N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

hakyol2

Üye
Yardımcı olmaya olurum arkadaşım benim için sorun olmaz ama burda tereciye tere satmak derler ya program ismi veriyoruz bir duraksadım bir soralım dedik kurtulus40 hocaya

[alikan]

[alikan]

Üye
Hakyol2 kardeşim sana çok teşekkür ederim yardımın sayesinde saat olayı tam istediğim gibi oldu eski tip daha çok hoşuma gidiyodu ona döndüm.

Şimdilik tek sıkıntı telefonu pc ye ovi suite ile bağladığımda ovi haritalar menüsünde hafıza kartını takın uyarısı veriyor. Onu da çözersek sıkıntı yok gibi kurtuluş hocam bu konuda yardımını bekliyorum. Ellerine sağlık çok güzel iş çıkarmışsın.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

arkadasim ben size atarim neden olmasin istediniz hafizaya ana dizine C haric pc depo modunda takin ana dizine yapistirin.

----------Eklendi @ 19:12:22 ---------- Yazıldı @ 19:11:29 ----------

evet zaten uda icinde gomulu ama mutlaka uda kullanmalisiniz

dostum temayı an itibariyle kullanıyorum çok teşşekkür ederim. :-]
not: dostum mobil olarak girdiğimden dolayı beğen butonunu göremiyorum ama şunu bilin ki size ne kadar teşşekkür etsem azdır. İnşallah Allah her şeyi gönlünüze göre verir. :-}

iatis

iatis

Üye
[alikan];4058136' Alıntı:
Hakyol2 kardeşim sana çok teşekkür ederim yardımın sayesinde saat olayı tam istediğim gibi oldu eski tip daha çok hoşuma gidiyodu ona döndüm.

Şimdilik tek sıkıntı telefonu pc ye ovi suite ile bağladığımda ovi haritalar menüsünde hafıza kartını takın uyarısı veriyor. Onu da çözersek sıkıntı yok gibi kurtuluş hocam bu konuda yardımını bekliyorum. Ellerine sağlık çok güzel iş çıkarmışsın.
Sonunda flashı attım.Gerçekten çok güzel.Kurtuluş40 üstad tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.Eline sağlık.:alkis
:oke:

[alikan]

[alikan]

Üye
Sonunda flashı attım.Gerçekten çok güzel.Kurtuluş40 üstad tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.Eline sağlık.:alkis
:oke:

Flashı becerebilmene sevindim zaten gösterilenleri aynen yaptığın zaman çok kolay bir şey bende o yüzden pek fazla bir şey söylemek istemedim yanlış yönlendirmemek için ilk başta bende tam 4 ay cesaret edememiştim flash atmaya ama sonra gördüm ki çok kolay ve inanılmaz yararlı bir şey. Bunu bize yaptıran ve bilgilerini burada paylaşıp önümüzü açan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Yalnız tek sorunum hala devam ediyor cihazı pc den ovi ile bağlayıp haritalar menüsüne geldiğimde hafıza kartını takın uyarısı alıyorum çözümü bilen biri benimle paylaşırsa çok sevinirim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada kurtulus40 kusura bakma sanada ayıp ettiysek bunları yazmamızda sorun varmıydı
yok arkadasim ne sorun olucak zaten ben kendim yazmistim size nasil olucani.Tesekkur ederim soran arkadaslara anlattin icin sagol.

----------Eklendi @ 03:51:10 ---------- Yazıldı @ 03:46:26 ----------

[alikan];4058870' Alıntı:
Flashı becerebilmene sevindim zaten gösterilenleri aynen yaptığın zaman çok kolay bir şey bende o yüzden pek fazla bir şey söylemek istemedim yanlış yönlendirmemek için ilk başta bende tam 4 ay cesaret edememiştim flash atmaya ama sonra gördüm ki çok kolay ve inanılmaz yararlı bir şey. Bunu bize yaptıran ve bilgilerini burada paylaşıp önümüzü açan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Yalnız tek sorunum hala devam ediyor cihazı pc den ovi ile bağlayıp haritalar menüsüne geldiğimde hafıza kartını takın uyarısı alıyorum çözümü bilen biri benimle paylaşırsa çok sevinirim.
arkadasim hafiza kartinizi cikarip takin haritalari acip islemi baslatin ve telefonu kapatip acin usb ile ovi suit modunda baglanin ama once pc'den ovi suit acin.

[alikan]

[alikan]

Üye

yok arkadasim ne sorun olucak zaten ben kendim yazmistim size nasil olucani.Tesekkur ederim soran arkadaslara anlattin icin sagol.

----------Eklendi @ 03:51:10 ---------- Yazıldı @ 03:46:26 ----------

arkadasim hafiza kartinizi cikarip takin haritalari acip islemi baslatin ve telefonu kapatip acin usb ile ovi suit modunda baglanin ama once pc'den ovi suit acin.

Kurtuluş hocam emeğin için sana çok teşekkürler gayet hoş bir belle olmuş tam anlamıyla test edemedim ama şuan için gayet başarılı. Bu arada hafıza kartını takın uyarısı ovi haritaları wifi yolu ile yükleyince kendi kendine gitti fakat garip olanı benim telefonumda hafıza kartı yok kullanmıyorum yani, ondan dolayı sormuştum neyse kurtulduk.

Şimdi senden bir kaç ricam olacak öncelikle RomPatcher uygulaması tam olarak nedir ne işe yarar beni aydınlatırsan çok sevinirim.
Bir de şuan ki belle ile uyumlu Panorama uygulaması varsa paylaşırsan çok sevinirim. Bulduklarımın hiçbiri çalışmıyor.
Bir de telefondaki klasör sayısı şuan için bana göre fazla mesela karışık uyg. + Yardımcı uygulamalar + Yardım klasörleri boş yer işgal ediyor bunları nasıl silebilirim. Hack Web Tv ve Ekstra klasörleri de fazla gibi, yani düşüncem bu 6 klasör yerine içlerindekileri 2 klasör de toplamak kalan 4 klasörü tamamen nasıl silerim. Bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.

----------Eklendi @ 07:17:32 ---------- Yazıldı @ 06:52:03 ----------

Aynı ekranı duvar kağıdı değiştir dediğim zaman bende alıyorum şimdi farkettim acaba neden yapıyor. Allah aşkına flash yada format demeyin dünyaları yükledim bir daha uğraşılmaz :(

Son olarak başlangıç resmi ve melodisini nasıl değiştirebilirim çok hoşuma giden bişey var onu yapmak istiyorum. Bu mesajdaki tüm sorularıma cevap verirsen senden büyüğü yok kurtuluş hocam şimdiden teşekkürler.

hakyol2

Üye
Kurtulus40,

N8 e kurduğumuz yazılımın içine devamlı kullandığımız programları nasıl atabiliriz. Telefona yükleme yaptığımızda otomatik olarak bu programlar kurulu olsun istiyorum.
Bunu yapmak zormudur. bizde yapabilirmiyiz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[alikan];4058990' Alıntı:
Kurtuluş hocam emeğin için sana çok teşekkürler gayet hoş bir belle olmuş tam anlamıyla test edemedim ama şuan için gayet başarılı. Bu arada hafıza kartını takın uyarısı ovi haritaları wifi yolu ile yükleyince kendi kendine gitti fakat garip olanı benim telefonumda hafıza kartı yok kullanmıyorum yani, ondan dolayı sormuştum neyse kurtulduk.

Şimdi senden bir kaç ricam olacak öncelikle RomPatcher uygulaması tam olarak nedir ne işe yarar beni aydınlatırsan çok sevinirim.
Bir de şuan ki belle ile uyumlu Panorama uygulaması varsa paylaşırsan çok sevinirim. Bulduklarımın hiçbiri çalışmıyor.
Bir de telefondaki klasör sayısı şuan için bana göre fazla mesela karışık uyg. + Yardımcı uygulamalar + Yardım klasörleri boş yer işgal ediyor bunları nasıl silebilirim. Hack Web Tv ve Ekstra klasörleri de fazla gibi, yani düşüncem bu 6 klasör yerine içlerindekileri 2 klasör de toplamak kalan 4 klasörü tamamen nasıl silerim. Bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim.

----------Eklendi @ 07:17:32 ---------- Yazıldı @ 06:52:03 ----------

Aynı ekranı duvar kağıdı değiştir dediğim zaman bende alıyorum şimdi farkettim acaba neden yapıyor. Allah aşkına flash yada format demeyin dünyaları yükledim bir daha uğraşılmaz :(

Son olarak başlangıç resmi ve melodisini nasıl değiştirebilirim çok hoşuma giden bişey var onu yapmak istiyorum. Bu mesajdaki tüm sorularıma cevap verirsen senden büyüğü yok kurtuluş hocam şimdiden teşekkürler.

arkadasim rompacher eski cihazlarda olmazsa olmazlardan bir erisilmeyen dosyalara erisim sagliyordu icindeki yamalari aktif yaptimiz zaman hatta ben cogu programlarin turkce dil doyalarini programi yukledikten sonra icinden rompacher sayesinde ve tabiki benim gsm yani nokia dunyasine 1998 den beti icindeyim x-plore dosya yonetici programi olmazsa olmazlarimdandir bununla rompacher vazgecilmez ikili benim icin ama suan bellede rompacher ihtihac duymadan istedigim her turlu telefona karsi sahtekarlik yapiyorum zannedersem yeterince aciklama yaptim bu konuda.
panorama uygulamasi suan belle uyumlu henuz mevcud programlarimin arasinda yok olunca sizlerle paylasmaktan mutluluk duyarim ama suan nokia magazasinda yil sonu hediyesi basladi onlarin arasinda birtane camera prosu var herturlu cekim yapiyor hemde oyle bir uzun manzara cekiyorki inanamazsiniz bence deneyin turkiye portundanda indiriliyor diye dusunuyorum pronun adi (camera lover pack) aslinda pcden indirme yapabiliyorum ama ucretli olanlar haric.
uzerinde olan dosyalari karisik haric hepsini silebilirsiniz ama once icini bosaltmaniz gerekiyor bosaltdiktan sonra uzerine basili tutun sil cikinca silin.

o resimlerin cikma sebebi yedekleme yaptiniz yedegin icinde onceden animations dosyasi olmasindan kaynaklaniyor pc baglayin e yada f hafizada varsa silin.
bence yeterlice aciklama oldu ne dersin arkadas :rica:

----------Eklendi @ 09:37:07 ---------- Yazıldı @ 09:31:54 ----------

Kurtulus40,

N8 e kurduğumuz yazılımın içine devamlı kullandığımız programları nasıl atabiliriz. Telefona yükleme yaptığımızda otomatik olarak bu programlar kurulu olsun istiyorum.
Bunu yapmak zormudur. bizde yapabilirmiyiz.
aslinda zor degilki eger ayni belleyi kurulum yapiyorsaniz E yada F bicimlendirme yapmaniza gerek yok oyle oluncada java prolar haric hepsi geri yukleme yapicaktir ama beklemeniz gerekir.

• Beğen
Tepkiler: hakyol2

OzGuRKnowN

Üye
Office Sorununu nasıl halletiniz

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Office Sorununu nasıl halletiniz
calisiyormu peki? calisiyorsa sorun yok.sizin ve diger arkadaslarin istegi uzerine yukleme yapinca calismiyordu fakat icine gomunce sorun halloldu.ama sorunuzun altinda sank birseyler gizl gibi sormussunuz bir problemmi var?

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

OzGuRKnowN

Üye

calisiyormu peki? calisiyorsa sorun yok.sizin ve diger arkadaslarin istegi uzerine yukleme yapinca calismiyordu fakat icine gomunce sorun halloldu.ama sorunuzun altinda sank birseyler gizl gibi sormussunuz bir problemmi var?

yok kardeşim olurmu öyle şey ;) ben dağınık menü olanı indirdim geri kalan dosyalarıda yeniden yüklemeyi düşünüyordum ve düşünmüyorum :) yüklüyorum. Dağınık menü olandada hepsi var dimi kardeşim..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok kardeşim olurmu öyle şey ;) ben dağınık menü olanı indirdim geri kalan dosyalarıda yeniden yüklemeyi düşünüyordum ve düşünmüyorum :) yüklüyorum. Dağınık menü olandada hepsi var dimi kardeşim..
var ama orda iki dosya var rofs2 ve uda udayi indirmeniz gerekiyor cunku ofis7 onun icinde ve kesinlikle format atmayin.

saygilar konu yoneticisi

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye

var ama orda iki dosya var rofs2 ve uda udayi indirmeniz gerekiyor cunku ofis7 onun icinde ve kesinlikle format atmayin.

saygilar konu yoneticisi

Peki tema Hangisinde kardeşim ßiraz fazlamı oluyorum :hmmm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki tema Hangisinde kardeşim ßiraz fazlamı oluyorum :hmmm
ama ben unuttum birden sorunca inan hatirlamadim siz yukleyin bakin varmi yoksa o kolay.ben atarim size metal olanmi?

fazla sormak ne demek yeterki bazi arkadaslar gibi kabaca istemeyin ben kendim theme'lik yaparim yakisirmiyim bilmem ama ben 5110 theme'si gibiyim hahahahahaha :op:

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye

ama ben unuttum birden sorunca inan hatirlamadim siz yukleyin bakin varmi yoksa o kolay.ben atarim size metal olanmi?

fazla sormak ne demek yeterki bazi arkadaslar gibi kabaca istemeyin ben kendim theme'lik yaparim yakisirmiyim bilmem ama ben 5110 theme'si gibiyim hahahahahaha :op:

ben buna gülerim işte :D:D:D eyvallah kardeşim ben ßi yüklim sana yazarım aslında o tema hiç ßi yerde yok sis yapsak güzel gider :)) ßiraz kastırıyo ama olsun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben buna gülerim işte :D:D:D eyvallah kardeşim ben ßi yüklim sana yazarım aslında o tema hiç ßi yerde yok sis yapsak güzel gider :)) ßiraz kastırıyo ama olsun
ovunmek gibi olmasin ama allaha sukur birtek sis yapmayi bilmiyorum :D:D

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ondanda az buçuk ben anlarım. Bu Notifications widgeti nasıl silebilirim kardeşim udadan..
aslinda ben onu temizlemek istedim fakat acele etti bazi arkadaslar ofis prosu icin ondan kaldi ama birdaki yayinda kaldirrim.
ozaman siz sis yapin benide untmayin.

OzGuRKnowN

Üye

aslinda ben onu temizlemek istedim fakat acele etti bazi arkadaslar ofis prosu icin ondan kaldi ama birdaki yayinda kaldirrim.
ozaman siz sis yapin benide untmayin.

şuan sisi var elimde ama sadece ingilizce ve rusça. Sen bana bu notificationun dosyalarını ßi atta ßen temizlik kıl oldum şimdi türkçesini yapmak için uğraşıyorum. Udada olduğu için üzerinede kuramıyorum..

Üst Alt