N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eczane ,havaalanı ve en son da x-plorer proğramı ivo 777 belle yüklü olan telefonumda önce çalışıyordu sonradan çalışmadı...nedenini açıklayabilecek var mı arkadaşlar
valla arkadasim bilemiycem bunda dosrun yok.ben hic ivo777 kullanmadim.

marsoy

marsoy

Üye
eczane ,havaalanı ve en son da x-plorer proğramı ivo 777 belle yüklü olan telefonumda önce çalışıyordu sonradan çalışmadı...nedenini açıklayabilecek var mı arkadaşlar

şimdi denedm dedklerini bende çalışıyor bi problem yok xploreri hiç denemedm onu bilmiyorum ama

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi denedm dedklerini bende çalışıyor bi problem yok xploreri hiç denemedm onu bilmiyorum ama
x-plorer benim vaz gecemedim dosya yoneticisi bir numara bana ve perfect calisiyor.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
selam arkadaşlar.. dün gece kurtuluş40 abımızın yardımıyla ılk defa flaslama ıslemını gerceklestırdım ve uzerınde ugrastıgı gercekten harıka olmus.. ram olarak ve hafıza olarak ccok daha az yer kaplıyor ve artı olarak yaptıkları turkce dıl destegı harıka.. kendısıne soledım gercı ama burdan bır kez daha soleyeyım klasorlerı dağıt abım.. o sekılde cok daha hos olacaktır.. ve bırde acılısı bıraz duzenlesen dıyorum.. tel acılınca masaustu bombos kapkara adam korkuyor :D tesekkurler ellerıne ve emegıne saglık.. daha daha daha ıyılerını yapabılecegınıze ınanıyorum... TEŞEKKÜRLER...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
marsoy

marsoy

Üye
selam arkadaşlar.. dün gece kurtuluş40 abımızın yardımıyla ılk defa flaslama ıslemını gerceklestırdım ve uzerınde ugrastıgı gercekten harıka olmus.. ram olarak ve hafıza olarak ccok daha az yer kaplıyor ve artı olarak yaptıkları turkce dıl destegı harıka.. kendısıne soledım gercı ama burdan bır kez daha soleyeyım klasorlerı dağıt abım.. o sekılde cok daha hos olacaktır.. ve bırde acılısı bıraz duzenlesen dıyorum.. tel acılınca masaustu bombos kapkara adam korkuyor :D tesekkurler ellerıne ve emegıne saglık.. daha daha daha ıyılerını yapabılecegınıze ınanıyorum... TEŞEKKÜRLER...

inan böle daha iyi ekranı doldurdukça makine yavaşlıyo ivo777 bellesinden biliyorum

• Beğen
SuaT6027

SuaT6027

Üye
allah allah.. neden yavaşlıyor ki?

----------Eklendi 17.10.2011 @ 00:32:38 ---------- Yazıldı 16.10.2011 @ 23:44:54 ----------

Kurtuluş abime çok teşekkür etmek istiyorum yaa.. cidden onun sayesinde başarabildim.. yardımları olmasa beceremezmişim resmen.. ve artık belleliyim ve tele her baktığımda oh be diorum içim açılıor resmen.. Çok teşekkür etmek istiyorum burda... :) :) :) :) :) :tşk:

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
allah allah.. neden yavaşlıyor ki?

----------Eklendi 17.10.2011 @ 00:32:38 ---------- Yazıldı 16.10.2011 @ 23:44:54 ----------

Kurtuluş abime çok teşekkür etmek istiyorum yaa.. cidden onun sayesinde başarabildim.. yardımları olmasa beceremezmişim resmen.. ve artık belleliyim ve tele her baktığımda oh be diorum içim açılıor resmen.. Çok teşekkür etmek istiyorum burda... :) :) :) :) :) :tşk:
:rica:
ne guzel bu tur sozlere layik olmak.:D

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027

Cruxman

Üye
kurtuluş arkadaşım ben annayı flaşlayarak yapmıştım ama belleye bi cesaret edemedim herkesden övgü dolu yorum aldığını gördüm :) rica etsem hangisini kurmam gerek yardımcı olabilir misin ? 2 tane link vermişsin ikisinide indirdim yeni fonts lu felan hangisi daha iyi yada ne farkı var çok bilmemekteyim ,birde birçok kişi yüklerken deadphone oluyor felan dedi tırstım açıkcası ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş arkadaşım ben annayı flaşlayarak yapmıştım ama belleye bi cesaret edemedim herkesden övgü dolu yorum aldığını gördüm :) rica etsem hangisini kurmam gerek yardımcı olabilir misin ? 2 tane link vermişsin ikisinide indirdim yeni fonts lu felan hangisi daha iyi yada ne farkı var çok bilmemekteyim ,birde birçok kişi yüklerken deadphone oluyor felan dedi tırstım açıkcası ?
arkadasim suankini idnidirdiyseniz guzel.ben aksamlari burda olurum ve yardim edebilirim.ozelden iletisime gecebilirsiniz.

vcihan

vcihan

Üye
telefona farklı effectleri ekleme şansımız varmı
müzik klasorunde hiç bir müzik görünmüyor çözümü varmı

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona farklı effectleri ekleme şansımız varmı
müzik klasorunde hiç bir müzik görünmüyor çözümü varmı
a
telefona farkli effetcs atabilirsiniz.anlatimi yapilacak efekler eklenece meseja.
E/music icine atarsaniz gozukur.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni fonts ve anlatimi eklendi ilk meseja.ayrica bu fonts'la nokia uyku ekranin dijital saatte yazilarin kare olmasida cozuldu.

----------Eklendi @ 16:43:25 ---------- Yazıldı @ 16:43:10 ----------

teşekkürler işe yaradı

cargo3230

cargo3230

Üye
Ben gene flash attım ovi suite bağladığımda yeni güncelleme var dedi şaşırdım baktım annayı buldu o işte 024 lü olan anna demi nasıl bulmuş olabilir onu normal mi bu ?????

Cruxman

Üye
Kurtuluş40 arkadaşımın özel yardımları ve ilgisi sayesinde belle'ye kavuştum ve cidden telefon çok seri oldu emeklerin için sonsuz teşekkür ederim .

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş40 arkadaşımın özel yardımları ve ilgisi sayesinde belle'ye kavuştum ve cidden telefon çok seri oldu emeklerin için sonsuz teşekkür ederim .
sizlere hizmet etmekten inanin mutluluk duyuyorum.

Bu dunyada iyilik ve guzellik yapanlar.
Cennetle mujdelenirmis.
Bu dunyada insanlara karsiliksiz hizmet edenler.
Huri kizlarinin hizmetleriyle mukafatlanirmis.:P:
Amin

----------Eklendi @ 19:17:57 ---------- Yazıldı @ 19:06:45 ----------

Ben gene flash attım ovi suite bağladığımda yeni güncelleme var dedi şaşırdım baktım annayı buldu o işte 024 lü olan anna demi nasıl bulmuş olabilir onu normal mi bu ?????
normal benimkide buluyor.guncelleme yapmayin

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
vcihan

vcihan

Üye
kurtuluş bu esrarengiz olayı ne zaman olacak

vcihan

vcihan

Üye

ne kadar istek alicama bagli :islik

benden başalandı ozaman
1:oke:

----------Eklendi @ 21:37:10 ---------- Yazıldı @ 21:35:17 ----------

eğer yakında koyacaksanız yeni fontslu yu telefona falshlamayacağım.

mkahya

mkahya

Üye
"kurtuluş40"

ne kadar istek alicama bagli :islik
[/QUOTE]

Bende varım istekliler arasında kurtuluş hocam :))

Üst Alt