N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye

malesef yok oyle anlatim yapilmamis.ama dosyalarin ne oldugu nasil yapilacagi hakkinda aciklama var nette ama buraya site adresi konmaz.
zaten pasif kullanicilar pek bir degisiklik yapamaz.

aynen katılıyorum size hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

mh.

mh.

Üye
Depo hafızasında Music adında bir klasör var, yoksa oluştur ve şarkılarını içine at.
teşekkürler hallettim. Yinede kütüphaneyi taryınca bütün klasörlerdeki müziklerini bulsaydı daha iyi olurdu. Ama bunada şükür.

emre.koc

emre.koc

Üye
teşekkürler hallettim. Yinede kütüphaneyi taryınca bütün klasörlerdeki müziklerini bulsaydı daha iyi olurdu. Ama bunada şükür.

ama o zaman da klasörlerin gereği olmazdı dimi yani..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladim arkadasim ama ozaman oyun muzikleri ve programlarin ufak muzikleri cikiyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haklısın o kadarda önemli değil boşver.

----------Eklendi @ 13:50:08 ---------- Yazıldı @ 13:47:02 ----------

doğru haklısın. Böylede güzel. Bu arada ben bu belleyi x6 ya kursam ne olur acaba kaldırmı?
kuramazsinki ben nokia 701 dosyalarini N8 attim olmadi anla artik.herseyi ayni ama......!!!

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hııım anladım. o zaman x6 için başka cfw yükleyim.
:yuru

----------Eklendi @ 17:12:15 ---------- Yazıldı @ 16:54:14 ----------

arkadaslar birde sunu belirtmek istiyorum.ayrica mesaj okuyucu gelen mesasin diline gore okuyor almancaysa almanca,ingilizceyse ingilizce okuyor.turkceyse aylin okuyor yani otomatik gecis yapiyor.ben yurdisinda oldugumdan lazim oluyor belki biliniyordur.Birde butun mail kutunuzuda okuyor.

meletim

meletim

Üye
ustam bişey sorcam yükledim bunu ama web tv uygulamalarını açamıyorum kanal d cnn trt ntv skyturk felan acaba bunlardamı sorun var bendemi ...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ustam bişey sorcam yükledim bunu ama web tv uygulamalarını açamıyorum kanal d cnn trt ntv skyturk felan acaba bunlardamı sorun var bendemi ...
dostum yeni yukleme yaptiysan onlarida tek tek yeniden kur oncede kalanlar calismiyor.bende hepsi gayet akici calisiyor.
arada bir yeni ovi magaza turkcede acilmiyor ama ingilizcede acip tekrar turrkceye donuyrum oda bence ovi magazadan kaynaklaniyor.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
kurtulus40 cfw için teşekkürler eline sağlık,
herşey iyi güzelde bazen ekrandaki yazılar kutu kutu oluyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor bir yerde yanlış bir şeymi yaptım ne yüklemeden önce E 'yi biçimlendirmiştim dediğin gibi,birde Wifi varlığını gösteren ikon devamlı üstte Anna'da bu kapatılıyordu senin yaptığın cfw'de böyle bir şey göremedim yokmu?
Teşekkürler

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus40 cfw için teşekkürler eline sağlık,
herşey iyi güzelde bazen ekrandaki yazılar kutu kutu oluyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor bir yerde yanlış bir şeymi yaptım ne yüklemeden önce E 'yi biçimlendirmiştim dediğin gibi,birde Wifi varlığını gösteren ikon devamlı üstte Anna'da bu kapatılıyordu senin yaptığın cfw'de böyle bir şey göremedim yokmu?
Teşekkürler
:rica:
arkadasim bende simdiye kadar mod yaptigim cfw'de hic yazilarim kare cikmadi oyle birsey olsa paylasmazdim.en az 3 gun deneme yapip koyuyorum buraya.
wlan acinca gozukuyor eger wlan yayini varsa etrafinda yoksa gozukmuyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar yeni camera mods geldi camera daha guzel ve netlesmis.
Bu c amera ve başlangıç ​​mods sadece Sızan Symbian ^ 4 (Belle) üzerinde çalışan [COLOR=#0000FF !important]Nokia N8
. Belle sızdırılmış versiyonu Görüntü Kalitesi sorun yaşıyorsanız kim bu modu deneyebilirsiniz, cihaz Kamera ile çekilen görüntüler kalitesini önemli ölçüde artıracaktır. Bu kamera mods Kredi NVT gider. cihazınızda Symbian Belle ve OPEN4ALL kesmek ve installserver yamaları ROM Patcher ile etkin olduğundan emin olun. Güncellemeden önce eski mods Kaldır! Kendi riski altında yükleyin! Kurulumdan sonra yeniden başlatın! u JPEG Kalite seçtiğinizde sadece 1 modunu seçin.

bu mod N8 belle icindir!!!

link:
[/COLOR]

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam türkçeleştirme kötü olmuş anlamayanlar olabilir .

mkryvz

mkryvz

Üye
Bu kamera güncellemesinden sonra pek bir değişim göremedim. Ben mi yanlış bir işlem yaptım acep?

vcihan

vcihan

Üye

:rica:
arkadasim bende simdiye kadar mod yaptigim cfw'de hic yazilarim kare cikmadi oyle birsey olsa paylasmazdim.en az 3 gun deneme yapip koyuyorum buraya.
wlan acinca gozukuyor eger wlan yayini varsa etrafinda yoksa gozukmuyor.

yazılarda kare kare olma sorunu bende de baş gösterdi wlan görsün görmesin fark etmiyor.ayrıca ingilizce dil seçiminde de yapıyor

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazılarda kare kare olma sorunu bende de baş gösterdi wlan görsün görmesin fark etmiyor.ayrıca ingilizce dil seçiminde de yapıyor
arkadasim ozaman E/resource/fonts icine yeni fonts atin inanin ben son verdigim cfw super calisiyor yazilarda daha hic kareye rasgelmedim oyle birsey olmadigi icin sorun olmadini dusunuyorum.

----------Eklendi @ 15:57:56 ---------- Yazıldı @ 15:56:47 ----------

Bu kamera güncellemesinden sonra pek bir değişim göremedim. Ben mi yanlış bir işlem yaptım acep?
bende onemli bir degisiklik bulamadim ama yinede bazi arkadaslar calisan camera calismaz oldu dedigi icin koydum.

emre.koc

emre.koc

Üye
saçma bir program bence .

Üst Alt