriZm

PriZm

Üye

Cm7+Glitch kernel kaldırmadan önce
:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Vay be. Ben kaçtane adamın telefonunu adam ettim bana bi teşekkür konusu açmadılar :angry:

Hayırlı olsun bu arada arkadaşım. Aramıza hoşgeldin :D

hoşbulduk kardeşim eyvallah :)

valla kardeşim
NAWY haketti doğruyu söylemek gerekirse 3-4 saati almıştı bu rom işi uğraştık bayağı ama sonunda başardık :sirit:

PriZm

PriZm

Üye
Bu arada koca forumda 4 S1 ci olduk grubu büyütüyorum :D her gün farklı birisini alıyorum ekibe :ehe

Galaxy S ekibimizin adı ne olsun? :D:D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ali bende senin yöntemlerle arkadaşın I9000 cihazını adam ettim. İyi oldu, sana sormadım ama yinede linkleri sen verdin, sağol :)

PriZm

PriZm

Üye
Ve JB o.c :zzz: telefon çökmeden önce aldım resmi :D:D

Ve bu da soğutma denemem :D pc deki su soğutma sistemi ile :D

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

Üst Alt