N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş hocam öncekinden ne farki var acaba .-)
hic bir farki yok hatta eksisi cok benim sizlere 6 saatlik turkce kullanimdan izlenimlerim kesinlikle denemeyin deneyenleride uyarin.berbat otesi birsey ne bir effetcs var ne bir arayuzu var yani kisacasi hicmi hic albenisi yok ustelik C hafza 50 mb oldundan oviyi dahi hafza yetersiz diyerek kurulum yapmiyor.ben sanki okadar gereksiz prolari istiyorum allah allah l-e-n nokia .... demek istiyorum ama hayatin bana vermis oldugu terbiyem musade etmiyor.

herkese saygilar Kurtulus40....

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027, iatis, polluxea♪ ve 2 diğerleri

epts

epts

Üye
KURTULUŞ HOCAM denedim hocam seninkinin yanında çok sönük kalmış..hero oyunu yüklemişler silimiyo bile..ben de geri döndüm..

----------Eklendi @ 03:07:43 ---------- Yazıldı @ 03:05:50 ----------

l-e-n nokia ....

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocam size özel mesaj atmıştım, beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

OzGuRKnowN

Üye
ßişey daha buldum sanki temayı değiştirdiğinizde üstten inen pencerenin düğmeleri sessiz wifi mobil veri yerini temaya uygun olarak değiştirmiyo ßi bakarmısınız ancak tele restart atınca düzeliyo

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ßişey daha buldum sanki temayı değiştirdiğinizde üstten inen pencerenin düğmeleri sessiz wifi mobil veri yerini temaya uygun olarak değiştirmiyo ßi bakarmısınız ancak tele restart atınca düzeliyo

evet haklısın hocam.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi adam olmaz bu nokia abi cidden...biz senin güncellemeleri bekliyoruz sızıntılar üstüne :oke:

----------Eklendi @ 10:45:56 ---------- Yazıldı @ 10:45:18 ----------

yapcak bsey yok malesef :)

sedat_2425

Üye
bende de şöyle bir sorun var wi-fi yi açıyorum nete giriyorum üstte wi-fi işareti normal kullanımda gözüküyo netten çıkıyorum wi-fi işareti kayboluyo dolayısıyla wi-fi yi açık unutuyorum çogu zaman buda şarjı etkiliyo...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ALLahım bu ne bugdur :D Napıcaz Hocam Varmı bir fikrin..

nasıl hocam anlamadım? eger orjinal belleden bahsediyorsan ben6 saat ugrastım inan cözemedim tekrar benim orjinale gectim :D formatta bile C hafızayı bosaltamadım inanamadım nokıanın bu tarzbir .................... Yaptına anladınız siz.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye

nasıl hocam anlamadım? eger orjinal belleden bahsediyorsan ben6 saat ugrastım inan cözemedim tekrar benim orjinale gectim :D formatta bile C hafızayı bosaltamadım inanamadım nokıanın bu tarzbir .................... Yaptına anladınız siz.

ORjinal belledede aynı sorun varmı ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Kurtulus abinin belleyi yükleyin kurtulun hatalardan, donmalardan, kasmalardan :D.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: iatis ve OzGuRKnowN
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevgili ve cok degeli arkadaslarim bugun ve onumuzdeki 3 haafta en mutsuz gunlerimi geciricem.
Nedeni bugun telefonum dustu ve alt bolum kirildi magaza goturdum garantisi oldugu icin ordanda en az 3 hafta sonra alabilecegimi soylediler.
Ama garanti kabul etmez dediler bende biliyorum dedim para umrumda degil yeterki cabuk yapilip gelsin dedim onlarda ellerinden geleni yapacaklarini soylediler ama ben zamaninda telsim shop yaptigim zamanlardan biliyorumki dedikleri musteri memnuniyeti icin.haklilar tabiki onlarin elinde olan birsey olmadini bende tercubemden biliyorum.

neyse yani 3 hafta yanlizim ama neyseki sizin gibi elmasdan degerli arkadaslarim ve dostlarim var sizinle zamanin cabuk gecicegini biliyorum.

Beni ceken cekemeyen herkesi seviyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum.

Ben yine yardim ve onerilerim icin buralarda olucam.:op:

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027, polluxea♪, mh. ve 2 diğerleri

OzGuRKnowN

Üye
Geçmiş olsun dostum

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sevgili ve cok degeli arkadaslarim bugun ve onumuzdeki 3 haafta en mutsuz gunlerimi geciricem.
Nedeni bugun telefonum dustu ve alt bolum kirildi magaza goturdum garantisi oldugu icin ordanda en az 3 hafta sonra alabilecegimi soylediler.
Ama garanti kabul etmez dediler bende biliyorum dedim para umrumda degil yeterki cabuk yapilip gelsin dedim onlarda ellerinden geleni yapacaklarini soylediler ama ben zamaninda telsim shop yaptigim zamanlardan biliyorumki dedikleri musteri memnuniyeti icin.haklilar tabiki onlarin elinde olan birsey olmadini bende tercubemden biliyorum.

neyse yani 3 hafta yanlizim ama neyseki sizin gibi elmasdan degerli arkadaslarim ve dostlarim var sizinle zamanin cabuk gecicegini biliyorum.

Beni ceken cekemeyen herkesi seviyorum ve kucak dolusu sevgilerimi gonderiyorum.

Ben yine yardim ve onerilerim icin buralarda olucam.:op:

geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda telefonuna kavuşursun :-{

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
tamcoskun

tamcoskun

Üye
geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda telefonuna kavuşursun :-{

Geçmiş olsun kurtuluş bey.Bence n8 in en kötü tarafı bu.Dış kasa insanın elinden kolayca kayıp düşmesi için planlamış sanki.Halbuki birçok telefon elden kolay kaymayan malzemeden yapılıyor.

Üst Alt