Galaxy S III Rehber Geç Açılma Sorunu ve Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III Rehber Geç Açılma Sorunu ve Çözümü
Merhaba arkadaşlar.

Galaxy S III rehber ve numara çeviricisi geç açılıyor bundan birçok kullanıcı şikayetçi. Çözümü var ama biraz uzun.
Benim root yapma, odin kullanma gibi alanlarda bilgim olmadığı için (yeni yeni öğreniyorum) sizlerinde bana yardımcı olmasını istiyorum, kimsenin yapamadığı bu sorunu çözeceğim ben. Cevaplarınızı ve ilginizi bekliyorum...

1- Öncelikle 'yi ile yüklüyoruz. (badmus isimli arkadaşımız anlatmış buradan bakabilirsiniz.)

2- Telefonun rootlu olması gerekiyor. (suyaka isimli arkadaşımız anlatmış buradan bakabilirsiniz.)

3- Numara çeviriciyi açın *#1234# yazıp arama tuşuna basın ve ekranın en üstündeki kodun son 6 hanesini bir kenara yazın. (XXXEMA2 gibi)

4- bir önceki adımda yazdığınız koda göre jkay deluxe settings framework dosyasını indirin ve telefon hafızasına atın.

5- Şimdi telefonunuzu recovery modda açın (power+menü+ses açma).

6- "install zip from sdcard"ı seçin.

7- "choose zip from sdcard''ı seçin ve oradan attığınız klasörü bulup "......._Jkay_Deluxe_Stock...zip"i seçin. Otomatik olarak kuracak.

8- Daha sonra buradan jkay deluxe settings programını indirin ve telefonunuza kurun. (tahir arkadaşımıza teşekkürler.)

9- Programımızı açalım. İndirdiğiniz türkçe olabilir ben ingilizce olanlar için anlatacağım bu kısmı. "Miscellaneous" sekmesi altında "Set misc option" kısmına girin.
Buradan anasayfanın geç gelmemesi için, "Whitelist TouchWiz ana syf" yı,
Rehberin geç gelmemesi için ise "Whitelist Phone & Contacts"ı işaretlemen yeterli.

Ayrıca bu program sayesinde status bar saydamlığından, status bar bilgi yazı renk, şekil, büyüklüklerinden, kilit ekranı şekil ve hızı açılır programlarından, home butonuna çift tıklayıp el feneri açmadan, Quick setting bar'daki kısayol simgelerine kadar bir çok özelleştirmesi var.

Kırık linkleri bildiriniz lütfen. Başta da dediğim gibi cevaplarınızı ve ilginizi bekliyorum....

mcnpl4

mcnpl4

Üye
anlatım için teşekkürler. bende tuş kilidi tuşa basınca geç geliyor orjinal kilit uygulaması üzerinden bu sorunu çözme imkanı var mı

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
Lock screen settings kısmında ''set common options'' var oraya giriniz. ''fast unlock'' seçeneğini aktifleştiriniz.
(Kilit ekranı ayarları kısmında, ''ortak ayarları düzenle''ye giriniz. En altta ''hızlı kilit aç'' var, etkinleştiriniz.) Bu sorununuzu çözebilir.

Telefonunuz deep sleep yani derin uykudan çıktığından dolayı kilit ekranı yavaş açılır. Yavaş açılmasından sonra bir daha kilitleyip açarsanız daha hızlı açıldığını göreceksiniz çünkü bu kısa süre içerisinde telefon derin uykuya geçmemiş oluyor. Deep sleepi başka yollarla devre dışı da bıraktığınız da sorunu halletmiş olursunuz.