[mod][app][themes][cm10,cm10.1]samsung Galaxy S4,note 3,s3 Launcher,accuweater Widgets,locksreen,app

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
Sizlere kısa zaman önce bulduğum ve çok faydalı olduğuna inandığım bi konuyu paylaşmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi cm10 ve özellikle cm10.1 in çok cezbedici özellikleri var,samsung tüm tel modellerini bu güncellemeyi vermediğinden haliyle bunlarla idare ediyoruz.CM sürümlerininde hep bi eksiğinin olduğuna inanırım o da görsellik olarak.Aşağıda verdiğim paylaşımda yeni çıkan samsung galaxy 4 e ait portlanmış özellikler bulunmaktadır.Özellikle launcheri deneyin çok stabil gerçekten ve tüm cm sürümlerinde olmayan mesaj gelince yeni mesaj bildirimi simge olarak burda var ve,ayrıca bazı s4 programları çok dikkat çekici.

Galaxy S4 launcher(görüntü kalitesine göre en yüksekten düşüğe doğru):

Galaxy S4 Launcher For XHDPI

Galaxy S4 Launcher For HDPI

Galaxy S4 Launcher For MDPI

Accuweather widget:

Galaxy S4 Weather

Galaxy S4 Weather Transparent Version

S4 Tema ve Simge Paketi:

Portlanan app'ler:

Galaxy S4 Music Player(
[Flash Zip] - S3 compatible

S-Voice -

Ringtones -

Galaxy S4 Samsung Hub -

offcial S4 Wallpapers -

Leaked All-Share Play -

New Samsung Watchon -

New Samsung Adapt Sound -

S-Translate-

Kurulum:
App harici olanları normal rom yükler gibi cwm yardımı ile flashlayın.

Ekstralar:

Samsung Orjinal Klavye+laucher+accuweather widget CM9'da uyan versiyon (XT9 ve 3X3 tuş takımı dahil)

Kendim kullanıpta çok faydasını gördüğüm bi eklentiyi daha paylaşmak istiyorum sizinle.
Custom romlar hep klavye sorunu çekmiştir şimdiye kadar aşağıda vereceğim linkte samsung stock keyboard var XT9 ve 3X3 tuşlar çalışır vaziyette.Zaten bende sadece 3X3 tuş takımı için kullanıyorum :)
Fakat verdiğim linkte keyboard tek başına değil üçlü bir paket bu tauchwiz nature ux + accuweater widget + samsung stock keyboard.Eğer yukarıdaki S4 launcher ve hava durumu widgetini kullanmak isterseniz ilk önce bu eklentiyi yükleyin sonra S4 launcheri kurun,çünkü her anlamda S4 launcher daha stabil.

Önizlemeler:Launcher,Hava durumu widget:

Transparent Version:

Gercekten cok guzel telefonumda orjinal roma donecektim ama bu tema sayesinde vazgectim :)

eMReSK26

Üye
arkadaşlar, saatin yanında güneş'in içinde 1 yazmasının nedeni ne anlayamadım, bunu kaldırmanın yolu yok mu?

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar, saatin yanında güneş'in içinde 1 yazmasının nedeni ne anlayamadım, bunu kaldırmanın yolu yok mu?

O bizim turkiye saatinin 1 saat ileri oldugunu belirtiyor o yuzdendir o isaret kalkmaz :)

• Beğen
Tepkiler: eMReSK26
systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kardeşim bi sıkıntı olmaz cm10.1 dede çalışıyor.

basistx

basistx

Üye
teşekkürler öncelikle .

çözünürlük olayı nedir ? s3 hdpi mı yoksa xhdpi mi

hdpi yükledim cm10.1 de çalışıyor

G305305

G305305

Üye
Eclipse ROM un üzerin egüzel oldu. Yeterince stabil ve launcher de iyi olunca telefonda eksik kalmadı. Şimdi batarya testi :) Teşekkürler..

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
s4 weather widget GM Discovery'de çalışırmı cm10 filan bilmem yok heralde.....?

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
:tşk:

genco15

genco15

Üye
Galaxy w nin ekran boyutu hangisi oluyor acaba

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy w hdpi oluyor,s3 ise xhdpi
240x320: ldpi
320x480: mdpi
480x800: hdpi
720x960: xhdpi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tesekkurler. klavyede pano ozelligi var mi. bu arada muzikcalar acinca hata verip kapaniyor. cm10.1 kullaniyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ilteberaksoy
enesrsln

enesrsln

Üye
Teşekkürler kardeşim. LG Optimus G'de sorunsuz çalışıyor.

virus19

virus19

Üye
Ben sadece hava durumu widgeti kullanmak istiyorum Galaxy S4 Weather v2 indirdim flashladım ama widgetlerde çıkmıyor nasıl yapacağım? htc CM 10.2 android 4.3 kullanıyorum

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Hava durumu wıdgetı sadece touchwız launcher ıle calısır,kullanabılmek ıcın onuda yuklemen gerek,sonrası wıdgetlerde gorunur zaten.

• Beğen
Tepkiler: virus19
virus19

virus19

Üye
Hava durumu wıdgetı sadece touchwız launcher ıle calısır,kullanabılmek ıcın onuda yuklemen gerek,sonrası wıdgetlerde gorunur zaten.
ekran boyutuna göre en yüksekten düşüğe doğru diye sıralamışsın benim cihaz için uygun olanı hangisidir acaba?

mutfansa33

Üye
Cok saolun bilgilendirme icin
mrb hocam tlfum ace 2 cm 10.1 kurulu . s4 simge paketini ve s4 weather v2 yükledim. ancak bu hava wıdgetınde hani gündüz olunca güneş sımgesı cıkıyor ya gece olunca nıye ay sımgesı cıkmıyo bı de bulutlu bısekılde sımge cıkmıyo. gece dahı olsa hep gunes sımgesı oluyo . onu nasıl yapabılırz . sız fotolarınınzda bulutlu guneslı ay lı hep var. ben de hep gunes var yardımcı olun . sımdıden tesekkurler
yani resimdeki okla gosterdıgım yer

Uploaded with

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
Cihazim mini2 bunlardan hhangisini onerirsiniz

scope_123

Üye
sıfırdan cm10 yüklüyorum ana sayfa geldikten sonra cvw den s4 launcher ı flashlıyorum telefonu açıyorum theme bölümünde gözükmüyor neden ???

Üst Alt