N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
hocam 3-4gündür youtube ve shazam programlarını bulamadım acaba yokmu yoksa benmi bulamadım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam 3-4gündür youtube ve shazam programlarını bulamadım acaba yokmu yoksa benmi bulamadım
dostum buyur smart installer cikarildi: irde youtube normal seyretmek icinmi indirmek icinmi onu soylermisin.

• Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye
indrmek için olan var bende orjinali izlemek için olanı yok oldu comminicator ve shazımla birlikte :D:D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
indrmek için olan var bende orjinali izlemek için olanı yok oldu comminicator ve shazımla birlikte :D:D
ama zaten bizimkinde yokki onlar ivo777 cfw'sinde vardi.istiyorsan bulurum.shazam tamammi?

marsoy

marsoy

Üye
hocam shazım tamam youtubeyide bulup kurdum ilginç delightın 3.1nde vardı oysa hocam demekki buna koymamış uygulamayı gerçi comminicatorun da ne olduğunu bilmiyodum :D:D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam shazım tamam youtubeyide bulup kurdum ilginç delightın 3.1nde vardı oysa hocam demekki buna koymamış uygulamayı gerçi comminicatorun da ne olduğunu bilmiyodum :D:D
gerekte yok zaten comminicator windows la ortak calisiyor yani is adamlarin surekli haberlestikleri konusma ve chat programi surekli internet baglantisi gerekli.yani bizlere gerek duymadigim bir program.

marsoy

marsoy

Üye
şimdi hocam açılış müziğini değiştrip kurtlar vadisi pusunun 11 saniyelik müziğini koymayı düşünüyorum :D:D ne diyosun

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi hocam açılış müziğini değiştrip kurtlar vadisi pusunun 11 saniyelik müziğini koymayı düşünüyorum :D:D ne diyosun
10 saniye olmali mutlaka yoksa olmaz 10 saniyeye kes

marsoy

marsoy

Üye
tmm hocam müziği kestik diyelim nereye atcaz :D:D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tmm hocam müziği kestik diyelim nereye atcaz :D:D
once ismini startup.mp3 yap ve C/Animations icine atcaksin degisiklige izin ver ok.

dotlar bu Fonts nasil

marsoy

marsoy

Üye
tmm hocam font güzel arkayı biraz daha şefaflaştır çünkü bazen yazılar görünmüyo

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bu 3.2de hala buglar var bazen dokunmatiği algılamıyo
ama tam dokunmak gerekli bazen basarken parmak oturmadigi icin oluyor.birde tabiki buglar olabilir daha giderilecek seyleri var sonucda orjinal degil sizinti.

TheMadness

TheMadness

Üye

ama tam dokunmak gerekli bazen basarken parmak oturmadigi icin oluyor.birde tabiki buglar olabilir daha giderilecek seyleri var sonucda orjinal degil sizinti.
rofs2 içinde gezinirken nfc diye ses dosyaları falan gördüm. Galiba belleyi 701 den portladılar.

marsoy

marsoy

Üye

hocam orjinali gelsin yne oynicam rofs 2 siyle nokianın bana verdikleri bana yetmiyo bi yerden veriyo diğer yerden kısıyo çünkü n8 12 mp kamera koymuş bütün usb grişleri özelliği koymuş ama ufak hafıza kartından küçük bi lens takıp nfc desteği vermemiş aslında bnm için pekte önemli bişe değil ama yarın 200tl lik tlfonda nfc olcak ama n8de yok sencede aptalca değilmi?

KEMAL_ANK

Üye
eczane ,havaalanı ve en son da x-plorer proğramı ivo 777 belle yüklü olan telefonumda önce çalışıyordu sonradan çalışmadı...nedenini açıklayabilecek var mı arkadaşlar

Üst Alt