Galaxy s2 bu saatten sonra alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 bu saatten sonra alınır mı?
Merhaba arkadaşlar. N8'im artık, symbian sağolsun, cebimde fazladan 130 gram yük haline geldi. Bi kamerası var güzel olan. Ne oyun çıkıyor ne birşey. Bu yüzden galaxy s2 almayı düşünüyorum. Bayağı araştırdım, neredeyse 2 yıl oldu telefon çıkalı fakat htx one x, ve galaxy s3 hariç eline su dökebilen yok. Ama onlarda çok pahalı, neredeyse 2000 lira. Zaten one x'e ısınamadı bir türlü, 1080p video çekiminda kare atlamaları oluyor, daha düzeltimeledi, şarjı da az gidiyor.

galaxy s3 ile galaxy s2 i9100 aynı gpu'yu kullanıyor, yani oyunlarda performans farkı çok az. Sorumu bir daha sorayım, sizce galaxy s2 şu anda alınır mı, alınmazsa ne alınır? Galaxy nexus falan önermeyin, ekran kartı galaxy s2 ye göre zayıf kalıyor. Galaxy Note bir telefon için aşırı büyük aşırı büyük, onuda sevemedim.

klongs

klongs

Üye
bence alinir 8 aydir kullaniyorum daha bikamadim telden

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes eger cok para vermeden iyi bi telefon alacaksan evet alinir bence dedigin gibi yeni cikanlar haricinde gecebilen yok
telefon cikali 2degil1sene oldu bu arada

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
kardes eger cok para vermeden iyi bi telefon alacaksan evet alinir bence dedigin gibi yeni cikanlar haricinde gecebilen yok
telefon cikali 2degil1sene oldu bu arada

pardon 2 sene olmamış gerçekten. Neyse kararımı verdim. 1200 tl civarına alınacak alternatif telefon yok galaxy s2 i9100 için. Aslında Huawei Ascend d quad büyük ihtimalle 1200 civarı olacak ama o da ekimde çıkıyor, daha çok var yani. Umarım sıkıntı çıkmazda kısa sürede alırım s2'yi.

klongs

klongs

Üye
hayirli olsun simdiden

Aege

Aege

Üye
Xperia S al derim ben.Benchmarklarda SII'den yüksek puan alıyor.Şu anda dünyanın en yüksek çözünürlük değerine sahip telefonu ve 12mp kamera var.Sony ve Samsung'un tasarım ve malzeme kalitesi aarasında yan yana gelemeyecek kadar fark var.Ayrıca şu anda Sony'nin amiral gemisi ve Türkiye'de 1 aydır satışta.Dediğin gibi Galaxy SII çıkalı 2 yıl oluyor

FeC!

FeC!

Üye
Nokia 808 PureView ın kamerası 41 mp...

turker10

turker10

Üye
kardeş bende n8 in üzerine 500 tl verip s2 aldım 3 aylıktı benim n8 de 8 aylıktı ikiside 24 ay garantiliydi ama iyiki almışım diyorum biraz samsung ve android işletim sistemi canımı sıktı alışana kadar ama kurcalamayı sevdiğim için ve rom yükleme olayınada alıştım biliyorsun en çok üzerine çalışılan ve rom hazırlanan telefon s2 bence düşünmeden al ve en az 2 sene pişman olmadan kullan...
ve benim gibi takas falan denk getirirsen kaçırma ....

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
şu anda galaxy s2 den yazıyorum. telefona hayran kaldım. yardim edenler için tesekkurler. tek sorun klavyeyi turkce yapamadim. Harfin istune basili tutmak gerekiyor.

Türe

Türe

Üye
Alınır :oke:

FeC!

FeC!

Üye
Go keyboard da i var :) ü falan yok ama onu kullan :)

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Go keyboard da i var :) ü falan yok ama onu kullan :)

teşekkürler deneyeceğim. Android symbian'dan sonra o kadar karışık geldiki, anlatamam. Alışması uzun zaman alacak.

doctorrr

doctorrr

Üye
alınır düştümüde kırılır :D

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
lanet olsun ya kameranın içinde saçma bir beyaz tanecik var, toz gibide değil, fabrikasyon artığı gibi. kamera lensinin etrafında duruyor şu an telefona vurunca hareket ettirebiliyorum. kameranın altına kadar getirdim, şu anlık sorun yok. Garantiye yollasam telefonsuz kalacağım. Lanet olsun tek kelime ile sinirlendim ya. gitsem değişimde yapmazlar. Kameranın içine düşerse garantiye yollarım :(

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
düştümü de kırılır kısmı doğru. o arka kapağı çıkartırken elimde kalacak diye korktum, galaxy s2 donanımsal olarak iyi olabilir ama işçilik ve malzeme kalitesi bakımından nokia'nın eline su dökemez. n8 im 1 metreden laminant parkeye düşmüştü, çat diye ses gelmişti. Tük gitti telefon derken bir baktım laminant parke içeri göçmüş, telefonda micro çizik yok :D ama s2 çok kalitesiz. Lanet şey ısınıyor çok fazla. Birle lanet olası kameranın içindeki parçacık, vura vura lensten uzaklaştırdım, garantiye mi yollasam daha cihaz 1 günlük bile değil.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
FeC!

FeC!

Üye
Bir arkadas arka kapagın saglamlıgını test etmisti. Bayagı bir bukmesine ragmen kırılmamıstı. O arkadas izlenimleri paylasırsa tekrar konu anlasılır. Isınma sorunu ise sorun degil. Ta ki 65° ye kadar. Iphone 4s ile s2 nin dusme testini izledim. Ve s2 nin saglamlıgını anladım. Tabii Iphone a gore...

doctorrr

doctorrr

Üye
FeC!

FeC!

Üye
  • Beğen
Tepkiler: blacktalon
Takipçi Satın Al

Üst Alt