Microsoft’dan Nokia Lumia 920′ye karşı iPhone 5 ve Galaxy S III kamera karşılaştırma videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft’dan Nokia Lumia 920′ye karşı iPhone 5 ve Galaxy S III kamera karşılaştırma videosu
Microsoft, Windows Phone mobil işletim sistemi ile akıllı telefon segmentinde pazar payını arttırmak için mücadelesini sürdürüyor. Bir çok firma az sayıda da olsa Windows Phone işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon modellerini sunmaktalar. Bunlar arasında Samsung, Huawei, HTC gibi firmalar yer almakta.

Diğer taraftan Windows Phone‘un en büyük temsilcisi ise Nokia. Finlandiya kökenli teknoloji devi Nokia, Lumia serisi altında topladığı akıllı telefon modelleri ile Apple‘ın iOS üzerinde çalışan iPhone modelleri ve Google‘ın Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonları karşısında pazar payı savaşına devam ediyor. Nokia’nın üst düzey akıllı telefonları özellikle kameraları ile ön plana çıkıyor. Microsoft’dan Nokia Lumia 920, Apple iPhone 5 ve Samsung Galaxy S III‘ün kameralarını karşılaştıran bir video geldi. Akıllı telefonların gece çekim kabiliyetlerini karşılaştıran video da, Nokia Lumia 920 başarılı olarak görünüyor.

[video=youtube;S2Gmvg8m1Qc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S2Gmvg8m1Qc[/video]

Kaynak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler kardeşim.
Her ne kadar 925 ve 928 gibi türevleri çıksa da 920 hala herkesin gözünde 1 numara :oke:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim Özgür abi :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler Oğuzhan. Özgür'ünde söylemiş olduğu gibi lumia 920 halen gözdemiz :)

• Beğen
alical33

alical33

Üye
neden hala s3 ü alıyorlar acaba s4 ve one ı alsalar daha iyi olurdu
haber için teşekkürler

paşa06.40

paşa06.40

Üye
nokia :oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

alical33

alical33

Üye

HTC ONE karşılaştırması 720 ile yapıldığı halde durum böyle 920yi konuşmaya gerek yok sanırım :D http://www.maxicep.com/windows-phon...amera-karsilastirmasi-804624.html#post6139496

bi karşılaştırmada 920 yi 6. yapmışlardı 1. s4 tü nokia da 920 veya 925 le s4 xperia z ve htc one la karşılaştırıp farkını tamamen herkese göstermeli diyorum ben ama her türlü eziyor o ayrı n8 bile o modellerden belki daha iyi çekiyor 3 4 yıllık telefon :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Haber için teşekkürler! Lumia 920 'nin zayıf ışıkta diğer telefonları geride bıraktığı zaten aşikar... Microsoft teyit etmek istemiş herhalde .))

• Beğen

Üst Alt