yaptım olmadı neyse artık nasip değilmiş
arkadaşim phonix te hata yok hata yazilimda phonixte hata almak istemiyorsan dediklerimi yap.phonix actiktan sonra usb rm-718 sectikten sonra file yazan yere tiklayip scan product diyoruz ve baglanti yaptiktan sonra yine file yazisina tikliyoruz open product diyoruz ve rm-718 seciyoruz ok dedikten sonra telefonu flaş laya bilirsiniz cunki benimde başima geldi ben sorunu boyle cözdüm kolay gelsin.
s^3 geneldeki konuya ekle benceBenden güzel 3 ekran görüntüsü:

s^3 geneldeki konuya ekle bence![]()

valla kardeş kendi pc'mde phoneix kurulmadı hava verdi bende internet cafede yapmıştım flash'i yine internet cafede yaptım 2 pc değiştirdim olmadı
bilgisayarın xp mi win 7 mi (32 / 64 bit) ona göre ayar yapman lazım phoenix de
usblerin eski tip mi 1.1 veya 2.0 mı ? bunlar da önemli
arkadaşim phonix te hata yok hata yazilimda phonixte hata almak istemiyorsan dediklerimi yap.phonix actiktan sonra usb rm-718 sectikten sonra file yazan yere tiklayip scan product diyoruz ve baglanti yaptiktan sonra yine file yazisina tikliyoruz open product diyoruz ve rm-718 seciyoruz ok dedikten sonra telefonu flaş laya bilirsiniz cunki benimde başima geldi ben sorunu boyle cözdüm kolay gelsin.
5 kez ayni yazilimi duzenleyerek kendime gore
downgrade ile yukledim hep
hic bir yuklemede sorun olmadi
bence senin pc de sorun var
izin verirsen anlayan arkadaslar var girsinler senin pc ye
team wiever len sorunu cozsunler
( net framework yoksa yukle )

Teşekkürler Belco2 hızına yetişilmiyor. Takipdeyim sözde ama bu güncelleme gözümden kaçmışkonu güncellendi ilk sayfadan indire bilirsiniz iyi eylenceler..........

Teşekkürler Belco2 hızına yetişilmiyor. Takipdeyim sözde ama bu güncelleme gözümden kaçmış
- - - Eklendi - - -
Eylenceye devam
- - - Eklendi - - -
C6-01 Belle 111.030.0609 v4.03.2 son güncelleme 08.07.2012 bu güncellemede farklı olan Mesajlarda arka görüntünün kaldırılmasımı yeni flash atmaya gerek varmı