Symbian Belle Bitti Artık Benim İçin.. Anna'ya Devam..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Bitti Artık Benim İçin.. Anna'ya Devam..

Evet Arkadaşlar. Taki 2 Saat Öncesine Kadar Symbian Belle Kullanırken Symbian Annaya Geri Döndüm. Nedeni İse Şarj ve Donmalar. Symbian Annada iken Bataryanın 5 Gün Gittiğini Biliyorum. Bellede İken En Fazla 1,5 Gün. Aradaki Farka Bakarmısınız. Bellenin Hoş Tarafı Widgetler Ve Görselliktir. İşi Bitiren Sadece Onlar. Ben Extra Bir Şey Göremiyorum. Belle Gelmeden Önce Forumda Bir Sürü Konu Açıldı Belle Gelirse Ne Yapalım Belle Gelirse Ne Yükleyelim Diye.. Bence Hiç Bir Şey Yüklemeyin Annada Kalın. Bu Benim Kendi Görüşüm. Sizleri Bilmem

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer ve doctorrr

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Senin telefonun şarjıda iyi gidiyormuş ha :D

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Evet Gidiyor.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
5 gün iyiymis.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bende tam tersi arkadaşım. Günlük kullanımda bende net, müzik vs annadayken 6 saat gidiyor du. Belleye geçtim, 9 - 10 saati buldu. Ve gram donma da yok. Sana hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve Dandanakan92
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
benim şarjda anna da fazla gitmiyordu anna yavaşti da. Ama şarj senin için birinci plansa şarji daha çok giden telefonlara bakmalısın. Sonuçta diğer akıllı ceplere göre nokia şarji Yine iyi.

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Zaten Nokia E6 Telefonunda Bp-4l Batarya Var.. Nokia İlk Tanıtımında Uzun Şarj Ömrü Olarak Başa Sürmüştü. AMa Belled İken Bu Durum Sıfıra İndi...
[video=youtube;vLriPNJgotA]http://www.youtube.com/watch?v=vLriPNJgotA[/video]
Bakınız Video..

tandogucem

tandogucem

Üye
yalan yalaaan.

android alan yada almak isteyen birisinin çırpınışları bunlaaaaaaaaaaaaar. :)

• Beğen
Tepkiler: cortex47, noss_bar ve Quaresma53
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
android ile alakası yok.. birader. sevmem zaten o sistemi. sadece batarya sorununu ve donma. windows phone duruken android bence çok saçma..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
cyber

cyber

Üye
ben madness in modu kurdum çook farketti valla daha uzun gidiyo sürekli netteyim sabahtan akşama 1.5gün gidiyo

Violonist

Üye
ömer merhaba sana dün annaya geçtiğimi söylemiştim ya akşamı zor ettim kardeşim. belleyle devam :)

doctorrr

doctorrr

Üye
bizim cihazlara göre şarj mevzusu e6 da değişiyo ama bende annaya ha dönüm ha dönecem..

SilentOne

SilentOne

Üye
madnessin modu ile artık daha uzun gidiyor şarj saol madness :D

theseusx

theseusx

Üye
ben de e6 kullanıyorum. benimde 4-5 gün gidiyordu anna da. fakat belleye geçince 3 güne falan düştü yani çok şey farketmedi bence telefonu nasıl kullandığına bağlı ayrıca pil gün be gün öldükten sonra istersen s40 a dön sorun farketmiyor bence :) ben belleden memnunum yoğun kullanımda bile 2.5- gün giden bataryamdan da memnunum :)

aleranol

aleranol

Üye
kalibrasyon yapmadan kullandıysan normaldir. Kalibrasyonu 2 kere yapmanı tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
doctorrr

doctorrr

Üye
hem belle e6 da güzel durmuyo be!

Quaresma53

Quaresma53

Üye
saçma. inandırıcı değil.

Kaya0362

Üye
annayı yükledin 5güne çıktımı daha yeni yükledin gerçi konu açık olursa haber verirsen memnun olurum:)

serinaga

serinaga

Üye
Pil ömrüyle ilgili modlar vardı kardeş keşke onları bir deneseydin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt