Symbian Belle Türkçe Sürümü Yayınlanmış

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
Ben Kurdum gerçekten Mükemmel neden daha önce yapmadım diye soruyorum şimdi kendi kendime :) ELLerinize sağLık..

wratH!

wratH!

Üye
beyler delight ivo farketmez değil mi?hepsine olur. ivoyla tekrar flashlıcam da flashlarken türkçe olsun :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ben türkce yüklemem wala ingilizce daha cok sevyorum :D

wratH!

wratH!

Üye
beyler bu dosyaları değiştiriyoruz da flashlayanlsr bi baksın ivo gibi menü geçiş efektleri var mı?

Cane®

Cane®

Üye
valla allah paylasandanda ugrasaıp yapandanda emegı gecen herkezdende razı olsun. hantal telefon gıttı yerıne canavar geldı. cok korkuyodum yuklemeye basta ama dun belleyı bugun turkcesını yukledım asık oldum telefonuma tekrardan

serkanet

Üye
hocam pr 1.2 dosyaları üzerinemi editlediniz anna üzerinemi değiştirme işlemi yaptınız bence pr 1.2 yüklü şu anda nasıl yapmam gerekiyor

----------Eklendi @ 11:55:04 ---------- Yazıldı @ 11:53:22 ----------

kardeş products klasörü içerisine gir RM-596 diye klasör aç aradaki tireyi unutma (RM-596) ve büyük harf olsun

wratH!

wratH!

Üye
beyler efektler ivo gibi mi düz mü ??

serkanet

Üye
pr 1.2 dosyaları üzerinemi editlediniz anna üzerinemi değiştirme işlemi yaptınız bence pr 1.2 yüklü şu anda nasıl yapmam gerekiyor biri cevap verebilirmi artık herşey tamam

eRdaL.

eRdaL.

Üye
yapanlar anna üzerine yaptı ama fark etmez nasil istersen öyle yap arkadaşım

serkanet

Üye
teşekkür ederim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
hocam pr 1.2 dosyaları üzerinemi editlediniz anna üzerinemi değiştirme işlemi yaptınız bence pr 1.2 yüklü şu anda nasıl yapmam gerekiyor

----------Eklendi @ 11:55:04 ---------- Yazıldı @ 11:53:22 ----------

kardeş products klasörü içerisine gir RM-596 diye klasör aç aradaki tireyi unutma (RM-596) ve büyük harf olsun
farki yok arkadasim.valla ben burdakini yuklemedim.turkce dil dosyalarini buldum kendim delight arkadasin rofs2 icine gomdum harika oldu.ama bilmeniz gereken bunlardada QT programlari turkcede yuklenmiyor.eger benimkini isterseniz saat 6 da evde olucam yuklerim.ama istiyorsan
burda anlatildigi gibi yap sorun cikmaz:http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-belle-nasil-kurulur-videolu-anlatim-534048.html

----------Eklendi @ 11:20:46 ---------- Yazıldı @ 11:18:15 ----------

beyler efektler ivo gibi mi düz mü ??
evet fark yok zaten ama deneyenler bazi yerlerin ingilizce kaldigini bildiriyor.ben kendim duzenledim profs2 icine turkce dili gomdum sorun yok oldu.her yerde turkce.

sand_storm

sand_storm

Üye
ya arkadaşlar benim n8 orjinal versiyon acaba olurmu.olursa adım adım yazacak biri varmı

serkanet

Üye
şu belle pr 3.1 ivo acaba media fire den başka linki varmıdır 8 mbit netim var 15 ile dosya iniyor 5 saat diyor :S

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
bazı yerlerin ingilizce olması ve resimlerde ki ve videolarda ki düzensizlik ve belli eder derecede telefonun ağırlaşması nedeniyle yeniden flashlayıp ingilizce olan orjinali kurdum.bilenler bilir ivoyu ilk kurup videosunu koyanlardanım.bu yüzden başka model için çıkan dili kesinlikle tavsiye etmiyorum:oke:

comand0

comand0

Üye
bazı yerlerin ingilizce olması ve resimlerde ki ve videolarda ki düzensizlik ve belli eder derecede telefonun ağırlaşması nedeniyle yeniden flashlayıp ingilizce olan orjinali kurdum.bilenler bilir ivoyu ilk kurup videosunu koyanlardanım.bu yüzden başka model için çıkan dili kesinlikle tavsiye etmiyorum:oke:

Haklısın ana ekranda kasma oluyo menüye geçişte kasma oluyo tarayıcıda kasma oluyo fazla bişeyde yuklemedim. pes 11 bi iki de widget

----------Eklendi @ 13:46:12 ---------- Yazıldı @ 13:44:58 ----------

arkadaşlar herkese iyi sabahlar comando fazla sarma hararet yapar tlfon :D:D
Yapdı bile :p kasmaya başladı anlamadım . bide ana ekranı düzenledim şık bişi oldu sora restart attı mal :D geri ilk başa dondu anlamadm

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
ben sanki görüntü hariç ilk yazılıma döndüm zannettim,o yüzden direk ingilizceye geçiş yaptım

PriZm

PriZm

Üye
5800'ı belledim telefon açıldı çok kasıyor üstten bildirim çubuğunu indirmek istediğimde veya menüye girmek istediğimde reset atıyor çok yavaş :off:

birader nasıl 5800 a kurdun uydurmuyorsun değilmi?

selllman82

selllman82

Üye
izmirde olupda hayrina yyukleyebilecek varsa gorussekk??:)

comand0

comand0

Üye
abi shazam deneyin bune bole ya :d manyak bişi

Üst Alt