Tekrar Aranızdayım Galaxy S le :)

Sponsorlu Bağlantılar

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Tekrar Aranızdayım Galaxy S le :)
Merhaba Arkadaşlar. :) 3 ay önce Galaxy s imi satıp Iphone 3gs almıştım. Aldıktan 1 hafta snra başladı 3 aylk macera. :D Tamam stabilitesine laf yok hızlı ama böyle bi kapalı kutu yok ki ya. Yok shsh kaydı yok pwned dfu yok 1501 hatası yok şu yok bu uğraşda uğraş 1 gün uğraşıp ta hiçbir şey yapamayıp 3-4 gün kullanamadığımı bilirim. Heleki o ekran kalitesinden bahsetmiyorum bile. İos 4 e geçersin ios 5 uygulamaları yükletmez ios 5 e geçsn 6 uygulamalrını yükletmez. Zaten destekte bitmişti. Neyseki artık dayanamayıp bi Galaxy S alıp temiz tekrar Aranızdayım. :D

Bu arada tavsiyem ikinci el bi ıphone alıcaksanız kesnlkle Sim kilit olayına dikkat edin jailbreaklı satıldı bana malesef aldktan snra anladım. Ve en önmlisi shsh kaydına dikkat etmelisiniz. Yoksa geri dönüş yapamazsınız ve İos 6 da tıkılıp kalırsınız.

Ama neyseki tekrar Galaxy s i aldım ve beni ancak androidin tatmin ettiğini anlamış bulunmaktayım. Zaten 3gs den snra elime nasıl geldi bi bilseniz :)) Tekrar aranızda olmaktan mutluyum :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ne kadar verdin galaxy s e? :)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
ben aldığım cihazdan memnunum parası mühim değil :D sen şimdi niye moralimi bozuyosun benim :D
memnunsan moralin niye bozuluyo :D Ayrıca kutusuz 150'ye veriyodum.Kulaklık ve usb kabloda istemezsen 120 , batarya ve kapakta olmasa olur diyosan 100 den veriyodum :D

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
memnunsan moralin niye bozuluyo :D Ayrıca kutusuz 150'ye veriyodum.Kulaklık ve usb kabloda istemezsen 120 , batarya ve kapakta olmasa olur diyosan 100 den veriyodum :D

oldu olucak orta tuşu yandaki tuşları üstndeki jiletini felanda söküp beleşe verseydn :D

istisna97

istisna97

Üye
Galaxy s kac mb ram

istisna97

istisna97

Üye
Yani xperia x10 256 mb ram var hangisi iyi oluyor

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
içinde gps anteni ve gsm kartı var onlarıda istemezseniz 20 tlye düşüyo zaten 20 tlyide sadaka niyetine hiybe ederim :d:

- - - Eklendi - - -
Onlarıda söktünmü zaten 3310 la kapışır :D

fingerback5

fingerback5

Üye
Hayırlı olsun iyi etmişin :D

Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: enterneoll

Üst Alt