N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"kurtuluş40"

ne kadar istek alicama bagli :islik

Bende varım istekliler arasında kurtuluş hocam :))[/QUOTE]

tesekkurler hocam ozelime yazdiginiz not icin.istegim ayni duygularinizi burdada paylasmaniz.
butun iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler.

vcihan

vcihan

Üye
panoroma proğramı çalışmadı bilginize

OzGuRKnowN

Üye
Foto ve Video editor Türkçemi ?

vcihan

vcihan

Üye
evet ikiside türkçe

marsoy

marsoy

Üye
hocam efekteki temaya dikkat ettnmi çok güzel ve ayrıca bnm tel resetlemeye başladı bişiler yaptım bozdum beceremedm sanırım sen naptın müzik widgetini

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam efekteki temaya dikkat ettnmi çok güzel ve ayrıca bnm tel resetlemeye başladı bişiler yaptım bozdum beceremedm sanırım sen naptın müzik widgetini
nasil reset atmaya basladi ne yaptinda ne uygulama yukledin.antivurus yuklediysen yapar.
muzik widget aldim simdi birazdan flash aticam.

evet flash sonrasi muzik widget tuslari buyudu marsoy arkadasa tesekkurler yardimi icin.
Ilk meseja eklendi belle guncellendi.

• Beğen
Tepkiler: marsoy
mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım ne yaptımsa benim ekran döndürme çalışmıyor acaba formatmi atmak lazım.. Ve şu resimlerin çoğu zaman kırık olması beni çileden çıkarıyor bunun bir çözümü yokmu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 arkadaşım ne yaptımsa benim ekran döndürme çalışmıyor acaba formatmi atmak lazım.. Ve şu resimlerin çoğu zaman kırık olması beni çileden çıkarıyor bunun bir çözümü yokmu?
yok arkadasim calismiyor diye bir durumu olamaz kapatmissindir.
telefon ayarlarindan sensor ayarlarina gir otomatik ekran dondurmeyi ac.resimler konusundada resimleri ya images klasorune tasi yada her telefonu kapatip actinda camerayi ac bir resim cek tekrar galeride gorunmeye baslar.

marsoy

marsoy

Üye

nasil reset atmaya basladi ne yaptinda ne uygulama yukledin.antivurus yuklediysen yapar.
muzik widget aldim simdi birazdan flash aticam.

evet flash sonrasi muzik widget tuslari buyudu marsoy arkadasa tesekkurler yardimi icin.
Ilk meseja eklendi belle guncellendi.

hocam widgeti banada uplod edermisin hata benden kaynaklandı mod atacaktım cde bişiler sildim ondan oldu sanırım yeniden flaş atcam müzik vidgetini banada yolla rofsa atıp flaş atayım

mh.

mh.

Üye
yok arkadasim calismiyor diye bir durumu olamaz kapatmissindir.telefon ayarlarindan sensor ayarlarina gir otomatik ekran dondurmeyi ac.resimler konusundada resimleri ya images klasorune tasi yada her telefonu kapatip actinda camerayi ac bir resim cek tekrar galeride gorunmeye baslar.
sensor ayarları falan hepsine baktım ve cihazı kaç kapatıp açtım ama nafile çalışmıyor galiba ya format yada flash atacağım bu gidişle.. başka bir fikrin varmı yada fikri olan varmı.

emre.koc

emre.koc

Üye
bu son sürümde değişen ne sadece müzik çaların simgeleri mi ?

marsoy

marsoy

Üye
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
marsoy

marsoy

Üye
yo bana widget klasörünüde verebilirsin hocam

emre.koc

emre.koc

Üye
neler olduğundan bahsedebilirmisniz ?

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam değişiklik bakımından daha mı güncel yani .

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam değişiklik bakımından daha mı güncel yani .
simdilik ekrana muzik widget koyuyorsun ya oynatma ve oleri geri tuslari biraz daha buyudu.baska guncelleme gelecek ozaman yaparsi flash bekle.

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 hocam cihazı baya kurcaladım effectleri geri yükledim ve güç düğmesinden resart yaptım cihazım düzeldi.:alkis

arkadaşım birde güncelleme yapmışsın. eski ile yenisi arasında ne fark var ve yüklemek istesek ayarlar ve dosyalar bozulmadan nasıl vaya hangi dosyayı değiştirmemiz lazım?

Üst Alt