C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
Teşekkürler Belco2 hızına yetişilmiyor. Takipdeyim sözde ama bu güncelleme gözümden kaçmış

- - - Eklendi - - -

Eylenceye devam :oke:

- - - Eklendi - - -

C6-01 Belle 111.030.0609 v4.03.2 son güncelleme 08.07.2012 bu güncellemede farklı olan Mesajlarda arka görüntünün kaldırılmasımı yeni flash atmaya gerek varmı
keyfin bilir...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
pcye kaçkere format attım yinede olmadı. İnternet cafede flashladım ama, şimdi flashta olmadı kaçkere denedim 2–3 gün sonra deneyeceğim olmassa hackle idare ederim artık :)

denedim mi tekrar var mi bir sonuç?

tipo2000

tipo2000

Üye
aydın abi hayırlı çalışmalar . bu son cfw de renkli şebeke ve batarya iconu yok sanırım bunada bir çözüm bulsan . Ayrıca fp1 gelmiyormu ya bu gün ayın 2. haftasının 2. günü gelecekse gelsin artık . hayırlı forumlar

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
aydın abi hayırlı çalışmalar . bu son cfw de renkli şebeke ve batarya iconu yok sanırım bunada bir çözüm bulsan . Ayrıca fp1 gelmiyormu ya bu gün ayın 2. haftasının 2. günü gelecekse gelsin artık . hayırlı forumlar

yakında gelir

- - - Eklendi - - -

ilk sayfada telefona kurulacık programlar eklenildi isteyen indirir kurar iyi eylenceler....

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

istedğin renkli batarya ikonunu core dosyasında resource/apps içindeki avkon.mif ile değiştirip paketlemen gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: belco2
87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
denemedim, cfw olur veya olmazsa yazarım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
win 7 kullanıyorsan phoenix e sağ tık Yap özellikler de uyumluluktan programi yönetici olarak başlat i işaretle.

• Beğen

veep

Üye
xp kullanıorum

- - - Eklendi - - -

flash atmayı birazda olsa biliyorum ama modifiyeli dosyalar nasıl atılıo onu bilmiodum. videoya görede yaptım ama olmadı sorun vermişti phoneix
sendeki phoenix i kaldir bu linkten indir ve kur

microsoft net framework yoksa onuda indir ve kur ( microsoft sitesinden )
buradan indirdigin yazilimin icinden rm-718 adli dosyayi oldugu gibi kopyala(17 dosya olacak icinde) buraya
- C:\Program Files\Nokia\Packages\Product ( product yoksa sen yarat ) icine ve
ilk sayfadaki flash atma videosunu izle
hata versede sen 2-3 kez dene yinede
hata verince orada yaziyo temp yolu bul o dosyayi ve sil sonra yine denemeye devam
olmayacak diye birsey yoktur

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Son güncellemeyi yükledim eline sağlık. Aydın abi mesajdaki arka plan resmini kaldırdığın için çok teşekkürler:)

- - - Eklendi - - -

Aydın abi şöyle bir sorun yaşadım; Tıluent diye bir program var onu kaldırmak istedim hata verdi

Daha sonra resimde görülen bilgilere dokundum alt resimdeki uyarıyı verdi

Ne yapmam gerek abi?

Bu konuda ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

birmim

Üye
Bluetooth kulaklık bağlanmıyor bilginize

doctorrr

doctorrr

Üye
cfw de sıkıntı yok gayet sağlam ...

chatlag18

Üye
Belco kardes senden bir ricam var tek çare sensin . şimdi c6-01 var bende .hafiza karti tanimiyor sorun var garantide yapamadi. Bu telefonda fotograf çekemiyorum. Hafiza karti takin diyor. Onun için bir pack bana yollarmisin kardeş. Allah rizasi için anca sen çözersin bu işi ?

doctorrr

doctorrr

Üye
Belco kardes senden bir ricam var tek çare sensin . şimdi c6-01 var bende .hafiza karti tanimiyor sorun var garantide yapamadi. Bu telefonda fotograf çekemiyorum. Hafiza karti takin diyor. Onun için bir pack bana yollarmisin kardeş. Allah rizasi için anca sen çözersin bu işi ?
onun tek çaresi servis.. bizim arkadaştada oldu servise gönderdi iki hafta içinde halloldu :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi

hafıza kartı okuyucusu bozuk senin

Üst Alt