N8 Belle cfw Kurtulus40 belle final 07-05-2012

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
hocam cfw süper olmuş çok hızlı ama klavye hiç kullanışlı değil bence herkes uzun zamandır qwerty ye alışmışken pek hoş durmuyor userty klavye bide açık menü 2 nin fontundan kaynaklı olarak küçük ı, i olarak gözüküyor bi bakarsan iyi olur

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi eline saglık :good:

----------Eklendi @ 19:19:32 ---------- Yazıldı @ 19:15:06 ----------

abi rofs2lerden hangisi fontlu ve toplu menu 6 tane var adları aynı :hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam cfw süper olmuş çok hızlı ama klavye hiçde kullanıcı dostu olmamış öncelikle herkes şidiye kadar standat qwerty klavyeye alışmışken yeni bir kalayve düzenlemek pek iyi olmamış ve ayrıca küçük ı harfi yapılamıyor ı harfi yerinede i konmuş yani iki tane i var yani kalvye tam anlamıyla berbat ötesi olmuş ve birde tuşlar kilitliyken ekran dönmesi olayı hoşuma gitmedi yan tuş kilidi ekranı güzel durmuyor

polluxea♪;4392554' Alıntı:
abi eline saglık :good:----------Eklendi @ 19:19:32 ---------- Yazıldı @ 19:15:06 ----------mesajlarda butun harfler vardir ayrica numaralar ortaya alinmistir kullanim kolyligi icin.abi rofs2lerden hangisi fontlu ve toplu menu 6 tane var adları aynı :hmmm
Klasorlu ve acik seklinde ayri ayri

ahmetdemircim

Üye
klavyeye alıştığınız zaman orjialden daha iyi olduğunu göreceksiniz. Tuşların büyütülmesi için türkçede çok kullanılmayan qxj harfleri sayısal kısma atıldı. Küçücük orjinal klavyedeki harfler yerine biraz buna alışmaya çalışın . Daha rahat olduğunu göreceksiniz

nosteam1

Üye
:) bir sürü rofs2 yerine tek olarak font zoomer kullansaydın be usta :( emeklerin cok iyi ama cok yoruluosun... ellerine saglık cok tesekkürler

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi videoda kullandıgın fonts hangi rofs2'de ? ve klasörlü olan

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) bir sürü rofs2 yerine tek olarak font zoomer kullansaydın be usta :( emeklerin cok iyi ama cok yoruluosun... ellerine saglık cok tesekkürler
3 bumarali fonts vebinim kullandim ellerine saglik gercekten guzel.
polluxea♪;4392671' Alıntı:
abi videoda kullandıgın fonts hangi rofs2'de ? ve klasörlü olan
Osmanin fonts 3 numara videodaki kullandim ben vaz gecemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
eyv abi sagolasın...osman kardes eline saglık senin de :good:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
tema bende çıkmadı asma köprü bunu nasıl yükleyeceğiz

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ekran resmi sizin telde yüklü o zaman bizdede varmı biz nasıl buluruz şimdiden teşekkür

----------Eklendi @ 20:16:57 ---------- Yazıldı @ 20:10:45 ----------

bu resim sizin tele has o zaman bizde yok değilmi bende tek ekran çıktı oda kırmızı olan sonra 2. ekran ekledim oda kahverengi gibi birşey

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Orjinal font mevcut mu? Bu arada eline, emeğine sağlık Kurtulus40 abi :) Nokia'nın yapması gereken güncellemeyi sen yaptın :alkis

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
çok teşekkürler kurtuluş bey tamam resim olayınıda halletdim çıkartdığınız tüm fv leri yüklemiştim ama gerçekten en güzelide bu olmuş elinize sağlık tekrar teşekkürler iyiki varsınız

cyazici

cyazici

Üye
Videoda gördüğüm kadarı ile wi-fi bağlı değilken simge üstte çıkıyor. Bunu iptal etmenin bir yolu varmı acaba...

Kablosuz Ağın açık olduğunu gösteriyor üstteki simge. Bağlandığında simgeye kilit eklenir, yani simge değişir.
Kablosuz Ağın açık ya da kapalı olmasını görmemiz açısından simge olması güzel bir şey.
Sonuçta (kablosuz ağı) kapattığımızda simge de kayboluyor.

Bu benim görüşüm tabi.

• Beğen
Habercii4

Habercii4

Üye
harika olmuş eline saglık ustaa .
tema süper
fonts süper
görsellik süper
klavye süper

• Beğen
idris-tolar

idris-tolar

Üye
hocam elinize kolunuza sağlık güzel görünüyor...:tşk:

cfw yi hala yüklemedim beklemedeyim...

effects : + ilk defa sizin paylaştığınız efectti bu denli beğendim süper olmuş kullanıyorum..:P:

tema:+ kahverengi temayı da cok beğendim...:good:

n9 digital ekran koruyucu: + ilk defa ekran koruyucu saati beğendim süper bişey olmuş cfw nizden hic eksik etmeyin:) , ama analog hic yakışmamış...:dry:

klavye :----- hiç olmamış :vur, qverty e alışmışken üşerty garip geldi..orjinalden yanayım..

bu artı ve eksilere bakarsak alkışı hakkediyorsunuz..:oke:

• Beğen
Tepkiler: south

karasahinemre

Üye
xplore a girmiyo mu bana mı öyle geliyo

Üst Alt