Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Heh utanmasan 4S'ten daha performanslı diyeceksin.Iphone 4 ile Neo V'yi mi kıyaslıyorsunuz Allah aşkına.3GS'e göre daha başarılı olabilir ama abartmayalım.
Iphone 4 kullanıyorum sen hiç alıpta 1-2 hafta kullandın mı telefonu Allah aşkına ? Kıyasladığınız telefon Neo V dalga mı geçiyorsunuz yoksa gözünüz kapalı fanlık mı yapıyorsunuz.
qezma
Üye
Konu Sahibi
Tartismayalim arkadaslar ya
neo v armv6 mi ya ? modern combat 3 u nasil aciyo
Combat 3'ünden Nova3'üne kadar kasılarak oynattığı oyun görmedim.Bir GTA3'te biraz problemler var ki onun sebebi oyundan telefondan değil.Tabi aldığından ICS'ye güncellememelisin o zaman pek performans sağlanmıyor.
qezma
Üye
Konu Sahibi
Anladim arkadasim cok tesekkur ederim cok yardimci oldun kutu cikisi 2.3.3 mu ?
Kesinlikle Neo V.3G S mazide kaldı artık.Arkadaşımda var neo v gayette memnun bütün oyunları filan çalıştırıyor.Ama bi iphone 4 de değil tabi İphone 4 2 gömlek daha üstündür neo v'ye göre
furkan176
Üye
SE Neo V tabikide 3gs eski telefon
Emma-Watson
Üye
Bende neo v aldım.
Sonuç Memnunum
CasuS_87
Üye
neo v
SeniGördüm
Üye
Neo v.ama radyasyon var.bunu unutma
qezma
Üye
Konu Sahibi
hertelefonda radyasyon vardir arkadasim
- - - Eklendi - - -
he ne dmek istedigni anladim evet sar degeri digerlerine gore yuksek zaten pek telefon gorusmesi yapan biri degilim.
muttalip07
Üye
sony ericssonun sağlam olduğunu düşünmüyorum çok sorun yaşadım