Türe
Üye
rica ederim
- - - Eklendi - - -
benim anlamadım neden canın sıkıldı s3 ilk çıktığı zamanları bukadar çok talep görmediğini anlatıyor
Emin misiniz
10 milyon ön sipariş almıştı da hani 
rica ederim
- - - Eklendi - - -
benim anlamadım neden canın sıkıldı s3 ilk çıktığı zamanları bukadar çok talep görmediğini anlatıyor
10 milyon ön sipariş almıştı da hani 
Sonuçta talebe değil traja bakacak30 milyonu geçmesi de imkansız
ama piyasayı hareketlendirdi
![]()
ilk deneyimi ile 30 milyonu geçerse android basın açıklaması yapıp özür dilemesi lazım microsftdan

Tamam zaten nokia bu lumia ile cok buyuk is basardi ama haberin mantigi sacma
olmayacağı için![]()
onu yapan bunuda yapar , şunu unutma eğer birşeyi biri yapıyorsa başkasıda yapabilir
öyle birşey yapmak istiyorsan git android yazılımlı pc ile takılwindowsda olan uygulamarı linuxa taşı windows kullanan kalmaz. Hani android mobilde sömürüyo diyoruz ya windows onun en babasını pc de yapıyovalla bu telefonlar çıkmadan öncede nokia battı bu dk sonra butun cihazları çöp diyenlerde vardıonu yapan bunuda yapar , şunu unutma eğer birşeyi biri yapıyorsa başkasıda yapabilir
- - - Eklendi - - -
he suda var nokia batırsan bile microsftu batıramazsın o kadar kolayöyle birşey yapmak istiyorsan git android yazılımlı pc ile takıl
Allahım en sonunda doğru konuşan biriwindowsda olan uygulamarı linuxa taşı windows kullanan kalmaz. Hani android mobilde sömürüyo diyoruz ya windows onun en babasını pc de yapıyo
gözlerim yaşardı
ne lumiaymış arkadaş bütün gün fotoğraf mı çekiceksin veya bütün gün aa tasarımı ne güzell mi diyeceksin uygulama desteği çok sınırlı arayüz desen zaten çok sıkıcıwindowsda olan uygulamarı linuxa taşı windows kullanan kalmaz. Hani android mobilde sömürüyo diyoruz ya windows onun en babasını pc de yapıyo
şuan ya buyuk ihtimalle windows kullanıyorsun oyunları onla oynuyorsun daha ne istiyorsun adamdan çoğu şeyi orjinal değilde kırılmış keyle kullanıyorsun , google madem bu kadar güçlü yapsın bunları parasıda var senin dediğin gibi onu oraya taşı bunu oraya taşı demekle olcaksa buyur sen başta olmak üzere yapın bunu 
chromebooku android yaptı ya
Arkadaşım senin teknoloji bilgilerin olmamış
Biraz oku bilgilerini felan geliştir ne bileyim
Androidli pc imiş
![]()

mac,ubuntu,pardus bunların hepsi çok çok daha iyi ligler bitsin direk ubuntudayım zaten sen dert etme. linux hakkında hiçbir bilgin olmadığı belli zaten emulatör denen bişey var
- - - Eklendi - - -
chromebooku android yaptı ya![]()
niye direkt birşey yapmak varken emulatör kullanıyım ki
madem iyi yıllar öncesinden geçseydin ya mac linuxa flnandroidli bir pc yok şuan. bilgisayarlar için boot.img si var onu yükleyebilirsinAndroid pclerde çalışabiliyor süleyman sanirim sen bilmiyorsun![]()
Arkadaşım senin teknoloji bilgilerin olmamış
Biraz oku bilgilerini felan geliştir ne bileyim
Androidli pc imiş
![]()
bildiğin şeyler hiç belli olmuyo nedensepcde 2 tane işletim sistemi var ubuntu ve windows senin kadar geri kalmadık böyle konularda merak etmeniye direkt birşey yapmak varken emulatör kullanıyım ki
madem iyi yıllar öncesinden geçseydin ya mac linuxa fln
androidli bir pc yok şuan. bilgisayarlar için boot.img si var onu yükleyebilirsin
androidli bir pc yok şuan. bilgisayarlar için boot.img si var onu yükleyebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız