Galaxy S7 / S7 Edge’nin Çin’de ön sipariş rakamı 10 milyonu geçti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S7 / S7 Edge’nin Çin’de ön sipariş rakamı 10 milyonu geçti
Samsung, 18 Mart tarihinde yeni akıllı telefon modellerini Çin’de satışa sunacak…



Akıllı telefon pazarında 2015’de de liderliğini satış rakamları açısından sürdüren Samsung, bu sene de ilk sırayı bırakmaya niyetli değil. Firmanın en önemli modelleri olarak Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge 21 Şubat tarihinde MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılırken, 11 Mart tarihinde de dünya genelinde 60 ülkede satışa sunulmuştu.




Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin, Samsung açısından da oldukça önemli ve bu cihazların yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen ülkelerin başında da Çin geliyor.

Henüz ne Galaxy S7 ne de Galaxy S7 Edge, Çin’de satışa sunulmuş değil, ancak 18 Mart çıkış tarihi olurken, ön sipariş ile cihazlara büyük ilgi gelmekte. Çin’den gelen rapora göre şu anda her iki cihazın 10 milyondan fazla ön sipariş aldığı belirtilirken, 18 Mart tarihine kadar 15 milyon seviyesine bile gelebileceği kaydedilmekte.

Ancak şunu da belirtmek gerekiyor, Çin’de ön sipariş, temel satış olmadığından, gerçek satış rakamlarının bu sayının biraz daha altında kalması bekleniyor.

Kısa süre önce Samsung cephesinden önemli bir bilgi gelmişti. Güney Kore devi firma, kesin bir rakam vermese de yeni Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’nin, önceki modeller olarak Galaxy S6 ailesine göre Avrupa’da 2.5 kat daha fazla ön sipariş aldığını açıklamıştı.

Bakalım Samsung’un yeni üst seviye modelleri için ilk planda satış rakamları nasıl gelecek…

Galaxy S7 / S7 Edge’nin Çin’de ön sipariş rakamı 10 milyonu geçti - MaxiCep
 


Üst Alt