N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:naughty:

apolayn

Üye
kurtuluş abi ben seni hala çözemedim sen insanmısın yoksa melekmi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş abi ben seni hala çözemedim sen insanmısın yoksa melekmi
garip bir bulbul oter bende garip garip yazilanlara kendi halince cevap vermeye calisin allah'imin garip bir kuluyum.Ben 38 yasinda hayatinda bir sinege bile kiyamayan hayatini dostluga ve samimi ve seviyeli arkadasliklar pesinde kosan garibin tekiyim.

• Beğen
Tepkiler: marsoy, OzGuRKnowN ve dogan64
vcihan

vcihan

Üye

​Arkadasim kim oldugunu bilmiyorum ama o saydiginiz isimler zaten ingilizce uzerinden yapiyorlar islemlerini tabiki sifre istemezler cunku onlari tanimayanlar ingilizce olarak baska sitede paylasiyorlarsa isimlerini yaziyorlar ve emekleri icin nasil tesekkur ediyorlarsa birde alinti oldunu yaziyorlarsa.biz turkce yapmak icin ugrasip yayinladimiz cfw herkez tarafindan indirilebiliyor.ama bizim bir sansimiz olarak onlarin emeklerine nasil saygi gosterip yaziliyorsak peki bizim hakkimiz degilmi sahsiniza soruyorum?

ve birde simdiye kadar adabimi ve uslubumu korudum 1500'e yakin olan yorumlar arasinda hic kimseyi kirdimi ve incittimi gordunuzmude sahsima hitap ettiniz (yazik) kelimesini kullanarak kendinizi forum icinde kucuk dusuruyorsunuz? benimle paylasim ve yapan arkadaslarim beni biliyor.ben sizin sahsiniza hic bir kelime kullanmadan burasi sanal bir ortam olmasi sizin benim kim oldumu bilmeden nasil bir hitap cumlesi kurabiliyorsunuz?sanal olmak terbiyesizlik ortami degildir.Ama sizin gibi dostlar bunun farkina varmasi icin once adabi muhaseret ogrenmeleri gerekli ama tabiki o kabiliyet varsa.
Ama olsun ben size bir sey demiycem cunku insan kalbi kirilmayacak kadar coooooook degerlidir benim icin sevgilerimle kendinize dikkat edin olurmu.
göstermiş olduğun sabır ve anlayışına hayranım usta anlayana ancak edeble bu kadar anlatılır

utkan_61

Üye
Arkadas bir insan hiç mi sinirlenmez ters cevap vermez yau :D. Allah sabırlarının devamını versin kurtuluş abi :D.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Emre-45

Emre-45

Üye
abi bu aksam cıkcak mı bi cevap verir misin bekleyelım mı uyuyalım mı :D

apolayn

Üye
bende ondan sordum. ben olsam şimdiye ban yemiştim. ama az kaldı ban yememe
Arkadas bir insan hiç mi sinirlenmez ters cevap vermez yau :D. Allah sabırlarının devamını versin kurtuluş abi :D.

vcihan

vcihan

Üye
Şifre olayı büyük bi saçmalık.... Kurtuluş tamam emegine saygı duyuyoruz çalışmalarında yoruluyorsun hakkını korumak da istiyo olablirsin.. Yalnızz ivo şifre istedi mi senden???? delight belle yi yapan senden şifre istedi mi??? nokia senden şifre istedi mi??? Bu eger herşeyiyle senin olan bi yazılım olursa sonuna kadar haklısın amaaa yazık diyorum tek kelime yazıkk...

ilginç bir detay ama bizim buralarda ayılar var ve nedense meyvaların eniyi olduğu ağaçlara ve ne hikmetse balı en iyi ve ençok olan peteklere dadanır tuhaf doğrusu nedense bu akşam paylaşmak istedim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: n000k ve polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
bekliyoruz abi

----------Eklendi @ 23:58:47 ---------- Yazıldı @ 23:52:41 ----------

abi bu arada şifreyi bilmiyoruz o iş nasıl olcak ? :hmmm

engin_erg

engin_erg

Üye
valla ben destekliyorum bu şifre mevzusunu yap tabi abi yaa günlerdim dolanıyorum pek fazla mesaj yazmıyorum ama hep dikkatimi çekiyordu konuların çalındığı, ayrıca bazı arkadaşlar demişki belleyi kurtuluşmu yaptı diye hayır tabi ki fakat bizler onun geliştirdiği belleyi kullanıyoruz bunada bizlere saygı göstermek düşer

kraldost

kraldost

Üye
et balik kelle eskiden yenirdi elle. şimdide telefonumuz olmuş. al anna sını belle

(maniyi başka yere çekmeyin karışmam ben sadece latife yapıyorum )

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Linklere yeni guncel orjinal N8 belle euro2 turkce dilinde olan guncelleme ilk mesajda ve yogunligtan dolayi z yayinlamaya karar verdik.

herkez alabilir diledigi gibi paylasabilir kotu fikirli insanlara karsi bunu demek duser.burdaki butun yorumlarin ve desteklerini esirgemeyen formdaslarima tesekkur ediyor kendinize iyi bakmanizi diliyorum.

Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11( tam turkce)

• Beğen
Tepkiler: marsoy, welat., mh. ve 1 kişi daha
wratH!

wratH!

Üye
menü dağınık mı toplu mu acaba?

epts

epts

Üye
kurtulus hocam çok sagol.. Emeklerin ve başarın çok önemli ama insanlara karşı hassasiyetin daha da önemli. Sende bunların fazlasıyla oldugunu hissetim..telefonlar,programlar degişecektir birgün belki unutulacaktır. fakat unutmayacagımız senin güzel hasletlerin.. İnşallah Allah katında da çok iyi bir kulsundur.. Allah razı olsun.selametle

betoner

betoner

Üye
Kurtuluş ve emeği bulunan ve destekleyen herkese teşekkürler.
Kuralım bakalım nasıl olmuş.

OzGuRKnowN

Üye
Ellerine Sağlık Kardeşim Tekrar..

mh.

mh.

Üye
kurtulus arkadaşım gerçekten seni defalarca tebrik ediyorum sendende bu beklenirdi kötülük yapanlar kendi kötülükleriyle kalsınlar arkadaşım sanal ortamdada olsa seni ne kadar tanımasamda gerçekten ne kadar iyi bir insan olduğunu belli ediyorsun. herşey için çok teşekürler.. ALLAHa emanet ol başarıların devamını diliyorum.

apolayn

Üye
kurtuluş abi eline sağlık allah razı olsun. abi kendi telefonuma 24 üzerine belle yükledim.şimdide arkadaşımın telefonuna yükleyeceğim fakat onda 25 yazılımı war ne yapmam lazım. 24 ün dosyalarını editleyerek yapsam sorun çıkarmı

Üst Alt