Lumia 920 & Galaxy S3 - Çevrimdışı Harita Kullanımı Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Aslinda Sgs3'un Dokunmatigi Iyii .. Bende Kullandim .. Bayagi Bir Hassas .. Yani Daha Iyisi Olabilir Evet .. Suanda Cok Cok Iyii .. Ama 920 Dokunmatigi Bence Daha Iyi .. Bu Benim Fikrim :oke:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Aslinda Sgs3'un Dokunmatigi Iyii .. Bende Kullandim .. Bayagi Bir Hassas .. Yani Daha Iyisi Olabilir Evet .. Suanda Cok Cok Iyii .. Ama 920 Dokunmatigi Bence Daha Iyi .. Bu Benim Fikrim :oke:

Mazlum kardeş 920 nin dokunmatigine zaten kimse laf etmedi burda ; sonuçta eldiven ilede kullanabilen bir ekrana sahip :oke: ben sgs3 un ekranı nı 5800 un rezistif ekranına benzeten arkadaşın yazısını gördükten sonra yazdım , yazımı...

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye

Aynen kardeşim ben lumia 920 yi kullanmadım sadece inceledim dokunmatiği güzel karda kışta heryerde kullanırsın ama adamın birisi çıkmıs diyor galaxy s3 teki dokunmatiğe üstten basıyorum 5800 gibi

- - - Eklendi - - -

Çin telefonu mu kullandığımı söylüyorsun ?

Tamam boşuna parmaklarımı yormayayım senin için sana da iyi forumlar.

Kardeş bi ara kısa bi video çekte samsung galaxy s3 kullanırken dokunmatiğini bizde görelim dediğin gibi üstten mi basılıyor bi normal bas bide üstten bas bekliyorum videoyu

PureFood

PureFood

Üye
Kardeş bi ara kısa bi video çekte samsung galaxy s3 kullanırken dokunmatiğini bizde görelim dediğin gibi üstten mi basılıyor bi normal bas bide üstten bas bekliyorum videoyu

Ben videodaki adam üzerinden konuştum ilk yorumumda arkadaşım.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Sen o adamı boşver eger üstten basmalı olsaydı dokunmatik bu şekilde ekran görüntüsünü almak için 4 parmagımızı ekrana dik koyup kaydırmamız gerekti.
[video=youtube;cgOPzEtyMHw]http://www.youtube.com/watch?v=cgOPzEtyMHw[/video]

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
[İsmet';5830255]

Ben videodaki adam üzerinden konuştum ilk yorumumda arkadaşım.
[/QUOTE]

İlk mesajda sgs3 un dokunmatigini 5800 e benzettin ; sana cevap yazıp yanılıyorsun dedim ; sende bana sgs3 u kullandım ve dokunmatigi kötüydü dedin

Senin yazdıgın mesaj :

Videodaki olayın aynısını bende yaşadım GS3'te, tepeden dokunmak zorunda kalıyorum çünkü algılamıyor. Aynı şekilde 920'ye daha neredeyse dokunmadan işlem gerçekleşiyor.

Simdide kalkmıs ben o video a gore yorum yaptım diyorsun :s sen ne dedigini biliyormusun :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:polis:

mühendis_bey

Üye
Arkadaslar cevrimicinde google maps cok iyi ozellikle bir kurum aratinca ama cevrimdisi olayinda nokia maps su an telefon
Larda en iyisi

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar cevrimicinde google maps cok iyi ozellikle bir kurum aratinca ama cevrimdisi olayinda nokia maps su an telefon
Larda en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt