N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş abi eline sağlık allah razı olsun. abi kendi telefonuma 24 üzerine belle yükledim.şimdide arkadaşımın telefonuna yükleyeceğim fakat onda 25 yazılımı war ne yapmam lazım. 24 ün dosyalarını editleyerek yapsam sorun çıkarmı
olmaz tabiki downgrade yapman gerekiyor.sonra direk belle atabilirsin.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kurtuluş hocam eline, emeğine sağlık.

Emeği geçen diğer arkadaşlara da çok teşekkürler.

Biraz sonra deneyeceğim en yeni sürümü :oke:

OzGuRKnowN

Üye
Widgetlerde &qtn_myloc_widget diye bir widget var tıklayınca konumum çıkıyo. İsim yanlış sanırım.. Genel anlamda süper oLmuş.. 214 MB C: Hafızası :) işte en çok sevdiğim yanı..

Bu saat widgetlerini eskisi gibi nasıl yaparız kardeşim bu beni pek açmadı :S

musti_md

Üye
Üstat eline koluna sağlık güzel çalısma bi sorum olucak öncekilerde harita konumlama ve araç sür dediğimiz zaman konumu yanlış gösteriyordu o sıkıntı warmı yoksa çözüldümü acaba_?

laplace06

laplace06

Üye
yükleyem arkadaşlar büyük saat seçeneği var mı acaba teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Widgetlerde &qtn_myloc_widget diye bir widget var tıklayınca konumum çıkıyo. İsim yanlış sanırım.. Genel anlamda süper oLmuş.. 214 MB C: Hafızası :) işte en çok sevdiğim yanı..

Bu saat widgetlerini eskisi gibi nasıl yaparız kardeşim bu beni pek açmadı :S
rofs2 icinde mifleri var silmek lazim.widgets basindaki yazi bende yok isim bendeki My location aynen boyle.

----------Eklendi @ 12:21:09 ---------- Yazıldı @ 12:20:17 ----------

Üstat eline koluna sağlık güzel çalısma bi sorum olucak öncekilerde harita konumlama ve araç sür dediğimiz zaman konumu yanlış gösteriyordu o sıkıntı warmı yoksa çözüldümü acaba_?
suan dogru yerdeyim ben evde gosteriyor.

----------Eklendi @ 12:22:46 ---------- Yazıldı @ 12:21:09 ----------

yükleyem arkadaşlar büyük saat seçeneği var mı acaba teşekkürler
her ikiside vardir.

laplace06

laplace06

Üye
ellerine sağlık üstad sana bir sorum olacak arama ekranında ki fotoğrafları büyük gösterilme şansı varmı acaba ting ve fscaleer programı gibi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi yükledik eline saglık güzel olmusda abi bnm bi sorunum var effectleri kabul etmiyo telefon..?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ellerine sağlık üstad sana bir sorum olacak arama ekranında ki fotoğrafları büyük gösterilme şansı varmı acaba ting ve fscaleer programı gibi
olmaz zannettem olsa bile her seferinde flash atmak zorundasin cunku Z icinde oldugu icin. pro en guzeli olur.

----------Eklendi @ 12:33:16 ---------- Yazıldı @ 12:32:32 ----------

polluxea♪;4038708' Alıntı:
kurtulus abi yükledik eline saglık güzel olmusda abi bnm bi sorunum var effectleri kabul etmiyo telefon..?
nasil yani yenimi atiyorsun?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi e'de ki animations klasörüne atyorum önce ki sürümde oluyodu simdi olmuyo hala aynı effect var

OzGuRKnowN

Üye
polluxea♪;4038716' Alıntı:
abi e'de ki animations klasörüne atyorum önce ki sürümde oluyodu simdi olmuyo hala aynı effect var

EFFECT Klasörü c: klasöründe animations içinde oraya at dene ;)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi e'de demstide...neyse oraya bakyım bi de :)

----------Eklendi @ 13:53:06 ---------- Yazıldı @ 13:48:51 ----------

c'ye atılmıyo hata veryo...kurtulu abi nasıl yapcaz bunu ?

OzGuRKnowN

Üye
polluxea♪;4038739' Alıntı:
kurtulus abi e'de demstide...neyse oraya bakyım bi de :)

----------Eklendi @ 13:53:06 ---------- Yazıldı @ 13:48:51 ----------

c'ye atılmıyo hata veryo...kurtulu abi nasıl yapcaz bunu ?

Rompatcher Yamaların aktifmi ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
evet aktif

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rompatcher Yamaların aktifmi ?
gerekli degil.

Bakin once theme ayarlarindan effetcs kapatin sonra C/data/Animations icinde effetcs silin yenisini atin kapatip acin theme ayarlarinda tekrar acin.

birdahi guncellemede tamemen E tasinacak ve gizli olcak istediniz gibi degisikli yapabilirsiniz.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tamam abi deniyorum

----------Eklendi @ 14:16:01 ---------- Yazıldı @ 14:14:29 ----------

abi silmiyor yazma korumalı diyor hata veriyor

tamcoskun

tamcoskun

Üye
ben müzikleri gösteremiyorum hocam neden müzik bulunuyor yazıyor 1 saat sıfır hala iptal ediyorum bu sefer kütüphane yenileniyor yazıyor öyle kalıyor kapatmak zorunda kalıyorum zorla :(

Ben de hem müzik hem de resimlerim için aynı sorunu orjinal ANNA dan beri yaşadım.Şöyle yapınca oluyor, en azından bende oldu.Telefondaki bütün müzikleri (Music) klasörünün altına, bütün resimleri de (Görüntüler) klasörünün altına at. O zaman düzgün çalışıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
polluxea♪;4038824' Alıntı:
tamam abi deniyorum

----------Eklendi @ 14:16:01 ---------- Yazıldı @ 14:14:29 ----------

abi silmiyor yazma korumalı diyor hata veriyor
neyle siliyorsun x-plorer kullanicaksin.kendi dosya yonetisinden yapamazsin.

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
kurtuluş kardeşim bu son sürüm bellende fmobi sürümleri neden çalışmıyor bi el atıver sana zahmet

Üst Alt