N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

mh.

mh.

Üye
yeni versiyonda var arkadaşım

arkadaşım bende çalışmıyor. Ben her zaman cihaz açıkken flash atıyordum ama en son attığımda dead phone modda cihaza flash attım acaba ondan olabilirmi?

kraldost

kraldost

Üye
UDA'nın tamamını rofs2 ye aktaramazsın. Domainsrv mesela. Hard format at illa bir şeyler gider sistem dosyalarından.
Bu arada bir sorundan bahsedeyim; rompatcher otomatik başlat çalışmıyor. 0RPAutoStart.exe başlangıca eklememişsin.

----------Eklendi @ 19:35:45 ---------- Yazıldı @ 19:35:26 ----------

Bug hata demektir.

----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:45 ----------

Ben değişirim Galaxy S II

----------Eklendi @ 19:37:22 ---------- Yazıldı @ 19:36:47 ----------

Bu arada kendim yazıyorum sıfırdan 111.030
ne kadar pis adamsın sen gerçi adam diyorum amma oda şüpheli neden dersen o kadar laf yedin halen arsızlık yapıyorsun de get kardeşim işine gücüne birazcık yüzün olsun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
UDA'nın tamamını rofs2 ye aktaramazsın. Domainsrv mesela. Hard format at illa bir şeyler gider sistem dosyalarından.
Bu arada bir sorundan bahsedeyim; rompatcher otomatik başlat çalışmıyor. 0RPAutoStart.exe başlangıca eklememişsin.

----------Eklendi @ 19:35:45 ---------- Yazıldı @ 19:35:26 ----------

Bug hata demektir.

----------Eklendi @ 19:36:47 ---------- Yazıldı @ 19:35:45 ----------

Ben değişirim Galaxy S II

----------Eklendi @ 19:37:22 ---------- Yazıldı @ 19:36:47 ----------

Bu arada kendim yazıyorum sıfırdan 111.030
ya lutfen birak beni ve konumu.senin konunda 1 gun cevap bekleyen var.onlarla ilgilenirmisin.peki ben nasil kullaniyorum? uda boyutu 30 mb

• Beğen
Tepkiler: marsoy
kraldost

kraldost

Üye
usta sen bu çocuğu tanıyormusun yerini adresini biliyorsan bana ver yakınsa gidip uğrayıp gelecem:off:

meletim

meletim

Üye
şu eski anna ve pr sürümlerindeki analog saaati kullanabiliyormuyuz ekran koruyucu olarak bellede bu saati sevemedim biraz ..!!

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
usta sen bu çocuğu tanıyormusun yerini adresini biliyorsan bana ver yakınsa gidip uğrayıp gelecem:off:

malesef tanımıyorum hos tanımak istermiyim :*

----------Eklendi @ 23:29:56 ---------- Yazıldı @ 23:22:34 ----------

şu eski anna ve pr sürümlerindeki analog saaati kullanabiliyormuyuz ekran koruyucu olarak bellede bu saati sevemedim biraz ..!!

arkadasım onun icin bir calışma yapıcam ama suan cok yogunum.ama en kıasa zamandabir deneme yapıcam.
Ha bu arada suan yeni cıkacak ve özel insanlarla paylasıcagım 214 mb c hafızası olan belle'den yazıyorum sürec tamamlandı ve o rjinak n8 belle euro2 türkce dili kullanıldı ve ovi store ve maps son sürüm my local widgets olanı ve hard format dahil ne atarsanız atın silinmiyor.

• Beğen
Tepkiler: marsoy ve SuaT6027
meletim

meletim

Üye

arkadasım onun icin bir calışma yapıcam ama suan cok yogunum.ama en kıasa zamandabir deneme yapıcam.
Ha bu arada suan yeni cıkacak ve özel insanlarla paylasıcagım 214 mb c hafızası olan belle'den yazıyorum sürec tamamlandı ve o rjinak n8 belle euro2 türkce dili kullanıldı ve ovi store ve maps son sürüm my local widgets olanı ve hard format dahil ne atarsanız atın silinmiyor.

iyi olur bakarsan ... nasıl ulaşacağız bu yeni yayınlayacağın belleye ? ..

utkan_61

Üye
Abiler. Yeni N8 aldım fakat bu belle falan filan nasıl kurulur bilmiyorum. Gerekli bütün dosyaları indirdim. Bazıları demiş telefonum açılmıyor bende tırstım bilen birinden yardım alıyım dedim. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba :)?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: utkan_61
sayokantürk

sayokantürk

Üye

Kurtulus40 kardeş bu gece sanırım paylaşım yok öylemi valla olur diye şu an bilgisayarın başında bekliyorum ben sana yaklaşık iki saat önceden özelden mesaj attım iyi geceler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 kardeş bu gece sanırım paylaşım yok öylemi valla olur diye şu an bilgisayarın başında bekliyorum ben sana yaklaşık iki saat önceden özelden mesaj attım iyi geceler
biliyorum aklimdasiniz ama suan vermedim daha kimseye sizi unutmadim unutmamda mumkun degil.ilk siradasiniz.

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam bende istiyorum :)

sayokantürk

sayokantürk

Üye

biliyorum aklimdasiniz ama suan vermedim daha kimseye sizi unutmadim unutmamda mumkun degil.ilk siradasiniz.

Teşekkürler dostum umarım dostum dediğime kırılmıyorsunz siz gerçekten mütevazi bir insansınız teşekkür ederim düşünceleriniz için sevgilerle

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam ram normal de kaç orjinal belle de ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler dostum umarım dostum dediğime kırılmıyorsunz siz gerçekten mütevazi bir insansınız teşekkür ederim düşünceleriniz için sevgilerle
dostum demenize kizmak bir yana bilhassa memnun oldum.sizin gibi insanlar her insani kendine dost kabul etmez gibime geldi.
:good:

• Beğen
Tepkiler: marsoy
epts

epts

Üye
kurtulus hocam cep telefonundan özel mesaj nasıl atılır

OzGuRKnowN

Üye
Şu Yeni sürümü bende istiyorum Kardeşim :) ßoşver sen taş atanları onlara gül at

wratH!

wratH!

Üye
özel mesaj attım ama buradan da söyliyeyim ben de denemek istiyorum izniniz olursa :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
özel mesaj attım ama buradan da söyliyeyim ben de denemek istiyorum izniniz olursa :)
paylasim yapilicaktir deneme sureci bitsin bugun aksama heralde tamamlanir bir eksiklik olmasin diye suan 5 kullanici test etmekte yayinlaninca hicbir eksiklik olmuyacak ve karalama atan arkadaslarin diyecek sozu olmasin diye kendimce tester grubu kurdum en yuksek performas modunda kullaniliyor butun ozellikleri test ediliyor sorunsuz ve karalama olmayan bir guncelleme yapicam insallah biraz sabir istiyorum.tester arkadaslarla istisare yapip eksiklik varsa duzeltilip.testerlardan biri sizdirmadan :D ben yukluycem ve yeni konu acmadan ilk mesaja eklenecektir.ben site site gezmem benim ozum neyse sozumde odur.daldan dala ziplayan varsa ne ozu vardir nede sozu sabittir.

• Beğen
Tepkiler: marsoy, welat., cargo3230 ve 4 diğerleri
sametsalih

sametsalih

Üye
Hadi Hayırlısı Ustam,Şimdiden eline sağlık. ( Bu arada Yeni sürümde sosyal ağlar güncellemeside istiyordu,umarım onada el atmışsınızdır)

Üst Alt