[Nokia C6-01 RM-718] Belle Professional [v3] 24-05-2012!

Sponsorlu Bağlantılar

kacali

Üye
Başkasını bilmem ben az önce yükledim ve denemeye çalışıyorum tekrar :tşk:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
link için demedıgınızı bırakmadınız. Bu ladar kısı mu yukledi

En başında da söyledim kardeşim konuyu testler bitip upload edince açsan ve tek konudan devam etsen daha iyi olur senin için böyle uğraşmazsın.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
suhomi

suhomi

Üye
link için demedıgınızı bırakmadınız. Bu ladar kısı mu yukledi

abi Ben c6-01'e yeni geçtim ilk defa cfw yükleyeceğım ve senin cfy'ni yüklemek istiyorum fakat pek bi bilgim yok hiçbirşey bilmiyorum foruma da baktım pek birşey anlamadım. Belki sana zahmet olur ama Bana nasıl yükleyeceğım konusunda bi anlatım hazırlayabilir misin abi.s

omer.1310

omer.1310

Üye
çok başarılı tebrik ederim....

• Beğen
Tepkiler: Febris
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hocam yükleme yapıyorum, soft format atayım mmı bittikten sonra..

- - - Eklendi - - -

,Hocam müzik çalar hatalı kulaklık tanımıyor, yenileme yapmıyor, müzik eklemiyor.. Şuan kurcalıyorum birkaç sorun dışında güzel. Birde tema efekti yok

- - - Eklendi - - -

Kardeş eline sağlık ama ben pek beğenmedim Belco Hocamızınkii tercih ederim.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yükleme yapıyorum, soft format atayım mmı bittikten sonra..

- - - Eklendi - - -

,Hocam müzik çalar hatalı kulaklık tanımıyor, yenileme yapmıyor, müzik eklemiyor.. Şuan kurcalıyorum birkaç sorun dışında güzel. Birde tema efekti yok

- - - Eklendi - - -

Kardeş eline sağlık ama ben pek beğenmedim Belco Hocamızınkii tercih ederim.

önce at format. Dediğin problemlerde bende yok.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Bende halen var nedense, halbisem 2. kez yükledim düzelir diye ama nafile

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
':/

mhgf28

Üye
Bende yükledim teşekkür ederim ama tek şu an gördüğüm wlan kablosuz ağı görüyor şifreyi giriyorum kabul etmiyor....yardımlarınızı bekliyorum...Teşekkürler....

- - - Eklendi - - -

Bende yükledim teşekkür ederim ama tek şu an gördüğüm wlan kablosuz ağı görüyor şifreyi giriyorum kabul etmiyor....yardımlarınızı bekliyorum...Teşekkürler....

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

hard format at ve tekrar yükle

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:alkis teşekkürler

doctorrr

doctorrr

Üye
özür dilerim anıl usta 2 gündür senin cfw nde değilim telefonu ablama vermiştim bu ne böyle be çok karışık dedi orjinal attım verdim eline bugün yarın geçecem :D

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim anıl usta 2 gündür senin cfw nde değilim telefonu ablama vermiştim bu ne böyle be çok karışık dedi orjinal attım verdim eline bugün yarın geçecem :D
Olurmu oyle şey ya :) hiç onemli değil telefon senin keyif senin cfw senin? dur ya o benimdi :D

amficci

amficci

Üye
ilk yüklediğimde usb görmedi şimdi yeniden kurdum usb gördü bakalım deneyimleri yazarım :oke:

Üst Alt