ibo_Star
Üye
Suan hem merak var hemde sadece 2model.
Nokia Aralikta 1modeli daha getirecek
Huawei ve Zte nin de win8 modelleri var. 2si yada ikisinden biri kendi adiyla yada Operatorler sayesinde gelecektir bu nedenle fiyat duser dedim.
suan Htc ve 2Lumia var devami gelirse mecbur inis olur
fiyat duşer diye kimse beklemsin arkadaşlar. Şu anda cihazin sadece siyah ve beyaz rengi kaldi piyasada. Bu sadece bizim ulkemizde degil butun dunyada boyle. Dun sari renk icin bir tim'le goruştum adam nokia genel merkezini oradan da distributorun butun depolarini aradilar sadece 8 tane sari renk cihaz ayarlayabilldiler. Cihaz şu anda yok satiyor fiyati kolay kolay duşmez. Bu cihazin fiyatini dulurecek tek şey bir sonraki wp8 amiral gemisidir.

hem durun bakalim ne derecede guncelleme sunacaklar mesela 5-6 ay sonra arayuzunden sikilmayacakmisiniz.ve onemli bir soru 1800 tl niz var htc wp mu nokia lumia 920 mi yoksa galaxy note II mi tercih edersiniz.ben kendi dusuncemi soyliyeyim bir an bile olsun dusunmeden note 2.
düşününce note 2 demezsin zaten..
On numara yorum oldu tebrikler 
doğru wp8 kendini ios ile kıyaslamalı çünkü android ile rekabet edecek kadar büyük değilBence işletim sisteminde WP8'in karşılaştırılabileceği işletim sistemi iOS'dur, benzer bir çok yanı var. Stabillik ve güvenlik olarak bu ikisi öne çıkıyor. Android biraz daha fazla zamanı olan, hani Geek terimi vardır ya ingilizce de, o tür insanlar içindir.
Performans açısından Lumia 920'yi karşılaştırabileceğin iki cihaz vardır, bunlardan birisi iPhone5, diğeri ise Galaxy Note 2'dir.
Son zamanlarda bozsalarda şu anda bana göre en stabil ve responsive çalışan işletim sistemi iOS'tur. WP kendine Android'i değil iOS'u rakip görmeli ancak öyle başarıya ulaşır ki attığı atımlarda doğru bir yolda olduğunu görüyoruz.
bırak boşver biz düşünmeden note 2 diyelim onlar düşünsün düşünsün symbiandan sonra çağ atladıklarını sansınlarhem durun bakalim ne derecede guncelleme sunacaklar mesela 5-6 ay sonra arayuzunden sikilmayacakmisiniz.ve onemli bir soru 1800 tl niz var htc wp mu nokia lumia 920 mi yoksa galaxy note II mi tercih edersiniz.ben kendi dusuncemi soyliyeyim bir an bile olsun dusunmeden note 2.
düşününce note 2 demezsin zaten..