wratH!
Üye
tekrar flash at duzelir format atma.kurtuluş abi dün e: resource içinde sleeping screen in tema dosyalarını değiştirirken yanlışlıkla bir kaç pro nun iconlarını sildim bir de web browserin dosyalarını galiba. Browsera tıklıyorum açılıyor gübi oluyor yükleme dönüyor anca gidiyor tekrardan flash atsam düzelir mi ya da hardformat?
arkadas zaten belle sehll 5 basar bence ama bakarim ama bazi eklemelerim siteye konulmuyor nedeni aynisi var diye halbuki 1 ust versi oldunu ben arastiiyorum varmi yokmu yoksa atiyorum atiyorum.Sayın Kurtuluş40 gayretlerin için çok teşekkür ediyorum. Sayenizde telefon elimizden düşmüyor. Sizden ricam mümkünse SPB Mobil Shell'inkine benzer hızlı arama widget veya ikonu ekleyemez misiniz? Sanki bu konu biraz ihmal edilmiş gibi...
tamam abi hallettim sağolasın. Bir deflashlamadan önce dailymobile da birisi saat widgetları hazırlamış. Rofs2 ye atın demiş attım rofs2 ye ama çıkmadı. Telefonda z sürücüsünde gözüküyor ancak widgetlarda yok.
tekrar flash at duzelir format atma.
Sayin admin'im cok tesekkurlerimi sunuyorum.Son derece başarılı bir emek paylaşımı
Ellerine sağlık...
arkadasim burda 4 tane ekran widgets Saat bulunan dosyalarim var. rofs2 indirmen yeterlitamam abi hallettim sağolasın. Bir deflashlamadan önce dailymobile da birisi saat widgetları hazırlamış. Rofs2 ye atın demiş attım rofs2 ye ama çıkmadı. Telefonda z sürücüsünde gözüküyor ancak widgetlarda yok.
Bence düşürmen lazımsanırım bu cw bayağı güzele benziyor bende kurmayı düşünüyorum ama yalnız benim anna 25.007 acaba versiyon düşürmeden kuramaz mıyım....
evet kesinlikle dusurmeniz gerekiyor versiyonusanırım bu cw bayağı güzele benziyor bende kurmayı düşünüyorum ama yalnız benim anna 25.007 acaba versiyon düşürmeden kuramaz mıyım....
arkadas zaten belle sehll 5 basar bence ama bakarim ama bazi eklemelerim siteye konulmuyor nedeni aynisi var diye halbuki 1 ust versi oldunu ben arastiiyorum varmi yokmu yoksa atiyorum atiyorum.
Birde ust konu olanin ust versiyonunu paylasiyorum aslinda ust konu olani silinip benim paylastim yerini almasi gerekmiyormu ama ben anlamadim neye gore ust konu yapildini;dosya koyma yetkimiz olmadindan mi kaynaklaniyor biii hic fikrim yok ama hayret!!!!!!!
emailwidgetsettings/Calendar bunlar gibi olanlari.hakkim varsa helali hos olsun dostlar.sayın kurtuluş hocam seni cok rahatsız ediyorum hakkını helal et soeunum şu mifleri temizlefiğin rofs2 ile flash attım saat ler eski haline döndü ama mail ve ajanda widgeti yine şeffaf acaba mail ve ajanda widgetinin eskisi gibi olması gibi hangi mifleri silmeliyim teşekkür ederim
[alikan];4080200' Alıntı:Sana köküne kadar katılıyorum. Bu konunun çoktan üst konu olması gerekiyordu 55.000 kişi girip bakmış 2000 yorum almış daha ne kadar hit olur bir konu ben bilemedim. Bu konunun evet cfw ile ilgili olduğu için modifikasyon bölümünde ama olmaması lazım bence çünkü konu buraya taşındığı için herkes göremiyor. Ben konuyu bildiğim için modifikasyon bölümünden giripte konuya vakıf oluyorum ama bence Genel sayfasında üst konu olmalı diye düşünüyorum modifikasyon olabilir ama şuana kadar kullanılan en stabil sorunsuz Belle sürümü diye de üst konu olabilir.

Cok tesekkur ediyorum arkadaslar amaValla kardeş bende sana katılıyorum Kurtulus40 kardeşimizin emeklerine sahip çıkılmadığı düşüncesindeyim bizlerin takdiri yorumlarımızın bir anlamı olamalı bu konun kesinlikle üst konu olarak hak ettiği yere taşınmasını bende istiyorum bizim biraz fazla meraklı olduğumuzdan bu sayfayı sürekli ziyaret edip takip ediyoruz bu arkadaşımızı ki kendisi saygın bir kişiliğe sahip neden derseniz bilgisayarından nerede olursanız olun bilmeyen arkadaşlarımızın telefonlarına flaş atıyor böyle gayreti çabayı kimse sarfetmez iki kelime ile işlemi tarif eden bir bilimişin yüzünden önceki kullandığım C7 elimde kaldı zor kurtardım Kurtulus40 arkadaşımızın anlatımı ile bilgisayar kullanan birisi rahatlıkla flaş atar bu başlık altında yorum yazan insanların anlatımlarından arkadaşımızın becerisini anlamak çok kolay site yöneticilerinin bu konuda duyarlı olması gerek![]()