Galaxy S e Cm10 Yüklemenin Tadı :D

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

PriZm

PriZm

Üye
Devil kernel haricindeki kernellerde mi deniyordun ? :D ##FAIL##

• Beğen
Tepkiler: taylan08

cukuleaks

Üye
Devil kernel haricindeki kernellerde mi deniyordun ? :D ##FAIL##
hahahaha :D :D Ali sen beni bazen çok güldürüyon hacı :d: Beni başkalarıylamı karıştırıyon :D

Devil kernelde devil managerle deniyordum ve ona rağmen bazı ayarları sıfırlıyordu restart atınca :D

PriZm

PriZm

Üye

hahahaha :D :D Ali sen beni bazen çok güldürüyon hacı :d: Beni başkalarıylamı karıştırıyon :D

Devil kernelde devil managerle deniyordum ve ona rağmen bazı ayarları sıfırlıyordu restart atınca :D

:d:

MücahitTokgöz

Konu Sahibi

pm attm bi zahmet cevap ver hackless :D

PriZm

PriZm

Üye

İlginç bir bluetooth bug'u :D sadece bir kere denk geldi hemen ss aldım :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve ugur1000

danger987

Üye
Her telefon için kernel ayrımı çıkıyor mesela oc yapınca hani pc de aşırıya kacınca anakart felan yanıyor telefonda bole bi sorun varmı sisteme ciddi hasarlar verebilirmi

Ayrıca sitede sıkıntı var galiba profilimde üyelik tarihi 2007 diyor halbuki 2012 ayrıca telefon ayarını kaç kere düzeltsemde nokia ngage diyo ngagemi kaldı la :D ama 2007 de fena telefondu :D

cukuleaks

Üye
Her telefon için kernel ayrımı çıkıyor mesela oc yapınca hani pc de aşırıya kacınca anakart felan yanıyor telefonda bole bi sorun varmı sisteme ciddi hasarlar verebilirmi

Ayrıca sitede sıkıntı var galiba profilimde üyelik tarihi 2007 diyor halbuki 2012 ayrıca telefon ayarını kaç kere düzeltsemde nokia ngage diyo ngagemi kaldı la :D ama 2007 de fena telefondu :D
Evet hertelefon için ayrı. Çok abartırsan yanabilir kart.

PriZm

PriZm

Üye
Voltaj vermedigin sürece problem yok.en fazla reset atar.istediğin kadar aban :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

Üst Alt