Lumia 920 galaxy s3 ten iki kat fazla talep aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
mac,ubuntu,pardus bunların hepsi çok çok daha iyi ligler bitsin direk ubuntudayım zaten sen dert etme. linux hakkında hiçbir bilgin olmadığı belli zaten emulatör denen bişey var

- - - Eklendi - - -

chromebooku android yaptı ya :D:aha:

Offf :zzz:

dedereis123

dedereis123

Üye
neyse ilk başta pcnizde windows u kaldırın ondan sonra konuşun madem o kadar rezil bir sistem tartışmaya değmez o yuzden

- - - Eklendi - - -

pc diyoruz arkadaşım netbook değil.

aslında pc geniş bir anlamı var tablet pc denince o da pc oluyorda netbooklar olmuyor mu

- - - Eklendi - - -

Senin bilgilerin de doğuştan geliyo zaten rasyonelist seni :tebessüm:
Tabi canım benim ben anlıyorum seni :tebessüm: İnce anlammış (!) :kop2: :tebessüm:

Hayatında görüştüğün en büyük CEO kimdi ?

MaxicepManyagı

Üye
maliyet açısından imkansız geçmesi

dedereis123

dedereis123

Üye
hayır dedin ya doğuştan mı biliyorsun işim gereği bilmem gereken bir çok şey olabilir bence :) ne duyurcam sen duysan nolcak duymasan nolcak :D zihniyet aynı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kimse seviyesini bozmasın arakadaşlar, uyarı gerektirecek nitelikte eleştirileriniz olmuş tekrarı halinde uyarı alacağınızı belirteyim.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Nextman
Placebo-

Placebo-

Üye
Talep alma kelimesi satma anlamına gelmiyor sevgili android taraftarları. Başarıyı taktir etmek yerine yermeye çalışırsanız, sizin sonunuzda farklı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: n000k
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
...yersiz eleştiri gizli hayranliktir...o kaddaaarrrrr :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
ecel54

ecel54

Üye
Ubuntu'nun windows'dan neyi üstün masaüstü değiştirilebilirliğimi :D

PriZm

PriZm

Üye
Ubuntu'nun windows'dan neyi üstün masaüstü değiştirilebilirliğimi :D
Hayır.tamamen geliştirmeye açık platform olması.istediğin herşeyi yapabilirsin. (~Linux~)

Sürekli ubuntu kullanıyorum Windows 7'yi en son 2 hafta önce açtım :D

alaStar

alaStar

Üye
Allah bize de nasip etsede alsak şundan bitane.. :)

Placebo-

Placebo-

Üye

Hayır.tamamen geliştirmeye açık platform olması.istediğin herşeyi yapabilirsin. (~Linux~)

Bahsedildiği kadar özgür olsa içim yanmayacak. Gösteriş sadece.

ecel54

ecel54

Üye

windows'tada herşeyi yapabiliyorsun :D. bu arada kullanmadan yorum yapma demeyin uzun süre ubuntu kullandım şimdi windows 8'de rahatım :D

ecel54

ecel54

Üye
örgürlükten kastınız masaüstü değiştirme,açılış resmi düzenleme,sistem dosyalarını düzenleme falanmı :ehe

- - - Eklendi - - -

Emin misin? Windows için olan uygulamaların bile linux üzerinde yazıldığını söylesem ne dersin?

tabi adamların işi yok linux'te yazacak :kop:, bir kısmı yazıyor olabilir.

PriZm

PriZm

Üye

windows'tada herşeyi yapabiliyorsun :D. bu arada kullanmadan yorum yapma demeyin uzun süre ubuntu kullandım şimdi windows 8'de rahatım :D

Windows'u kafana göre geliştiremezsin.Linux un en büyük kozu bu.

Ayrıca Dünyanın en hızlı süper bilgisayarlarında linux kullanılıyor.neden acaba? :D

Türe

Türe

Üye
örgürlükten kastınız masaüstü değiştirme,açılış resmi düzenleme,sistem dosyalarını düzenleme falanmı :ehe

- - - Eklendi - - -

Hayır tabiki :D

PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Biraz araştırma yap derim.

Linux kullananlar zaten normal bir günlük işletim sistemi olarak kullanmıyor.Sürekli geliştirme,yazılım için kullanılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt