Nokia wp8 ozellestirmeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia wp8 ozellestirmeleri
[video=youtube;Y8W4RzcVKcg]http://www.youtube.com/watch?v=Y8W4RzcVKcg&sns=em[/video]

Nokia kullanici deneyimlerini gelistirmek icin wp8 customizasyonunda bazi tweakler uygulamis. Ornek olarak super hassas ekranin cepteyken tepki vererek acilmasini önlemek icin bazi onlemler alinmis. Yukaridaki videoda bu ozellestirmeleri gosteren bir cekim yapilmis.

Not:mobil oldugum icin videoyu izleyemedim:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hımmm ayarlar menüsündeki seçenekleri anlatıyor. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Peki alttaki resim hangi menu özgür :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Peki alttaki resim hangi menu özgür :hmmm

Alttaki resim üstte verilen videodan değil, başka bir yerden alınmış.
Ancak resimden görüldüğü kadarıyla Canlı Karoları düzenleme özelliği var.
(Türüne göre, Alfabetik vb gibi sanırım)
Resimdekinde karolar "türüne göre" gruplanmış.
:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Cok hos duruyor guzel bir tweak olmus. Acaba htc ve samsung da bunlari uygulayacak mi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

Sırf Nokia'ya özel olarak kalacağını sanmıyorum. Diğerlerinde de olacaktır muhtemelen.

Diger firmalar yapamayabilir. Nokia microsoft anlasmasinda nokia'ya özel maddeler vardi. Bunlardan birisi de arayuzde degisiklik yapma yetkisi. Eger bu tur ozellikler sadece nokiaya ozgu kalirsa nokia gercekten wp platformunun bir numarasi olur. Ha sistem yeni oldugu icin ilk baslarda belki pek etkisi olmaz ama kullanici yorumlari arttikca herkes bu ozellikleri tanir ve nokia'ya yonelme olabilir.

droidçi

droidçi

Üye
ilk önce bi duvar kağıdı koyulacak ekran eklesinler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kilit ekranındaki görsellik yeterli değil mi? Arayüz gayet hoş zaten.

phantomddl

Üye
Nerede olcaktı ki başka?
Diyelim menülerin olduğu yere koydun, bu sana nasıl bir yarar sağlayacak? Senin menüdeki asıl amacın içeriği görebilmek, Menüler arasında gezip istediğin yere kolay gidebilmek değil mi? Fotoğraf görmek istersem gider fotoğrafı açar bakarım, kullanıcı deneyimi açısından yarar sağlamayan şeylerin telefonun özelliğinde olmasının bir anlamı yoktur bana göre. Bunları da kafamdan uydurmuyorum kendim arayüz tasarımcısıyım, mobil oyun/program arayüzleri ve websiteleri hazırlıyorum.

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

[video=youtube;2FIf0NpjxOo]http://www.youtube.com/watch?v=2FIf0NpjxOo[/video]

Video bu. Muhabbet tatlı (h)

droidçi

droidçi

Üye
Nerede olcaktı ki başka?
Diyelim menülerin olduğu yere koydun, bu sana nasıl bir yarar sağlayacak? Senin menüdeki asıl amacın içeriği görebilmek, Menüler arasında gezip istediğin yere kolay gidebilmek değil mi? Fotoğraf görmek istersem gider fotoğrafı açar bakarım, kullanıcı deneyimi açısından yarar sağlamayan şeylerin telefonun özelliğinde olmasının bir anlamı yoktur bana göre. Bunları da kafamdan uydurmuyorum kendim arayüz tasarımcısıyım, mobil oyun/program arayüzleri ve websiteleri hazırlıyorum.

telefon kısmında iphone4s yazıyor demekki sen alışmışın buna dün bi sitede htc 8x incelemesini izledim önceden beğendiğim o canlı ekran itici gelmeye başladı siyah üzerine mavi kutucuklar menüyü açıyorsun küçük küçük kutucuklar aşağı yukarı in çık bir süre sonra insanın piskolojisi bozulur valla :D androidte mesela koy arabayı mankeni git sağa sola aşağı yukarı günlerce bak

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
telefon kısmında iphone4s yazıyor demekki sen alışmışın buna dün bi sitede htc 8x incelemesini izledim önceden beğendiğim o canlı ekran itici gelmeye başladı siyah üzerine mavi kutucuklar menüyü açıyorsun küçük küçük kutucuklar aşağı yukarı in çık bir süre sonra insanın piskolojisi bozulur valla :D androidte mesela koy arabayı mankeni git sağa sola aşağı yukarı günlerce bak

farklı yerden girdin bak şimdi :ehe

• Beğen
Tepkiler: droidçi
hidayet02

hidayet02

Üye
Anlaşılan Bazıları Baldırı Çıplak Mankenleri Telefonun Ekranında Görmek İçin O Özellikteki Telefonlar Alıyor...

Telefon Neden Alınır? Sorusuna Bir Cevap Daha Türedi; Baldırı Çıplak Mankenleri Göz Önünde Tutmak İçin.

- - - Eklendi - - -

Eskiden 3310, 5110 Gibi Telefonları Kullananlar Galiba Şimdiye Kadar Psikopat Kesilmişlerdir. Onlardada Menü Ekranında ve Giriş Ekranından Resim Yoktu, Hatta Telefonun Hiç Bir Yerinde Yoktu. Demekki Bu Zamanın Eli Bıçaklı Psikopatları O Zamanın Psikolojisi Bozulan Telefonu Led Ekran, Siyah ve Beyazdan İbaret Olan İnsanları Olsa Gerek.

Arkadaşın Dediğine Göre Bu Tanı Ortaya Çıkıyor...

• Beğen
Tepkiler: droidçi
droidçi

droidçi

Üye
Anlaşılan Bazıları Baldırı Çıplak Mankenleri Telefonun Ekranında Görmek İçin O Özellikteki Telefonlar Alıyor...

Telefon Neden Alınır? Sorusuna Bir Cevap Daha Türedi; Baldırı Çıplak Mankenleri Göz Önünde Tutmak İçin.

- - - Eklendi - - -

Eskiden 3310, 5110 Gibi Telefonları Kullananlar Galiba Şimdiye Kadar Psikopat Kesilmişlerdir. Onlardada Menü Ekranında ve Giriş Ekranından Resim Yoktu, Hatta Telefonun Hiç Bir Yerinde Yoktu. Demekki Bu Zamanın Eli Bıçaklı Psikopatları O Zamanın Psikolojisi Bozulan Telefonu Led Ekran, Siyah ve Beyazdan İbaret Olan İnsanları Olsa Gerek.

Arkadaşın Dediğine Göre Bu Tanı Ortaya Çıkıyor...

doğru l920 i5 3310 bunlar hep aynı takımın oyuncuları ama sen beni yanlış anladın ya ona çok üzüldüm valla

- - - Eklendi - - -

zaten ekran ekleseler android ve ios dan ne farki kalcak? Widget felan ugrasacak oyle is olmaz zaten wpde direk menu onune geliyor bence bu daha iyi

sana göre bizde olan

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Hala androidi savunabiliyosanız bişey diyemeyeceğim. Siz bu özgüvenle... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt