Lumia 920 S3 Ten Daha Iyi Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben fps sonuçları gelmiyor retry diye bir şey çıkıyor göstermiyor orda da farklı bir yerden mi bakılıyor internetmi istiyor yoksa başlangıçta bir şeyler gir falan demişti ben geçtim oraları

Invoke

Invoke

Üye
Ben, o oyunları adreno 205 gpumla oynadım, nova3de zerre kasma yoktu, dark knightta da genel olarak yoktu sorun, bitirdim hatta oyunu ama nova3 kadar akıcı değildi tabi.
adreno 220 veya 225 olması lazım lumiada onu napsak ki

Sorun adrenoda değil ki lumiada. Adrenoların oyun konusunda performansı daha da iyidir hatta, diğerlerine göre optimizasyonu bir tık daha önde olabilir. Gayet iyiler, sorun yok yani. Burda sorun ya tüm lumialarda ya da arkadaşın lumiasında bilmiyorum.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ben, o oyunları adreno 205 gpumla oynadım, nova3de zerre kasma yoktu, dark knightta da genel olarak yoktu sorun, bitirdim hatta oyunu ama nova3 kadar akıcı değildi tabi.

Sorun adrenoda değil ki lumiada. Adrenoların oyun konusunda performansı daha da iyidir hatta, diğerlerine göre optimizasyonu bir tık daha önde olabilir. Gayet iyiler, sorun yok yani. Burda sorun ya tüm lumialarda ya da arkadaşın lumiasında bilmiyorum.

Maalesef arkaşınkinde büyük ihtimal. Ben dahil 3 kişi yorum yazmış böyle bir sorun yok diye. Yeni rom yüklemeyi deneyin olmazsa.

pirenuri

pirenuri

Üye
benim telefonda dediğiniz oyunların hiç birinde kasma yok, acaba telefon ile mi alakalı

enesrsln

enesrsln

Üye
adreno yaramaz, asla adrenolu cihaz almam. power veya mali.
Arkadaşım elimdeki telefon Optimus G ve telefonumda Adreno 320 var. Bir tane bile kasma,fps düşüklüğü,donma,takılma vs. olan oyun yok. Telefonda oynayamadığım oyun yok. Adreno 320 gerçekten mükemmel.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonda dediğiniz oyunların hiç birinde kasma yok, acaba telefon ile mi alakalı
telefon ile alakalı olması lazım. Gpu testi taptım, bulutsuzgece arkadaşımız gayet normal dedi diğer sayfaya sonucu yazdım. Gayet normal dediğine göre işte sorunun nerde olduğunu anlamak zor. Bilgisayarda yeniden rom yükleyeceğim. Sonra tekrar deneyeceğim eğer gitmişse sorun mutluluktan uçarım, yine aynıysa ne yapmam gerekir bilmiyorum..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefon ile alakalı olması lazım. Gpu testi taptım, bulutsuzgece arkadaşımız gayet normal dedi diğer sayfaya sonucu yazdım. Gayet normal dediğine göre işte sorunun nerde olduğunu anlamak zor. Bilgisayarda yeniden rom yükleyeceğim. Sonra tekrar deneyeceğim eğer gitmişse sorun mutluluktan uçarım, yine aynıysa ne yapmam gerekir bilmiyorum..
o fps değerini ben denemeye çalıştım puan göstermiyor nasıl puana baktın sen orda

Seglopsi

Seglopsi

Üye
microsoft nokia'yi satin aldigina gore artik ust duzey donanim ve markette canlanma bekliyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
o fps değerini ben denemeye çalıştım puan göstermiyor nasıl puana baktın sen orda
tüm kutucukları işaretleme. ilk ikisini işaretle yoksa çook uzun sürer test. bitmesini bekle bitince sonucu gösteriyor. telefonu altta almaman lazım yada tuş kilidini kapatma. sonucu göstermesi lazım test bittikten sonra.

ARKADAŞLAR BİRDE ŞUAN NSU DAN GÜNCELLİYORUM TELEFONU BENİM SÜRÜM 2001, NSU DA 2003 E GÜNCELLEYECEĞİM. MEĞER GÜNCELLEME VARMIŞ BEN BİLMİYORMUŞUM. BAKALIM İNŞALLAH ÇÖZÜLÜR. DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
microsoft nokia'yi satin aldigina gore artik ust duzey donanim ve markette canlanma bekliyorum.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
beyler telefonu güncelledim yeni rom yükledim şimdi uygulama listesi iniyor. nova3 ü indirip deneyeceğim dua edin kasmasın.

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy