mh.
Üye
yeni versiyonda var arkadaşım
arkadaşım bende çalışmıyor. Ben her zaman cihaz açıkken flash atıyordum ama en son attığımda dead phone modda cihaza flash attım acaba ondan olabilirmi?
yeni versiyonda var arkadaşım
ne kadar pis adamsın sen gerçi adam diyorum amma oda şüpheli neden dersen o kadar laf yedin halen arsızlık yapıyorsun de get kardeşim işine gücüne birazcık yüzün olsunUDA'nın tamamını rofs2 ye aktaramazsın. Domainsrv mesela. Hard format at illa bir şeyler gider sistem dosyalarından.
Bu arada bir sorundan bahsedeyim; rompatcher otomatik başlat çalışmıyor. 0RPAutoStart.exe başlangıca eklememişsin.
----------Eklendi @ 19:35:45 ---------- Yazıldı @ 19:35:26 ----------
Bug hata demektir.
----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:45 ----------
Ben değişirim Galaxy S II
----------Eklendi @ 19:37:22 ---------- Yazıldı @ 19:36:47 ----------
Bu arada kendim yazıyorum sıfırdan 111.030
ya lutfen birak beni ve konumu.senin konunda 1 gun cevap bekleyen var.onlarla ilgilenirmisin.peki ben nasil kullaniyorum? uda boyutu 30 mbUDA'nın tamamını rofs2 ye aktaramazsın. Domainsrv mesela. Hard format at illa bir şeyler gider sistem dosyalarından.
Bu arada bir sorundan bahsedeyim; rompatcher otomatik başlat çalışmıyor. 0RPAutoStart.exe başlangıca eklememişsin.
----------Eklendi @ 19:35:45 ---------- Yazıldı @ 19:35:26 ----------
Bug hata demektir.
----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:45 ----------
Ben değişirim Galaxy S II
----------Eklendi @ 19:37:22 ---------- Yazıldı @ 19:36:47 ----------
Bu arada kendim yazıyorum sıfırdan 111.030
usta sen bu çocuğu tanıyormusun yerini adresini biliyorsan bana ver yakınsa gidip uğrayıp gelecem![]()
şu eski anna ve pr sürümlerindeki analog saaati kullanabiliyormuyuz ekran koruyucu olarak bellede bu saati sevemedim biraz ..!!
malesef tanımıyorum hos tanımak istermiyim :*
----------Eklendi @ 23:29:56 ---------- Yazıldı @ 23:22:34 ----------
arkadasım onun icin bir calışma yapıcam ama suan cok yogunum.ama en kıasa zamandabir deneme yapıcam.
Ha bu arada suan yeni cıkacak ve özel insanlarla paylasıcagım 214 mb c hafızası olan belle'den yazıyorum sürec tamamlandı ve o rjinak n8 belle euro2 türkce dili kullanıldı ve ovi store ve maps son sürüm my local widgets olanı ve hard format dahil ne atarsanız atın silinmiyor.
iyi olur bakarsan ... nasıl ulaşacağız bu yeni yayınlayacağın belleye ? ..
malesef tanımıyorum hos tanımak istermiyim :*
----------Eklendi @ 23:29:56 ---------- Yazıldı @ 23:22:34 ----------
arkadasım onun icin bir calışma yapıcam ama suan cok yogunum.ama en kıasa zamandabir deneme yapıcam.
Ha bu arada suan yeni cıkacak ve özel insanlarla paylasıcagım 214 mb c hafızası olan belle'den yazıyorum sürec tamamlandı ve o rjinak n8 belle euro2 türkce dili kullanıldı ve ovi store ve maps son sürüm my local widgets olanı ve hard format dahil ne atarsanız atın silinmiyor.
biliyorum aklimdasiniz ama suan vermedim daha kimseye sizi unutmadim unutmamda mumkun degil.ilk siradasiniz.Kurtulus40 kardeş bu gece sanırım paylaşım yok öylemi valla olur diye şu an bilgisayarın başında bekliyorum ben sana yaklaşık iki saat önceden özelden mesaj attım iyi geceler
biliyorum aklimdasiniz ama suan vermedim daha kimseye sizi unutmadim unutmamda mumkun degil.ilk siradasiniz.
dostum demenize kizmak bir yana bilhassa memnun oldum.sizin gibi insanlar her insani kendine dost kabul etmez gibime geldi.Teşekkürler dostum umarım dostum dediğime kırılmıyorsunz siz gerçekten mütevazi bir insansınız teşekkür ederim düşünceleriniz için sevgilerle

paylasim yapilicaktir deneme sureci bitsin bugun aksama heralde tamamlanir bir eksiklik olmasin diye suan 5 kullanici test etmekte yayinlaninca hicbir eksiklik olmuyacak ve karalama atan arkadaslarin diyecek sozu olmasin diye kendimce tester grubu kurdum en yuksek performas modunda kullaniliyor butun ozellikleri test ediliyor sorunsuz ve karalama olmayan bir guncelleme yapicam insallah biraz sabir istiyorum.tester arkadaslarla istisare yapip eksiklik varsa duzeltilip.testerlardan biri sizdirmadanözel mesaj attım ama buradan da söyliyeyim ben de denemek istiyorum izniniz olursa![]()
ben yukluycem ve yeni konu acmadan ilk mesaja eklenecektir.ben site site gezmem benim ozum neyse sozumde odur.daldan dala ziplayan varsa ne ozu vardir nede sozu sabittir.