Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012
Sponsorlu Bağlantılar
Dandanakan92
Üye
Teşekkürler abi eve gidince hemen atcam Bu arada şarz kaç gün gidiyor?
NFC donanımı olmayan bir cihazda NFC yazılımını atmak bir işe yaratmazki.bunu belco arkadaşada söyledim fakat dinletemedim.N8de NFC anteni yokki,kardeşim
yani bir işe yaramaz
evt n8 bataryası kapaklı olmadığı için olmuyor. + sım kart da micro sim. nasıl bi çözüm bulunur bende bilemiyorum. ama sim kart içine gömülü antenler var. ama tr de bulunurmu bilemiyorum. gerçi operatör tedarik ediyor. zamanla bu tür sim gelir herhalde.
evt n8 bataryası kapaklı olmadığı için olmuyor. + sım kart da micro sim. nasıl bi çözüm bulunur bende bilemiyorum. ama sim kart içine gömülü antenler var. ama tr de bulunurmu bilemiyorum. gerçi operatör tedarik ediyor. zamanla bu tür sim gelir herhalde.
bence biraz zor gelir. avea 2010 da çıkarmış ama çok bayinin haberi bile yok.
hus.277
Üye
kurtuluş kardeş senin cfw ile reis kardeşin cfw si arasındaki farklar neler inceleme yapabildin ise bize söyleyebilirmisin . Sağolun ikinizde bizim için ter döküyorsunuz. Haklarınızı helal edin lütfen
Habercii4
Üye
kurtuluş usta fonts eklemedn mi bu düzenlemeye. Önceki font 3 olsaydı keşke.