| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

devilll07

devilll07

Üye
bir deneyelim bakalım..

hsevgili

Üye
efs klasörününasıl yedeklıycem telefonum acılmıyor yardımnzı beklıyrm :///

GreaTH

GreaTH

Üye
telefondan ykleyemiirm nasil yapcam zip dosyasini telefina attm recovery moddan sifirladm telefonu zip bolumune gelip sectim ama hata veriyor ne yapmam lazim

nurullahbilgin

Üye
slm kardeş bu romlar gönturu konuşma ve de samsung 3*4 tuş takımı vede t9 modu mevcut mu mevcut değilse bile mevcut olan bir rom önerebilirmisniz

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal romlar haricinde AOSP romların hiç birinde görüntülü konuşma yoktur.Skype yada Google Talk kullanabilirsiniz.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
konuya gerekli ilgi ve alakayı göstermeniz ümidiyle üste alınmıştır.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Cagri42

Cagri42

Üye
Yapmaya korkuyorum .s

Cagri42

Cagri42

Üye
/efs klasoru bos ama ne yapmam gerekiyo yardım edin

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Root yoksa efs klasörünün içi gözükmez.Root varsa da kullandığınız dosya yöneticisine root izni vererek tekrar deneyin.

Cagri42

Cagri42

Üye
Telefon kafayı yedi telefoncuya götürdüm 20 tl fişlendim bidaha böyle işlere girersem 2 olsun varya :off:

Cagri42

Cagri42

Üye
Telefon bozuldu telefoncuya götürdüm 20 tl fişlendim bidaha böyle işlere girersem 2 olsun varya :off:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Korkulacak birşey yok. İlk sayfada gayet güzel açıklanmış zaten nasıl yükleyeceğiniz.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
palpolisi

palpolisi

Üye
slm arkadaşım bende Cube u30GT tablet var çin malı ben buna rom yüklemek istiyorum bulduğum rom lar da root+En+4.1 jelibean gibi şeyler yazıyor ben bunu Yüklersem tabletin dili ingilizce mi olur olursa marketten türkçe dil bulabilir miyim ben root yapamadım tableti o yüzden yüklemek istiyum ekran resmi bile alamıyorum çok uygulama Denedim ama sonuç olumsuz.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kesinlikle ne olursa olsun çin malını tavsiye etmiyorum Android bile olsa insan çok pişman oluyor aldıktan sonra Benim tableti almadan önce şöyle iyi böyle iyi ips ekran cart curt bi aldım hay almaz olaydım şarj a takınca tablet e dokunulmuyor ekran sapıtıyor sesi çıkmıyor çin malı sesi çıkmıyor duyda inanma üç kuruş fazla ver bildik marka Al

Cagri42

Cagri42

Üye
NAWY konuyla alakalı ol ya yardım et !!!!!!!!! :off:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş zaten telefonunu bozmuşsun daha hangi konuda yardım bekliyorsun ?!?!!

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
NAWY konuyla alakalı ol ya yardım et !!!!!!!!! :off:

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz.
En son cihazınızı bozup 20TL karşılığı yaptırdığınızı yazmışsınız. Başka da bir mesaj görünmüyor. Hangi konuda yardım bekliyorsunuz?

Cagri42

Cagri42

Üye
tamam kardeşim büyüksünüz haklısınız tamam .

Cagri42

Cagri42

Üye
telefonu yeni rootladım acaba sorun rootlu olup olmamasındanmı kaynaklanıyordu ?
ayrıca sizi kırdıysam çok özür diliyorum.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefonu yeni rootladım acaba sorun rootlu olup olmamasındanmı kaynaklanıyordu ?
ayrıca sizi kırdıysam çok özür diliyorum.

Rootlu bir cihazda sistem dosyalarına kolaylıkla zarar verebilirsiniz.
Ayrıca eski romun kalıntıları da yeni romda sıkıntı yaratabilir. Wipe data, factory reset, wipe dalvik cache işlemleri ile telefonu temizlemeden yeni farklı tabana ait rom yüklerseniz de sistem çökebilir.

Üst Alt