Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012
Sponsorlu Bağlantılar
mıttık
Üye
hocam cfw süper olmuş çok hızlı ama klavye hiç kullanışlı değil bence herkes uzun zamandır qwerty ye alışmışken pek hoş durmuyor userty klavye bide açık menü 2 nin fontundan kaynaklı olarak küçük ı, i olarak gözüküyor bi bakarsan iyi olur
hocam cfw süper olmuş çok hızlı ama klavye hiçde kullanıcı dostu olmamış öncelikle herkes şidiye kadar standat qwerty klavyeye alışmışken yeni bir kalayve düzenlemek pek iyi olmamış ve ayrıca küçük ı harfi yapılamıyor ı harfi yerinede i konmuş yani iki tane i var yani kalvye tam anlamıyla berbat ötesi olmuş ve birde tuşlar kilitliyken ekran dönmesi olayı hoşuma gitmedi yan tuş kilidi ekranı güzel durmuyor
abi eline saglık ----------Eklendi @ 19:19:32 ---------- Yazıldı @ 19:15:06 ----------mesajlarda butun harfler vardir ayrica numaralar ortaya alinmistir kullanim kolyligi icin.abi rofs2lerden hangisi fontlu ve toplu menu 6 tane var adları aynı
klavyeye alıştığınız zaman orjialden daha iyi olduğunu göreceksiniz. Tuşların büyütülmesi için türkçede çok kullanılmayan qxj harfleri sayısal kısma atıldı. Küçücük orjinal klavyedeki harfler yerine biraz buna alışmaya çalışın . Daha rahat olduğunu göreceksiniz
nosteam1
Üye
bir sürü rofs2 yerine tek olarak font zoomer kullansaydın be usta emeklerin cok iyi ama cok yoruluosun... ellerine saglık cok tesekkürler
polluxea♪
Üye
abi videoda kullandıgın fonts hangi rofs2'de ? ve klasörlü olan
Orjinal font mevcut mu? Bu arada eline, emeğine sağlık Kurtulus40 abi Nokia'nın yapması gereken güncellemeyi sen yaptın
cesurpolis61
Üye
çok teşekkürler kurtuluş bey tamam resim olayınıda halletdim çıkartdığınız tüm fv leri yüklemiştim ama gerçekten en güzelide bu olmuş elinize sağlık tekrar teşekkürler iyiki varsınız
Kablosuz Ağın açık olduğunu gösteriyor üstteki simge. Bağlandığında simgeye kilit eklenir, yani simge değişir.
Kablosuz Ağın açık ya da kapalı olmasını görmemiz açısından simge olması güzel bir şey.
Sonuçta (kablosuz ağı) kapattığımızda simge de kayboluyor.
Bu benim görüşüm tabi.
Habercii4
Üye
harika olmuş eline saglık ustaa .
tema süper
fonts süper
görsellik süper
klavye süper
idris-tolar
Üye
hocam elinize kolunuza sağlık güzel görünüyor...
cfw yi hala yüklemedim beklemedeyim...
effects : + ilk defa sizin paylaştığınız efectti bu denli beğendim süper olmuş kullanıyorum..
tema:+ kahverengi temayı da cok beğendim...
n9 digital ekran koruyucu: + ilk defa ekran koruyucu saati beğendim süper bişey olmuş cfw nizden hic eksik etmeyin , ama analog hic yakışmamış...
klavye :----- hiç olmamış , qverty e alışmışken üşerty garip geldi..orjinalden yanayım..
bu artı ve eksilere bakarsak alkışı hakkediyorsunuz..