abi nerden buldun bunu indirme linkki var dogrumudur?kurtuluş hocam bir bilgin varmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhakkında
birsey yok hacam bunda euro3 dosyalari var.kurtuluş hocam bir bilgin varmıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhakkında
hocam çok sagol
birsey yok hacam bunda euro3 dosyalari var.
aksama hallederiz.options yap kirmizi olani sil.Sanırım yapamadım Team Viewer den yardımcı olabilirmisiniz...
Kurtulus40,
Dağınık menü dosyasında bir değişiklik mi var;
Kurulumdan sonra Web tarayıcı BrowserNG olarak çıkıyor çalışmıyor ayrıca ovimaps yok bunlar ilk gördüklerim
bakmadim ama sorunlu olamaz cunku arkadasimi kurduk sorunsuz calisiyor.siz benim dosyalarin arasina baska dosya koymadan birde update tiklamadan rubshin tiklayin.Dağınık menü sorunlu bakabildinizi mi?
aldığım hata bu birşeyler ters gidiyor versi düşürmem lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum arkadas windows7 kullanmasiyla alakasi yok 64bit kullananlarin hepsinde oyle iki dosya var 64bit kullananlar (x86) icndeki alt klasore atmalilar sorun ondan kaynaklaniyor.Anladığım kadarıyla Windows7 kullanıyorsun.Windows7 lerde C nin altında iki tane Program klasörü oluyor(nedenini bilmiyorum),Program Files ve Program Dosyları(x86) gibi.Phoenix in altına attığın dosyaları hangine attığına dikkat et.Orada karışıklık oluyor ve benzer hatayı veriyor.Sen dosyaları bir yere atıyorsun Bilgisayar işlem yaparken öbür tarafa bakıyor ve bulamıyor ibi işlem yapıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aksama hallederiz.options yap kirmizi olani sil.
bakmadim ama sorunlu olamaz cunku arkadasimi kurduk sorunsuz calisiyor.siz benim dosyalarin arasina baska dosya koymadan birde update tiklamadan rubshin tiklayin.
dostum arkadas windows7 kullanmasiyla alakasi yok 64bit kullananlarin hepsinde oyle iki dosya var 64bit kullananlar (x86) icndeki alt klasore atmalilar sorun ondan kaynaklaniyor.
kırmızı dosyayı sildim ve hala ben anna dayım versiyon sanırım düşmedi...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ozaman ben kaldirayim ilk sayfadaki rofs2 ilk sayfadakinda degilmi sorun.Ben bu dosyayı daha önce indirmiştim isminde bir farklılık var boyutu bile dikkatimi çekti bir gariplik var incelersen sevinirim Ayrıca flash atmada bir sorun yok dağınık meni sorun yaratınca diğer menüyü tekrar yükledim o çalışıyor.
Ayrıca office sorununu önceki versiyonu uda dosyasına atarak çözdüm türkçe çalışıyor. Başka bir sorunda ovi maps arama tuşuna basıpta açılan pencerede ortada olan kategoriler boş çıkıyor. Yukarıda bahsettiğim dağınık rofs2 ile kurduğum da web tarayıcı hatası ve ovimaps yok görünüyordu ovimaps 3.08(139) yeniden yükledim kategoriler göründü. Tabi diğer hata yüzünden kullanmadım.
Bu arada hazır flash atmışken yine bu forumda nuranibelle yazılımını denedim. My location göremedim ama o yazılımda garip bir sorun buldum. poivy voip call hesabımı n8 de kullanıyorum. Tüm ayarları doğru yapmama rağmen arama yapamadım Kısacası sip arama yaptırmıyor. Sonradan senin yazılımı tekrar attım hem poivy hem wirofon voip aramaları 3G üzerinden rahatlıkla kullanıyorum. Bu da senin yazılımın bir farkını daha test ederek ortaya çıktığı anlamına geliyor. Teşekkür ediyorum