Symbian Belle Bitti Artık Benim İçin.. Anna'ya Devam..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Günceller olur biter beğenmezse.
Belle güzel çalışıyor ancak nokianın akıllı telefonlarında şarj sorunu bir gerçek. Angry bird - Asphalt 6 - Joikuspot - Fmobi - Tweeties programlarını ve Web i gün içinde kullanıyorum. Bazen 1 günde bazen 1 günde 2 kere şarj ediyorum ama telefonun hakkını veriyorum :)
Adam gibi kullanıyorum 3310 gibi değil

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
daha ne istiyoruzki benim sürekli interne açık opera mobile ıle giriyorum foruma 8 saat dayanıyo batarya hic kullanmasak 1 haftada gider

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
E6 kullanıcısı olarak sistem Anna iken şarj süresi mükemmeldi. Fakat bir kaç gün için Belle'yi bırakmayı düşünmüyorum. Bir kaç oyun haricinde şarjı sömüren birşey yok. Bir ara şu batarya kalibrasyonunu deneyim gözlemlemek istiyorum. Ayrıca Kaya.77 hocamızın sade bir belle modu varmış. Onu upload etsin birde onunla deneyeceğim.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Nokia N8 kullanıcısım Anna varken telefon güzeldi yani ozamanlar gözüme güzel görünüyordu şarj 2 gün falan gidiyodu belle yükledim telefon bambaşka geldi kısacası hızlandı resmen telefon tekerleksiz ferrari oldu :D şarj konusuna gelince hiç yakmıyor resmen kokluyor 4 gün çok rahat kullanıyorum :)

cortex47

cortex47

Üye
android ile alakası yok.. birader. sevmem zaten o sistemi. sadece batarya sorununu ve donma. windows phone duruken android bence çok saçma..

windows phone'la android bir mi? windows phone android'in açıklığına ve uygulama sayısına ulaşsın, sonra gelsin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir dediğiniz diğerini tutsun bari

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulama bollugunu dilineze dolamış duruyorsunuz

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
uygulama bollugunu dilineze dolamış duruyorsunuz
ilk defa mantıklı bir şey söyledin rizengin seni tebrik ediyorum. nokia sağlam telefondur. ama işte uygulama için millet androidi seçiyor.. ben nokiadan şaşmam... tek geçerim..

man20

man20

Üye
ilk defa mantıklı bir şey söyledin rizengin seni tebrik ediyorum. nokia sağlam telefondur. ama işte uygulama için millet androidi seçiyor.. ben nokiadan şaşmam... tek geçerim..
ilk defa :zuhaha:

'Sefer

'Sefer

Üye
Forever Anna müdür :) :yuru

atakan25

atakan25

Üye
bellede daha uzun gidiyor ve donma yok bu telefonlarda neden birinde kötüleşirken birinde iyileşir anlamıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

ilk defa biraz komik olmuş gibi :) androidin uygulama bolluguna itiraz eden olmaz zaten ama bir söz vardır nerde çokluk orda ......!

man20

man20

Üye
bellede daha uzun gidiyor ve donma yok bu telefonlarda neden birinde kötüleşirken birinde iyileşir anlamıyorum
tatlım tam emin değilim ama galiba batarya azken belle güncellemesi yapan çoğu kişide bu sorun çıktı. şahsen benim bataryam annadan 1-2 saat daha uzun dayanıyor. yani daha iyi oldu.

asigsasi

asigsasi

Üye
belle ye yeni güncelleme ne zaman gelir arkadaşlar

asigsasi

asigsasi

Üye
iyi az kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt