N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şuan sisi var elimde ama sadece ingilizce ve rusça. Sen bana bu notificationun dosyalarını ßi atta ßen temizlik kıl oldum şimdi türkçesini yapmak için uğraşıyorum. Udada olduğu için üzerinede kuramıyorum..
dostum inan yokki elimde olsa canim feda ama widgets yokki o pronun dosya icinde at bir kenera dursun bence.

ha bu arada theme sis olarak yaptim ve paylastim onaydan gecinde theme bolumunde yayinlanacak.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocam depo hafızasında Animations diye bir klasör var onu pc den silmeye çalıştım depo hafıza yazma korumalı uyarısı verdi silmedi bende telefondan depo hafızaya girip oradan sildim bu seferde effectler gitti ve bulanık resimler kırık resim olarak göründü Animations klasörünü depo hafızaya geri kopyaladım bende. Telefonda mass memory de Animations klasörü yok sadece depo hafızada var. Bu arada depo hafızasının adı pc ye bağladığımda NC12 olarak görünüyor ve 254 MB lık bölümün tamamı dolu görünüyor bu normal mi.? Birde sizden bir ricam olmuştu açılış resmi ve animasyonu değiştirmeyi nasıl yapabilirim.

Birde benim size Rompatcher uygulamasını sormamda ki kasıt içindeki programları aktif yapınca ne oluyor yapmamıza gerek var mı.?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim ozaman dosyayi pc'den gizli yapin teli kapatip acin.acilislari son surumu kurduysan C/data/animations icinde degisiklik yapabilirsiniz.

[alikan]

[alikan]

Üye
arkadasim ozaman dosyayi pc'den gizli yapin teli kapatip acin.acilislari son surumu kurduysan C/data/animations icinde degisiklik yapabilirsiniz.

Kurtuluş hocam dosyayı pc den gizli yapamıyorum ona da izin vermiyor :( Daha doğrusu özelliklerden gizli seçip uygula diyorum fakat gizli olmuyor klasör bir şey olmuyor. Senide yoruyorum hocam

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[alikan];4060095' Alıntı:
Kurtuluş hocam dosyayı pc den gizli yapamıyorum ona da izin vermiyor :( Daha doğrusu özelliklerden gizli seçip uygula diyorum fakat gizli olmuyor klasör bir şey olmuyor. Senide yoruyorum hocam
ozaman rompacher burda devreye giriyor hepsini isaretle ve x-plore dosya yoneticisiyle gizle.

betoner

betoner

Üye
Kurtuluş40 son ofisli uda dosyası çok işime yaradı. Çok teşekkürler.

avianca

Üye
ya arkadaşlar şümdü test ettim bu bellelerde kamera inanılmaz kötü. Hemen 1.0 q döneceğim sonrada annaya. Keşke geçmeseydim belleye. Saati çektim annada markasına kadar net bunda saat kaç belli değil.

OzGuRKnowN

Üye
Ya arkadaşLar Ofis programın .doc belgesi açmayı denermisiniz ßi. yada word belgesi oluşturup açın bakalım nolcak.

ms93

ms93

Üye
kurtulus abicim bu menudeki klosörlerin bazıları kaldırılmıyor nasıl kaldırıcaz ? x-plore ile demişsin bir yerde ama x-plore ile nereye giricez nereden kaldırıcaz ?

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocam x-plore uygulaması ile c deki animations dosyasını nasıl gizli yapacağımı ve istemediğim dosyaları nasıl sileceğimi bana anlatabilirsen çok sevinirim.

wratH!

wratH!

Üye
gizli yapmak için dosyayı seç menu > file > attributes sonrs dicek işte buradaki bütün dosyaları etkilemek istiyor musunuz yes de orada 3 seçenek çıkacak hidden a tıkla ok de bu kadar. Gizliliği kaldırmak da aynı şekilde.

[alikan]

[alikan]

Üye
X-plore dan Animations dosyasını gizledim fakat yinede bulanık resimler görünüyor bunlardan nasıl kurtulucam bir türlü bulamadım ya. Birde istemediğim dosyaları x-plore ile nasıl silerim onuda anlatırsanız sevinirim.

epts

epts

Üye
[alikan];4061150' Alıntı:
X-plore dan Animations dosyasını gizledim fakat yinede bulanık resimler görünüyor bunlardan nasıl kurtulucam bir türlü bulamadım ya. Birde istemediğim dosyaları x-plore ile nasıl silerim onuda anlatırsanız sevinirim.
hocam dosyaya basılı tut remove çıkıyor.. Onunla sil. X plore türkçe dili var ..senin için daha kolay olur

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocamın belle sinde gelen karışık uyg.+ Yardımcı uyg. + Yardım klasörleri üzerine basılı tutunca sil çıkmıyor o sebeple x plore dan silersiniz demişlerdi de nasıl olacak o .?

epts

epts

Üye
hocam dosyaya basılı tut remove çıkıyor.. Onunla sil. X plore türkçe dili var ..senin için daha kolay olur
o bulanık resimlerden kurtulmak için eFEKT klasörunde resimleri bul sil:) oda olmazsa flash at

ve hafızaya bir şey atmadan önce bir foto çek:) ben denedim ise yaradı

----------Eklendi @ 22:41:08 ---------- Yazıldı @ 22:36:33 ----------

[alikan];4061276' Alıntı:
Kurtuluş hocamın belle sinde gelen karışık uyg.+ Yardımcı uyg. + Yardım klasörleri üzerine basılı tutunca sil çıkmıyor o sebeple x plore dan silersiniz demişlerdi de nasıl olacak o .?
hocam onlar ben de silemedim:-) rofs 2 açık menü dosyasını flasla klasörlerden kurtul

[alikan]

[alikan]

Üye
Effects klasöründe photo ile başlayan tüm dosyaları sildim ama yinede değişmedi bu nası bişeydir ben anlamadım pfff. Yalnız sadece duvar kağıdını değiştir dediğim zaman görünüyor o bulanık resimler. Kurtuluş hocam bi el at şu işe.? Birde bu Navifirm de görünen belle ile bizim kullandığımızın farkları nelerdir.?

[alikan]

[alikan]

Üye
Kurtuluş hocam bunun sizin paylaştığınız sızıntı belle den farkı nedir. Official dicem sonuçta sızıntı belle de official biri oturup evde yapmamış Nokia dan sızmış. Navi den yeni görünen belle yi şuan için yüklemenin pek bir mantığı var mıdır hocam.

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım valla seni canı gönülden tebrik eder çok teşekur ederim. Buradaki bu kadar insanın duasını alıyorsun ve insanlara canı gönülden yardımcı oluyorsun ALLAHta senin yardımcın olsun. Ve şimdi ise orjinal belle çıkıyor sen yine birşeyler yapma çabasındasın.. İnsanlara faydalı olmaya çalışıyorsun. Kendi adıma çok seviniyorum bu forumda senin gibi bir arkadaşım var. Gerçekten çok iyi bir insansın ve izin verirsen sana bundan sonra USTA diye hitap etmek istiyorum. (böyle dururken içimden bir şeyler yazmak geldi) usta selamlar ve saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40 ve cargo3230

Üst Alt