N8 İçin FP1 yolda ardından FP2 geliyor..2.Nesil S^3 lere Carla iptal

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye
n8 fp 1 alacak 2.nesillerde fp2 alacak

Del Rey

Del Rey

Üye
FP1 dediğiniz zaten Carla arkadaşlar. Değişen birşey yok. Carla iptal olmadı yani.

omerkun

Üye
fp1 carla olamaz.. Bi taraycısını yükseltip arayüzlede hafif oynayıp işletim sistemini değiştirdik diyemezler

Dimi3

Dimi3

Üye
2. nesillere Carla gelmeyecek mi ? Bu ne sacmaliktir ? Kimse cikip da "Nokia sen bu telefonu alirken sana guncelleme vericez demedi" demesin, cunku dedi. 2. nesillere Carla'yi mujdelemisti Nokia, simdi de geri adim atiyor. Bu satis politikasi olmaktan gecti, tamamen sacmaliga donustu.. Gerci daha ilk guncelemesinde bile 603'e yan cizen Nokia'dan boyle bir karar cikmasi beni sasirtmadi aslinda..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Symbianlı telefonları bırakıp Lumia 800'e geçmeyi epeydir düşünüyorum.
Bu haber de tuz biber ekti.
Verilen mesaj kısaca şu: Bu sene sonunda Symbian'ın fişi çekilecek...

Lumia 800'ü de almadan iyice inceleyeceğim, istediğim gibi çıkmazsa benim için Nokia THE END...
Gelsin "HTC ONE S"...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
FP1 Carla değil ama FP2 birnevi Carla olacak. Yani Carla'da ekleyeceklerini zaten FP2'ye ekleyip sunacaklar ve işletim sisteminin adı Nokia Belle olarak kalacak.

evren3461

evren3461

Üye
MyNokia Blog >>>

pRime.

pRime.

Üye
Kim verdi bu symbian'ı nokia'nın eline? Kim!?

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve .Murat.
larten123

larten123

Üye
c601e gelmeyecek mi

slant1111

slant1111

Üye
Oyuncağa çevirdiler şu işi hepsi saçmalık ! Yalan dolan.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
daha kesin bir bilgi yok şimdıden yorum yapmak yanlış olur

slant1111

slant1111

Üye

aynen usta ya şu nokia developerdan haber gelmedimi güncellemelerle ilgili..

Bu bir şirket politikasıdır :) nokia eski cihazları yerin dibine vurdurarak insanları yeni nesillere yönlendiriyor ve bu sürekli devam edecek.nokia nın herzaman ki huyu..biz alıştık ama yeni gelen arkadaslar bir umutla konu açıyor.nyse sinirlenmiyorum biz 1 yıldan fazla aldık hevesimizi bol bol heyecan yaşadk :D

farukbekl

farukbekl

Üye
Hiç Birine İnanmıyorum.. Telefona Yükleyene Kadar İnanmam... Saçma Sapan Haber Bunlar..:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fp1 i n8 kırpılarak alacak tamamiyle değil bu resmi olarak açıklanmıştı ancak eğer doğruysa ve carla iptalse n8 e ve diğer birinci nesillere fp1 ve fp2 verebilirler çünkü belliki daha sistem gelmiyicek ikinci nesilleri de artık alan alsın muhabbeti olur fp2 zaten geliştirilmişti html5 testi vardı hayırlısı olsun fp2 yi göremeden cihazı satacağım sanırım :)

aspereas

Üye
1. nesiller için overclock mu?:aha:

Üst Alt