Lumia 920 galaxy s3 ten iki kat fazla talep aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 galaxy s3 ten iki kat fazla talep aldı
Bilindiği gibi nokia'nın merakla beklenen modeli Lumia 920 lansmanı yapılarak tanıtılıdı.Şimdide ön sipariş ve sipariş rakamları ile Samsung galaxy S3 geride biraktığı konuşuluyor.

İşveçli online satış platformu Dustin'in söylediğine göre Nokia Lumia 920'ye ilgi gayet güzel. Hatta öyle ki gelen talep, Samsung'un Android telefonu Galaxy S3'e kıyasla iki katı daha fazla düzeyde. Bu, Nokia için iyi bir haber. Ancak Galaxy S3'ün aylardır piyasada olduğunu da göz önüne alırsak, pek de şaşırtıcı değil.
Bakalım Nokia, sonraki Windows Phone 8 telefonlarında da böyle ilgi görmeyi başarabilecek mi?

• Beğen
Tepkiler: alaStar

dedereis123

dedereis123

Üye
çevremdeki kaç kişiye aldırdım şu telefonu hayla kendime alamadım la haksızlık :/

komando04

komando04

Üye
demek ki gerçekten mükemmel bir cihaz yoksa bu ilgi niye şayet kullanıcısı olarak böyle hızlı cihaz gerçekten görmedim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia'nın wp 8 ilk deneyimi. Bu ilk wp 8 olduğu halde bu kadar tutuldu bundan sonra çıkacak cihazlar daha iyi olacak.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca haber için :tşk:

Türe

Türe

Üye
Sonuçta talebe değil traja bakacak :evet: 30 milyonu geçmesi de imkansız :evet: ama piyasayı hareketlendirdi :eller:

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya zaten biri kac aylik cihaz biri daha yeni cikti.neyin kafasi bu:allalla:

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR
smh60

smh60

Üye
nokianın çıkışı olabilir bu :hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia ne yapsa eleştiriyorsunuz ya sizin bir gareziniz var he ne yaptı size bu kadar ya sevdiğinizi mi öldürdü de bu kadar nefret ediyorsunuz tebrik etmeniz gerektiği yerde hep bir eleştiri.

Biraz Respect !

• Beğen
Tepkiler: NUD
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia ne yapsa eleştiriyorsunuz ya sizin bir gareziniz var he ne yaptı size bu kadar ya sevdiğinizi mi öldürdü de bu kadar nefret ediyorsunuz tebrik etmeniz gerektiği yerde hep bir eleştiri.

Biraz Respect !
:evet:

defterdarr

Üye
Her habere inancak olsak:thumbdown: 30 milyonu gecmesi imkansiz note2 den bile daha az satti daha ama cesitlilik iyidir fiyatlar duser

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sonuç itibariyle bekleneni verip vermeyeceği yada talebi ilerleyen günlerde göreceğiz.Konu ile alakasız tartışma mesajlarınız uyarısız silinecektir.İyi forumlar

Kerim.

Kerim.

Üye

Biraz Respect !
Tamam zaten nokia bu lumia ile cok buyuk is basardi ama haberin mantigi sacma

PriZm

PriZm

Üye
İyi bir başlangıç olmuş.tabi bunun devamı gelmeli

amcalu1

amcalu1

Üye
30 milyonu geçemez bence ama geçen inceledim 8x yerine bunu alcam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihaz satişa ciktigi hemen hemen her yerde stock out oluyor. Merak ettigim acaba nokia bu kadar talep beklemiyordu da uretimi mi duşuk tuttu yoksa kapatilan fabrikalar nedeniyle kapasitesi mi yetmiyor. Belki de tedarikcilerin siparişleri duşuk kaldi. Ama ikinci ihtimali duşunmek bile istemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Wp için 4 çekirdek zor zira Elops gereksiz görüyor fakat ilerleyen zamanlarda belki olabilir.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt