Kurtuluş Hocam, bu ikinci versiyondaki sari renkli temanın klavye görünümü, klavye dik haldeyken yazı yazmayı oldukça kolaylaştırmış, bu temayı ayrıca upload edebilir misiniz??
theme burda buldumaynen. sis olarak paylaşırsanız
evet tesekkurler tespitin icin benim surekli ingilizcede acildigi icin turkce acilinca olmuyormus bende tespitinizden sonra anladim![]()
telin dilini ingilizceyap ozaman 2 kere yükleme yapıp reset atıyor
Kirik fotograflara cozumu buldum ilk mesaja ekliyorum sorunsuz ve harita eklenmis hali.teşekkrler. Galerideki kırık fotolar için çözm bulmadınızmı :S
Üstadım benim eski versiyona dönmemi mi bekledin?
Kirik fotograflara cozumu buldum ilk mesaja ekliyorum sorunsuz ve harita eklenmis hali.
downgrade yaptım dün akşam
Kirik fotograflara cozumu buldum ilk mesaja ekliyorum sorunsuz ve harita eklenmis hali.

kurtuluş abi umarım yeni cıkan belle orjinalini de bu yaptıgınız gibi hack leyip cok güzel bi iş cıkarırsınız ve bizlerle paylasırsınız saygılarla iyi calışmalar
refubish yapicaksiniz hata verirse tekrar daha once update yaptiysaniz son eklenen kucuk dosyayla sorun olmaz.hocam öncelikle elinize sağlıkbu yeni verdiğiniz uda ve rofs2 dosyalarıyla flash atarken refubish e mi yoksa updatesoftware mi basmamız lazım. İlginize tekrar teşekkür ederim
![]()
refubish yapicaksiniz hata verirse tekrar daha once update yaptiysaniz son eklenen kucuk dosyayla sorun olmaz.