N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

epts

epts

Üye
kurtuluş hocam bir bilgin varmı hakkında

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hakyol2

Üye
Kurtulus40,

Dağınık menü dosyasında bir değişiklik mi var;

Kurulumdan sonra Web tarayıcı BrowserNG olarak çıkıyor çalışmıyor ayrıca ovimaps yok bunlar ilk gördüklerim

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Sanırım yapamadım Team Viewer den yardımcı olabilirmisiniz...

idris-tolar

idris-tolar

Üye
aldığım hata bu birşeyler ters gidiyor versi düşürmem lazım

idris-tolar

idris-tolar

Üye
versiyon düşürürken hata alıyorum benim benim telim gri acaba bundan kaynaklanabilir mi ....

RM596_059D954_025.007_002_signature

hakyol2

Üye
Kurtulus40,

Dağınık menü dosyasında bir değişiklik mi var;

Kurulumdan sonra Web tarayıcı BrowserNG olarak çıkıyor çalışmıyor ayrıca ovimaps yok bunlar ilk gördüklerim

Dağınık menü sorunlu bakabildinizi mi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dağınık menü sorunlu bakabildinizi mi?
bakmadim ama sorunlu olamaz cunku arkadasimi kurduk sorunsuz calisiyor.siz benim dosyalarin arasina baska dosya koymadan birde update tiklamadan rubshin tiklayin.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
aldığım hata bu birşeyler ters gidiyor versi düşürmem lazım

Anladığım kadarıyla Windows7 kullanıyorsun.Windows7 lerde C nin altında iki tane Program klasörü oluyor(nedenini bilmiyorum),Program Files ve Program Dosyları(x86) gibi.Phoenix in altına attığın dosyaları hangine attığına dikkat et.Orada karışıklık oluyor ve benzer hatayı veriyor.Sen dosyaları bir yere atıyorsun Bilgisayar işlem yaparken öbür tarafa bakıyor ve bulamıyor ibi işlem yapıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla Windows7 kullanıyorsun.Windows7 lerde C nin altında iki tane Program klasörü oluyor(nedenini bilmiyorum),Program Files ve Program Dosyları(x86) gibi.Phoenix in altına attığın dosyaları hangine attığına dikkat et.Orada karışıklık oluyor ve benzer hatayı veriyor.Sen dosyaları bir yere atıyorsun Bilgisayar işlem yaparken öbür tarafa bakıyor ve bulamıyor ibi işlem yapıyor.
dostum arkadas windows7 kullanmasiyla alakasi yok 64bit kullananlarin hepsinde oyle iki dosya var 64bit kullananlar (x86) icndeki alt klasore atmalilar sorun ondan kaynaklaniyor.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
@tamcoskun

O sadece 64 bit işletim sistemini kullanan bilgisayarlarda olur. Nedeni; Program Dosyaları(x86) klasörü 32 bit'lik programları kendi bünyesinde kaydeder, Program Files klasörü 64 bit'lik programları kendi bünyesinde kaydeder.

*********************************************************************************************************************************************************************************

@idris-tolar

Doğru yere attığınızdan emin olmak istiyorsanız şu adımları uygulayın;

Phoenix programının kısayol simgesine sağ tıklayıp Özellikler > Dosya Konumunu Aç dedikten sonra Products klasörüne yazılım dosyalarınızı RM-XXX klasörü şeklinde atın.

hakyol2

Üye

bakmadim ama sorunlu olamaz cunku arkadasimi kurduk sorunsuz calisiyor.siz benim dosyalarin arasina baska dosya koymadan birde update tiklamadan rubshin tiklayin.

Ben bu dosyayı daha önce indirmiştim isminde bir farklılık var boyutu bile dikkatimi çekti bir gariplik var incelersen sevinirim Ayrıca flash atmada bir sorun yok dağınık meni sorun yaratınca diğer menüyü tekrar yükledim o çalışıyor.

Ayrıca office sorununu önceki versiyonu uda dosyasına atarak çözdüm türkçe çalışıyor. Başka bir sorunda ovi maps arama tuşuna basıpta açılan pencerede ortada olan kategoriler boş çıkıyor. Yukarıda bahsettiğim dağınık rofs2 ile kurduğum da web tarayıcı hatası ve ovimaps yok görünüyordu ovimaps 3.08(139) yeniden yükledim kategoriler göründü. Tabi diğer hata yüzünden kullanmadım.

Bu arada hazır flash atmışken yine bu forumda nuranibelle yazılımını denedim. My location göremedim ama o yazılımda garip bir sorun buldum. poivy voip call hesabımı n8 de kullanıyorum. Tüm ayarları doğru yapmama rağmen arama yapamadım Kısacası sip arama yaptırmıyor. Sonradan senin yazılımı tekrar attım hem poivy hem wirofon voip aramaları 3G üzerinden rahatlıkla kullanıyorum. Bu da senin yazılımın bir farkını daha test ederek ortaya çıktığı anlamına geliyor. Teşekkür ediyorum

idris-tolar

idris-tolar

Üye

dostum arkadas windows7 kullanmasiyla alakasi yok 64bit kullananlarin hepsinde oyle iki dosya var 64bit kullananlar (x86) icndeki alt klasore atmalilar sorun ondan kaynaklaniyor.

nokia klasöründe Phoenix bulunuyor oda Program Dosyaları(x86) klasörün içinde yani sorun yok...

idris-tolar

idris-tolar

Üye
kırmızı dosyayı sildim ve hala ben anna dayım versiyon sanırım düşmedi...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bu dosyayı daha önce indirmiştim isminde bir farklılık var boyutu bile dikkatimi çekti bir gariplik var incelersen sevinirim Ayrıca flash atmada bir sorun yok dağınık meni sorun yaratınca diğer menüyü tekrar yükledim o çalışıyor.

Ayrıca office sorununu önceki versiyonu uda dosyasına atarak çözdüm türkçe çalışıyor. Başka bir sorunda ovi maps arama tuşuna basıpta açılan pencerede ortada olan kategoriler boş çıkıyor. Yukarıda bahsettiğim dağınık rofs2 ile kurduğum da web tarayıcı hatası ve ovimaps yok görünüyordu ovimaps 3.08(139) yeniden yükledim kategoriler göründü. Tabi diğer hata yüzünden kullanmadım.

Bu arada hazır flash atmışken yine bu forumda nuranibelle yazılımını denedim. My location göremedim ama o yazılımda garip bir sorun buldum. poivy voip call hesabımı n8 de kullanıyorum. Tüm ayarları doğru yapmama rağmen arama yapamadım Kısacası sip arama yaptırmıyor. Sonradan senin yazılımı tekrar attım hem poivy hem wirofon voip aramaları 3G üzerinden rahatlıkla kullanıyorum. Bu da senin yazılımın bir farkını daha test ederek ortaya çıktığı anlamına geliyor. Teşekkür ediyorum
ozaman ben kaldirayim ilk sayfadaki rofs2 ilk sayfadakinda degilmi sorun.
Brde burdakini dene isterseniz

Üst Alt