okey mutlaka duzelir ama uzun is bulup aktif yapmak lazim buluruz sorun olmaz.ben hic farketmedim sen soyleyene kadar.gerci telefonlar surekli flash altinda kullanma firsati bulamiyorum.haber eder paylasirim.
portakalmıyım ozel mesajlarini sil mesaj alamiyorsun bilgin olsun!!!!
----------Eklendi @ 19:16:08 ---------- Yazıldı @ 19:14:17 ----------
basiti varsi dostum bende vardi eski effetcs dosyalarini C/animation icinden silip bunlari atman yeterliydi.
arkadaşlar ben ivo 3.1 kullanıyrm gayet nefis 3.2 sine gecmedm daha, indirdim .fakat bu delight 3.2 görnce bunuda indirdim .ikisinin arasındaki fark ney hangisi en stabil deneyen varmı ?
arkadaşlar ben ivo 3.1 kullanıyrm gayet nefis 3.2 sine gecmedm daha, indirdim .fakat bu delight 3.2 görnce bunuda indirdim .ikisinin arasındaki fark ney hangisi en stabil deneyen varmı ?
arkadaslar bunu herkez biliyordur tek bi mesaj yazıp cevap vericek olan yok mu ?ufak bir sorum olcak..son işlemde refurbish diyoduk ama videoda update software'nin üstünde durulmuş. hangisine tıklamam gerek..yanlıs tıklarsam bidaha uğraşmak istemiyorum da ?
arkadaşım ivonun 3.2sini yükleme bile menüde felç geçiriyo makine ona göre
Ben refurbish ile yapıyorum. Yönlendirmiyim seni ama doğrusu refurbish sanırım.arkadaslar bunu herkez biliyordur tek bi mesaj yazıp cevap vericek olan yok mu ?
arkadaslar bunu herkez biliyordur tek bi mesaj yazıp cevap vericek olan yok mu ?
işte bu sıkıntı böyleyse hiç yüklemem birde söyle birşey duydum arka plana resmli direk geliyormuş yazılımsal o bile yavaşlatmaya neden.cok teşekkür ederim arkadaşım.
ivo 3.1 den sonra bunu yükledim kesinlikle ivo 3.1 den daha güzel bence her açıdan fakat sadece homescreen deki uygulamaların altında isim yazmaması yüzünden ivo kullandırtır :/ Anna gibi olmuş telefon hiç hoş gözkmüyor ama Kurtulus40 değiştirmeye uraşıyor eğer yapabilirse muhteşem olacak.
video'da neden update software'nin üstüne durulmuş acaba ?indrdiğin 4 dosyayı annaın kilerle değiştirdiysen refurbish dicen arkadaşm
şu şarj olayına da baksanız hard formatla düzelir mi düzelirse ne gibi sorunla karşılaşabilirim belle de hard format sonunda ?
Ah bir bilsem ne kadar güzel yapmışlar herşey güzel var olan şeyi neden değiştirirsiniz demeacaba neden böyle birşeye kalkışmışlar yorumun cevabın için tşk edermm.

video'da neden update software'nin üstüne durulmuş acaba ?
oh be sonunda net cevabı aldım..eyvallah kardes..yarım saattir hangisine tıklıcağıma bilemedim uğraşmamak için tekrardan..sağolasınaliço tlfonu phonexi tanıt ve yukardan flasinge tıkla fireware update dedikten sonra anna yı tanıt ve optinosa tıklayarak 4 dosyayı değiştir ondan sonra refurbish diceksin
aynen yaa bak şimdi yükleyesim gelmiyorAh bir bilsem ne kadar güzel yapmışlar herşey güzel var olan şeyi neden değiştirirsiniz deme![]()