marsoy
Üye
arkadasim fazla siddet yapma ruzgarindan usudum valla![]()

arkadasim fazla siddet yapma ruzgarindan usudum valla![]()

dostum buyur smart installer cikarildi:hocam 3-4gündür youtube ve shazam programlarını bulamadım acaba yokmu yoksa benmi bulamadım
ama zaten bizimkinde yokki onlar ivo777 cfw'sinde vardi.istiyorsan bulurum.shazam tamammi?indrmek için olan var bende orjinali izlemek için olanı yok oldu comminicator ve shazımla birlikte![]()
gerekte yok zaten comminicator windows la ortak calisiyor yani is adamlarin surekli haberlestikleri konusma ve chat programi surekli internet baglantisi gerekli.yani bizlere gerek duymadigim bir program.hocam shazım tamam youtubeyide bulup kurdum ilginç delightın 3.1nde vardı oysa hocam demekki buna koymamış uygulamayı gerçi comminicatorun da ne olduğunu bilmiyodum![]()
10 saniye olmali mutlaka yoksa olmaz 10 saniyeye kesşimdi hocam açılış müziğini değiştrip kurtlar vadisi pusunun 11 saniyelik müziğini koymayı düşünüyorumne diyosun
once ismini startup.mp3 yap ve C/Animations icine atcaksin degisiklige izin ver ok.tmm hocam müziği kestik diyelim nereye atcaz![]()
ama o seffaf olayi theme olayi yani dogru themes kullanilmali.tmm hocam font güzel arkayı biraz daha şefaflaştır çünkü bazen yazılar görünmüyo
ama o seffaf olayi theme olayi yani dogru themes kullanilmali.
ama tam dokunmak gerekli bazen basarken parmak oturmadigi icin oluyor.birde tabiki buglar olabilir daha giderilecek seyleri var sonucda orjinal degil sizinti.hocam bu 3.2de hala buglar var bazen dokunmatiği algılamıyo
rofs2 içinde gezinirken nfc diye ses dosyaları falan gördüm. Galiba belleyi 701 den portladılar.
ama tam dokunmak gerekli bazen basarken parmak oturmadigi icin oluyor.birde tabiki buglar olabilir daha giderilecek seyleri var sonucda orjinal degil sizinti.
rofs2 içinde gezinirken nfc diye ses dosyaları falan gördüm. Galiba belleyi 701 den portladılar.

ama tam dokunmak gerekli bazen basarken parmak oturmadigi icin oluyor.birde tabiki buglar olabilir daha giderilecek seyleri var sonucda orjinal degil sizinti.