Türe
Üye
mac,ubuntu,pardus bunların hepsi çok çok daha iyi ligler bitsin direk ubuntudayım zaten sen dert etme. linux hakkında hiçbir bilgin olmadığı belli zaten emulatör denen bişey var
- - - Eklendi - - -
chromebooku android yaptı ya![]()
Offf

mac,ubuntu,pardus bunların hepsi çok çok daha iyi ligler bitsin direk ubuntudayım zaten sen dert etme. linux hakkında hiçbir bilgin olmadığı belli zaten emulatör denen bişey var
- - - Eklendi - - -
chromebooku android yaptı ya![]()

pc diyoruz arkadaşım netbook değil.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
adamlar kullanmış
pc diyoruz arkadaşım netbook değil.
Senin bilgilerin de doğuştan geliyo zaten rasyonelist seni
Tabi canım benim ben anlıyorum seniİnce anlammış (!)
![]()
![]()
hayır dedin ya doğuştan mı biliyorsun işim gereği bilmem gereken bir çok şey olabilir bencene duyurcam sen duysan nolcak duymasan nolcak
zihniyet aynı

sende fanokiasın onu napıcaz ? androidi kapatcakmış heh google ve microsoftun aynı anda bulunduğu platformlarda microsoftun adı geçmiyo onu napıcaz?
yeni olduğundan olabilir mi ?Hayır.tamamen geliştirmeye açık platform olması.istediğin herşeyi yapabilirsin. (~Linux~)Ubuntu'nun windows'dan neyi üstün masaüstü değiştirilebilirliğimi![]()

Hayır.tamamen geliştirmeye açık platform olması.istediğin herşeyi yapabilirsin. (~Linux~)
Sürekli ubuntu kullanıyorum Windows 7'yi en son 2 hafta önce açtım![]()
Hayır.tamamen geliştirmeye açık platform olması.istediğin herşeyi yapabilirsin. (~Linux~)
Sürekli ubuntu kullanıyorum Windows 7'yi en son 2 hafta önce açtım![]()
. bu arada kullanmadan yorum yapma demeyin uzun süre ubuntu kullandım şimdi windows 8'de rahatım 
Emin misin? Windows için olan uygulamaların bile linux üzerinde yazıldığını söylesem ne dersin?
Bahsedildiği kadar özgür olsa içim yanmayacak. Gösteriş sadece.

Emin misin? Windows için olan uygulamaların bile linux üzerinde yazıldığını söylesem ne dersin?
, bir kısmı yazıyor olabilir.
windows'tada herşeyi yapabiliyorsun. bu arada kullanmadan yorum yapma demeyin uzun süre ubuntu kullandım şimdi windows 8'de rahatım
![]()

örgürlükten kastınız masaüstü değiştirme,açılış resmi düzenleme,sistem dosyalarını düzenleme falanmı
- - - Eklendi - - -
tabi adamların işi yok linux'te yazacak, bir kısmı yazıyor olabilir.

Biraz araştırma yap derim.örgürlükten kastınız masaüstü değiştirme,açılış resmi düzenleme,sistem dosyalarını düzenleme falanmı
- - - Eklendi - - -
tabi adamların işi yok linux'te yazacak, bir kısmı yazıyor olabilir.