Dampierre
Üye
Galaxy s2 bu saatten sonra alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. N8'im artık, symbian sağolsun, cebimde fazladan 130 gram yük haline geldi. Bi kamerası var güzel olan. Ne oyun çıkıyor ne birşey. Bu yüzden galaxy s2 almayı düşünüyorum. Bayağı araştırdım, neredeyse 2 yıl oldu telefon çıkalı fakat htx one x, ve galaxy s3 hariç eline su dökebilen yok. Ama onlarda çok pahalı, neredeyse 2000 lira. Zaten one x'e ısınamadı bir türlü, 1080p video çekiminda kare atlamaları oluyor, daha düzeltimeledi, şarjı da az gidiyor.
galaxy s3 ile galaxy s2 i9100 aynı gpu'yu kullanıyor, yani oyunlarda performans farkı çok az. Sorumu bir daha sorayım, sizce galaxy s2 şu anda alınır mı, alınmazsa ne alınır? Galaxy nexus falan önermeyin, ekran kartı galaxy s2 ye göre zayıf kalıyor. Galaxy Note bir telefon için aşırı büyük aşırı büyük, onuda sevemedim.
galaxy s3 ile galaxy s2 i9100 aynı gpu'yu kullanıyor, yani oyunlarda performans farkı çok az. Sorumu bir daha sorayım, sizce galaxy s2 şu anda alınır mı, alınmazsa ne alınır? Galaxy nexus falan önermeyin, ekran kartı galaxy s2 ye göre zayıf kalıyor. Galaxy Note bir telefon için aşırı büyük aşırı büyük, onuda sevemedim.

ü falan yok ama onu kullan